iddqd написа:
Ми порчах си гаидена понеже супер мноо ме кефи, а още ме е шубе да си хакна х бокса. Пък за калибура предполагам, че ще изцикля на него ще игаря както двоина с приятели понеже имам 2 джоистика, така и мулти когато няма с кои да игаря. Когато си го хакна естествено, че само пари за мулти игри ще давам. А иначе от озоне си ги зимам 3 игри за 200 лева оферта. Сега имам въпрос за уаирлеса има ли си вграден уаирлес или трябва кабел да мушна?
А иначе играта която изгоря се казва Kameo
хах Kameo за тая игра гледах коментари преди време доста е хавалеха само дето била къса 10-12 часа игра... Жалко се пак за играта това е една от класиките за бокса... на колко години е тоя дето ти завъртя конзолата що пускаш деца до конзолата ти хехе
за уайрелса няма трябва кабел да сложиш.Нинджа гайден гледах че е добър ама имай напредвид че ще се скъсаш нервите с нея ненормално трудна била даже гаймспот са отчели като минус това.. а и още нещо гледах че ГТА4 го продават за 60лв мисла беше само щото е счупена кутийката що не го земеш оферта е ако си фен на ГТА де