Andrey358 написа:Може би следва да направя уточнение върху поста си. Естествено, че щом нещо е незаконно трябва да го няма. Акцента ми в този случай, както и при шофирането е, че не трябва само да се оплакваме от държавата, в случайте когато отговорността е предимно наша. И така е кръчмите са там защото има кой да ги пълни, ако нямаше кой наямаше и тях да ги има.
WAN|Georgi прав си. За това подкрепям политически сили, които смятам че ще работят за това.
Така е! Все пак си опира до възпитание, но не можеш да очакваш няколко милиона шофьора да са добре възпитани, и да няма нито 1 черна овца, която да преебе нещата! Ето защо идват законите и тяхното спазване и естествено санкциите!
Колкото до баровете и дискотеките...мисля че СГ ИМА НУЖДА ОТ ТЯХ! Неведнъж съм ги посещавал и наистина има си доста добри местенца, спор няма! Наистина, ако на студентите (не че само те ги посещават де...) не им трябват, то нямаше да има такава посещаемост - нито пък толкова дискотеки и барове!
Друг е въпроса, както ми вика 1 приятел днес, дискотеките плащат на ченгетата в СГ да си затварят очите (сещате се за какво), и всъщност наистина си има патрулки чат пат, ама полза от тях - никаква!
И пак повтарям, утре се чакаме доста хора на 1 място (пред моя факултет, до плиска) в 11 и после потегляме към Народната Библиотека, където към 11:30 ще ни чакат още хора! Ако на някой му се ходи, но не иска да е сам, нека се присъедини! Ние сме печени типове (18-19 годишни) и нема да сме (надявам се) в мелетата (а такива според мен ще има!).