Spells of Gold
Spells of Gold
Значи свалих си я, инсталира се. Обаче ми иска игрови дикс. Търсех някакъв крак, но не намерих нищо. Ако някой знае къде мога да намеря такъв, да сподели 
- Nike?
- В момента играе: Carom3D
Re: Spells of Gold
Ако си я свалил от Zamunda, ще ти трябва диск. Свалените файлове ги записваш на диск, като записания диск трябва да го кръстиш "SOG_BL"
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Това чудо е точно това, за което се има - търговско РПГ. Аз лично не намирам ходенето от едно място за покупко-продажби на друго с единствената цел да увеличиш мангизите си, с които пък плащаш престоя си на тези места, за много вълнуващо. Е, разбира се, това съм си аз. Ако наистина искаш да играеш SoG, верно отиди до най-близкия павилион и си я вземи. Не смятам, че 19 лева е толкова фрапираща цена.
Офф: Тези, които са от Русе. могат ли да кажат дали още продават игри по поръчка от Ялта?
Офф: Тези, които са от Русе. могат ли да кажат дали още продават игри по поръчка от Ялта?
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Днес ходих до Германос, ама я нямаха 
НИКОГА, НИКОГА, АМА НИКОГА не играй това!!! Сериозно говоря - убива мозъчните клетки и води до трайни увреждания!!! ЛЕЛЕ, то и 19 стотинки не трябва да струва!
Deutschland erwache aus deinem bosen Traum!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
Gib fremden Juden in deinem Reich nicht Raum!
|: Wir wollen kampfen fur dein Auferstehn!
Arisches Blut soll nicht untergehn!
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Max Payne написа:Не смятам, че 19 лева е толкова фрапираща цена.![]()
За тази игра?!?!!!
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
Имам я. 
- Nike?
- В момента играе: Carom3D
Абе добра си е играта. Доста еднообразна и бавна ама е добра
. Аз я имам оригинална на български и съм я играл доста време като си я купих. А с тоя лаф на джуджетата "Копеле, ще те убием!" падах под масата всеки път 
- Fox_bah
- В момента играе: American Conquest:Fight Back, Cossacks II, HoI
Nike? написа:Абе добра си е играта. Доста еднообразна и бавна ама е добра. Аз я имам оригинална на български и съм я играл доста време като си я купих. А с тоя лаф на джуджетата "Копеле, ще те убием!" падах под масата всеки път
Невероятно изразителните преводи май са единсвеното по-специално нещо в тая игра. Лично мен не можа да ме заинтригува особено много. Преди време я имах, но дадох диска на някой си и й загубих следата. Като цяло май нещо все още ме гризе за парите, които дадох по нея...
ПП:Иначе за проблема ти - в торента в замундата си има някво описание, пробвай го, може и да стане
Обичам миризмата на напалм рано сутрин