Автор |
Съобщение |
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 04 Яну 2009 12:54
Аз си помислих, че светва след като е включен компютъра, а не след като просто е ръгнат към ел. мрежата. Моя е грешката, явно наистина е от захранването и мишката свети защото е скапано тъй като пропуска ток, въпреки че не е включен компютъра.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Кain
|
|
В момента играе: Crashday(multiplayer)
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 04 Яну 2009 18:17
Sonny Grimm написа: Честно казано, ако беше захранването, нямаше да има логика да свети мишката. Според мен е от харда. Убеден съм че е захранването защото и при мен като изгасне монитора си ми свети(копчето за включване) клавиатурата и мишката също.
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 04 Яну 2009 19:28
Sonny Grimm написа: ... мишката свети защото е скапано тъй като пропуска ток, въпреки че не е включен компютъра. Нормално е захранването да "пропуска ток", като си изключиш компютъра лазера на мишката не ти ли свети? Цялата работа е в това, че захранването не "пропуска" достатъчно ток до компонентите, компютъра се изключва, и явно съвсем е сдало багажа. For Da Glory написа: Убеден съм че е захранването защото и при мен като изгасне монитора си ми свети(копчето за включване) клавиатурата и мишката също. Какво общо има захранването на монитора със захранването на компютъра? Примера е неуместен...
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 04 Яну 2009 21:22
Hangwire написа: Sonny Grimm написа: ... мишката свети защото е скапано тъй като пропуска ток, въпреки че не е включен компютъра. Нормално е захранването да "пропуска ток", като си изключиш компютъра лазера на мишката не ти ли свети? Не, включително не свети и нищо на клавиатурата и не мога да си зареждам телефона през USB.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Hangwire
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 04 Яну 2009 21:49
Странно. Марка захранване, от коя година ти е компютъра?
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 00:48
Марка на захранването - не знам. Колкото за компютрите - един на две, един на пет, един на седем и един на десет Само дето този на две няма пс2 портове
|
|
|
|
|
progata
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 01:11
Или неси го чистил,или е захранването,имам опит в тиа работи,сиг 5 пъти така е ставало и ти казвам,че е едно от днете неща.
___________________________________ BULGARIA AIR - леФски ПАДА, НИЕ НЕ!!!
|
|
|
|
|
JaD
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 12:59
Най-вероятно е от захранването, защото и на мен ми се е случвало същото. Оказа се, че не се охлажда достатъчно => като прегрее му се включват защитите и то се изключва само. Чакането 2 минути помага до толкова, до колкото захранването да се охлади достатъчно, че да иска да тръгне пак. Иначе на мишката диодчето наистина консумира много малко ток и няма нищо чудно в това, че свети, без да може да се пусне компа. Ако захранването изгори вече, тогава наистина НЕ трябва да свети нищо. Но при положение, че няма нищо изгоряло, а само прегряло то е съвсем нормално да свети мишката.
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 13:34
350 ватово захранване ще стигне ли на : Пентиум 4 2 ГХз 512 МБ ДДР400 рам Ге Форс 4 64 мб или да взема едно 400 ватово?
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 13:47
Вземи си 400 или 450 ватово, за всеки случай, въпреки че и 350 ватово е възможно да свърши работа.
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 21:21
Здравейте, за пореден път. МОже да ставам досаден , но отново имам проблем. Или по-точно старата песен на нов глас. Днес си взех ново захранване 400вата. Сложих го на ПЦ-то и го пуснах. След като поработи 10 мин. пак проблема от преди. Монитора изгасна(лампичката му мигаше), само че забелязах че зелената лампичка на кутията светеше. Опитах да го рестартирам нищо не стана и го изключих от кабела, когато сложих кабела не искаше отново както преди да се включи . Сигурно освен захранването има и друга част която е здала багажа. Идеи?
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 05 Яну 2009 22:26
Логичната част този път е видео картата или кабела на монитора. Възможно е да е изгоряло и дъното, но по-малко вероятно. Занеси го пак в сервиза, кажи им да го видят, не копувай просто ей така някоя част.
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 06 Яну 2009 01:13
пичо захранването е на 100% при мен се прееба 2 пъти за една година ; / по 25кинта барах да слагам ново .
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 06 Яну 2009 02:43
и аз днеска смених захранване ама по моя вина. Счупих старото собственоръчно. Фотрон 450 вата за 80 кинта някаде скъпо ама кво да пра
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 06 Яну 2009 19:09
По-внимателно следващия път,а колко са ти годинките ?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 06 Яну 2009 20:02
аз съм ти баща
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 07 Яну 2009 00:14
Може да ти е заминала рам-та ;с
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
_Mitko_
|
|
|
|
Заглавие: Re: компютъра ми изгасна... Публикувано на: 07 Яну 2009 13:39
Vermic написа: Може да ти е заминала рам-та ;с Не е. Вчера видях че продавача в магазина ми е дал слабо захранване(250вата). Кво да го правиш тоя квалифициран персонал(ама и аз къде гледах когато ми го продаде). Все едно смених го за по- мощно и проблема е решен. Мерси на всички за адекватните отговори.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|