Искам и линкове към посочените игри!
Предварително благодаря!

Lex Luthor написа:http://forum.boinaslava.net/showthread.php?t=9816
По-напред в темата има и за advance tactics. Аз я намирам за по-добра от HoI
Sentry написа:Виж Europa Universalis, може да ти хареса.
Vermic написа:Sentry написа:Виж Europa Universalis, може да ти хареса.
Ем изтеглих я играх я но не ми хареса.Все пак търся игри свързани с Втората световна
Emanuil написа:Изтеглих някакво опътване за HoI 2 -то 55 страници ! Играта е доста сериозна , но заслужава ли си да се захващам ? Ако може някъде да е обеснено по по-кратък начин как да играеш , защото 55 страници е прекалено !
Hangwire написа:Emanuil написа:Изтеглих някакво опътване за HoI 2 -то 55 страници ! Играта е доста сериозна , но заслужава ли си да се захващам ? Ако може някъде да е обеснено по по-кратък начин как да играеш , защото 55 страници е прекалено !
Еби ги тия 55 страници. Почни да играеш, всичко се схваща за 20-30 часа, но за да станеш добър ти трябва много повече време.
Emanuil написа:Почнах да тегля цялата колекция от замунда,препоръчайте с коя нация и на коя версия да почна че да се науча-очевидно,макар че съм непоправим патриот,ще бъда принуден в началото да започна с някоя по...развита по това време странаТа коя е най-добрата за един новак ? Някакви съвети ? На мен ми беше гадно че като се движат войниците циклят на едно място без да изписвап осоката и хоп-телепортират се в съседна провинция ... гадно ми е някак че не изминават цялото разстояние,но предполагам се свиква
Та някой да отговори на горните въпроси ?