Автор |
Съобщение |
Vermic
|
 |
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Яну 2009 16:51
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Яну 2009 17:14
Веньо, пак ли се излагаш, мама? 
|
|
|
|
 |
KNSpirit
|
 |
Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Яну 2009 18:02
Бре бре, то станало много сериозно тук всичко. Къде отиде фъна от форума, всичко се обърна на модни експерти, екзистенциални икони-критици (на все още прекалено крехка възраст), (не)реализирани модели и още, и още.. Бе раздавайте го по-спокойно, форума все още се възприема като място за разтоварване. И освен ако някои хора се разтоварват основно с 'яките' псувни - не виждам логиката. But that's just me  Поздрави за новата 2009-та, пичове! p.s. [Ontopic]
___________________________________ Tip: Never surrender
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 02 Яну 2009 18:21
Мед и Конфитюр написа: Веньо, пак ли се излагаш, мама?  ХАХАХААХ винаги! :Д Нов профил а?След като баннаха стария тей става :Д хахаах
|
|
|
|
 |
Sirius
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 03 Яну 2009 12:32
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 03 Яну 2009 12:44
Sirius написа: http://i44.tinypic.com/2jb35p0.jpg Мега яко се е получило 
|
|
|
|
 |
Макс Пейн
|
 |
В момента играе: на сигурно...
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 16:43
___________________________________ "Съединителят е връзката между двигателя и усмивката...
Все агенти сме!
|
|
|
|
 |
Kazim
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 18:21
Много си готин. 
___________________________________ Това на аватара не съм аз :/
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 18:23
Не е готин!Студено му е!
|
|
|
|
 |
R@Z0R
|
 |
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 20:16
He's cool. 
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 21:52
Вермик,ти отново показа колко долен селянин си всъщност. Каквото има да казвам,съм го направил.Квото и да кажа по твой адрес сега е тъпо и безсмислено,щото всички го знаят вече.
Нали знаеш-като си утрепка в истинския живот се опитваш да бъдеш някой друг тука.Ама guess what? - И тука си същия провал.
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 23:07
DennisEverything? написа: Вермик,ти отново показа колко долен селянин си всъщност. Каквото има да казвам,съм го направил.Квото и да кажа по твой адрес сега е тъпо и безсмислено,щото всички го знаят вече.
Нали знаеш-като си утрепка в истинския живот се опитваш да бъдеш някой друг тука.Ама guess what? - И тука си същия провал. ПХАХАХАХА Много се радвам че има хора като теб :Д Всъщност няма да доказвам доказаното което ти и доста хора с празни глави не признават защото е истина! Същия педал ще си останеш както винаги :Д
|
|
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 23:08
Да ти еба майката бе. Следващия път като дойдеш до София няма да те изпусна, макя ти српска.
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
Vermic
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 23:15
Warbringer написа: Да ти еба майката бе. Следващия път като дойдеш до София няма да те изпусна, макя ти српска. Еми аз идвах когато гръмна Челопечене :Д Ако дойда пак може да няма София :Д И майка ми не е сръбкиня :/
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 23:42
Vermic написа: DennisEverything? написа: Вермик,ти отново показа колко долен селянин си всъщност. Каквото има да казвам,съм го направил.Квото и да кажа по твой адрес сега е тъпо и безсмислено,щото всички го знаят вече.
Нали знаеш-като си утрепка в истинския живот се опитваш да бъдеш някой друг тука.Ама guess what? - И тука си същия провал. ПХАХАХАХА Много се радвам че има хора като теб :Д Всъщност няма да доказвам доказаното което ти и доста хора с празни глави не признават защото е истина! Същия педал ще си останеш както винаги :Д Радваш се,че има хора като мен,които те карат да се самоизядеш чрез някакъв форум? Спри с тъпотиите си,момче,смешен си.Едно умно нещо не си казал,освен постоянното ти бълване на идиотизъм и комплексарщина. Ти си типичния долен селянин.Нито една дума не съм казал за дрехите,с които се обличам.Ти подхвана тая тема.Тва аз какво нося мисля,че теб не те късае.Никога не съм се правил на интересен относно нещо материално,но ти си толкова ограничен,че трябва да почнеш да показваш комплексите си пред всички.Еби си майката,лайно.Нищо няма да излезе от теб,точно заради твърдоглавието и тъпотията ти.Разбирам да си твърдоглав,ама да защитаваш,да отстояваш нещо,а ти...ти просто си дебил. Няма с какво да изпъкнеш,идиоте,затова просто млъкни и не се излагай повече. @Дисте,тоя идиот точно това си търси.Един хубав пердах му трябва,за да види,че може да е герой(смешник?) само и единствено в някой форум,а в истинския живот никой няма да го търпи толкова.Жалко само,че дори и това да стане,той няма да спре.Единствено щото е твърдоглав,обаче ръси идиотизми и бълва комплерсарщина,което го прави класическия прост селянин.
|
|
 |
Warbringer
|
 |
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 04 Яну 2009 23:48
Аз Вермик много одавна искам да го видя наживо. Да си поговорим за живота, Вселената и всичко останало, просто ми е интересно какъв е в реалния живот. Интересно, дали би ми казал същото в очите?  Мен лично много ме съмнява. И точно тоя кретен беше развявал из форума некви 1000 лева и се кефеше като мангал на баничка. Добре че съм спокоен и разбран човек и в реалния живот никога няма да обърна внимание на такъв лумпен, иначе до сега 1000 неприятности да си бях навлякъл :Р
___________________________________ a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
|
|
|
|
 |
DennisEverything?
|
 |
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Яну 2009 00:08
Warbringer написа: Аз Вермик много одавна искам да го видя наживо. Да си поговорим за живота, Вселената и всичко останало, просто ми е интересно какъв е в реалния живот. Интересно, дали би ми казал същото в очите?  Мен лично много ме съмнява. И точно тоя кретен беше развявал из форума некви 1000 лева и се кефеше като мангал на баничка. Добре че съм спокоен и разбран човек и в реалния живот никога няма да обърна внимание на такъв лумпен, иначе до сега 1000 неприятности да си бях навлякъл :Р Няма да ти го каже,точно щото е долен.Всеки може да е keyboard fighter и да се прави на пич,ама на живо кой знае какъв плужек е и за какво живее изобщо.Остави,не се занимавай.Тва наистина е първия човек в тоя форум,за който наистина мога да кажа,че е адски прост и долен.Дори и легендарния Алминатор не беше толкова зле.В неговите постове от време на време се виждаше капка разум и човещина.А при Вермик няма такова нещо.Ще ти кажа какъв е в реалния живот.Човек без приятели(може би,щото е точно този лайнар,за който си говориме?),който след даскало е към вкъщи,за да застане зад монитора и да почне да ръси идиотизми.Заблуден е за това,какво става около него и вярва в неква негова си истина за живота,която хич не се и доближава до реалната.Предполагам слаб физически,както и умствено.
|
|
 |
Cpl. D.Hicks
|
 |
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Яну 2009 00:17
Вместо да дам снимка - направо едно клипче от един концерт на вече бившата ми формация http://www.youtube.com/watch?v=vz7LDGUiDm0&feature=channel_pageТази песен в голяма част ме вкара в НМА-то  Надявам се да ви хареса 
|
|
 |
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Яну 2009 00:22
Прочее, извинявам се за офтопика, но само на мен ли не ми работи Imageshack?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
 |
denik
|
Дидко Бандитко |
 |
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: С кого коментирате... Публикувано на: 05 Яну 2009 00:22
На мен бачка, обаче ааадски мудно
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
 |
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|