WC(
) беше някак по - приятна от стареца . Геймплея беше по ... гладък . На мен ми харесаха схватките - не са от по 10-15 секунди както в SC . В WC имаш повече време за мислене , не е чак на такива бързи като Sc ... И не е толкова логична ! Мистична е , историята не те ангажира , графиката ти е приятно да си я гледаш , а озвучемието е чудесно . За сингълплеър Warcraft е по - добрата !
За онлайн игра вече е по-различно ... В Starcraft до голяма степен липсва дозата късмет . Всичко си е точно ! Трябва да се реагира бързо , да се противодейства на чуждата тактика . Нямам много опит с нея онлайн , пробвал съм в headoff , където рядко ставаше свясна игра . Там по незнайни причини всичко лагеше , като лаги кикват наред , като излезе някой всички излизат , по някое време те кикнат ... Злобно си беше . Сега не знам как е , ако се е оправило - кажете ! Иначе съм гледал доста хора да я играят и съм преглеждал записи от турнири . От тях точно си вадя изводите , който посочвам по-горе . Не знам прав ли съм ,поправете ме ако греша
ПП после ще оправя правописните грешки , че сега имам малък проблем !