Random Idiot написа:естествено се появява и четвърта страна .. те па обясняяткак им е писнало да глеат как темите протичат по един и същи начин , естествено без самите те да праят нешо по въпроса.
и така
завинаги
АХАХАХАХАХАХАХАХА

Random Idiot написа:естествено се появява и четвърта страна .. те па обясняяткак им е писнало да глеат как темите протичат по един и същи начин , естествено без самите те да праят нешо по въпроса.
и така
завинаги
Penny написа:ave isus e pokemon ve
Fenrir написа:Направете Вермик депутат, че да имате повод да го обесите!
The Grim Reaper написа:Защо в този форум е пълно с келешчета, решили да раздават просветлението наоколо, че са видяли къде е проблема? Хванали сте господ за гениталиите като сте толкова просветени, а? Всички знаем къде е проблема. Главната пречка, обаче, е че искаме да го персонифицираме. Решение ни трябва, не някой келеш-националист да ръси обвинения кой му бил виновен за политическото положение.
Кат' се почне с малоумните клипчета, в които се изписва информация за автомобилни катастрофи и природни бедствия, последвана от малоумни обвинения как "Вие сте виновни!".
После се минава през тукашните постоянни малоумници, чиято компетенция достига единствено до самозаблуждението, че някой друг му е виновен. Да знаете, пичове, като говорите скептично във някакъв си форум на някакво си гейм списание, вие едва ли не подкосявате абсолютно всеки опит за държавно подобрение!
Та, накрая се достига до извода, че всички сте тъпи. Почти. Насрали сте се с обвиненията си, и сте спокойни, че виждате кой ви е виновен. И живота си продължава, с наш'те безумни убеждения, че ДПС са виновни за всичко, че дефиницията на "депутат" е "крадец", без изключение, че всеки заможен човек е мафиот и ще ни открадне хляба, убивайки ни, и че Актив е най-големият диверсант.
Моето мнение е, че съм срал на народопсихологията ни.
Плюнчете се един друг, пичове. Така е по-лесно. Пък, правилното, кучета го яли.
Учителите стачкуваха.. В началото имаха известна обществена подкрепа. След време обаче умелите медийни манипулатори (съставени именно от гнусни псевдоинтелектуалци) извъртяха положението в насока:
Ше им еба майките на даскалите, бачкат по пол`вин ден, имат бахти почивките, пък накрая даже на нищо не учат децата. Айде сиктир с тия искания за повече пари!
Фермерите стачкуваха. Дори да е имало някакво съчувствие от страна на обикновения човечец, то бързо се превърна в:
Ше им еба майките и на фермерите, задръстиха ми центъра и не мога да припаля 15-годишната Астра, да си се прибера у домА и да си гледам вечерното шоу!
Природозащитниците протестираха. Уж всички сме съгласни, че курортите ни се превърнаха в бетонови бунища, обаче реакцията ни граничеше от чист непукизъм до конспиративното:
Ааа-а-а, тия 200% го правят това в нечий интерес! Ше ви еба майките бе, хипари гадни!
Студентите направиха опит за протест. И да е имало елементарна съпричастност към тях, тя бързо се стопи до обичайните "пияници, наркомани, развратници, не са никакви студенти", "София vs провинция" и дори върховни проблясъци като:
Да, и на тоя да му еба майката, със сигурност е бил наркопласьор и е настъпил местните босове по мазола!
Аз само да посъветвам спасителите на България, като за начало да се оединят с българския, та да им е грамотно делото. ;Д
синоними: съединение, обединение
пароним: уединение
FAIL: оединяване
Vermic написа:АЗ ЩЕ ОПРАВЯ НЕЩАТА!!!
Обещавам в първите 2 месеца от мандата си да направя Япония столица на България![]()
![]()
Следващите 2 месеца Берлин ще е квартал на София!
След 1 година Ню Йорк ще е гетото на София!
Е как няма да гласувате за мен!
One Vision написа:Гърция, 2008 година:
http://www.guardian.co.uk/world/2008/de ... s-protests
Унгария, 2006 година:
http://www.washingtonpost.com/wp-dyn/co ... 80_pf.html
Франция, 2005 година:
http://en.wikipedia.org/wiki/2005_civil ... _in_France
Hangwire написа:И до какво стигаме пак?
Политиците били виновни... тоя, оня, пети десети...
Вижте хора, политиците не са най-важната част от народа. Вярно, те взимат решения. Вярно, гласуват закони, корумпирани са, не мислят за народа и тн. и тн...
Въпреки всичко, ако правим най-доброто от това което ни е дадено - шанс за работа, образование, ЖИВОТ ако ще го наречете, можем да подобрим нещата.
Гадното е, че българина винаги вижда лошата страна на нещата - не се стреми той да ги подобри (не говоря за революция и темподобни, мисля, че в 21вия век е малко... трудно) , а все някой друг му е виновен. Проблемът се крие в нас, майната му кой е на власт. Като почнем от възпитание, етика, морал и стигнем до трудолюбие и надежда - мислим не както трябва.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
One Vision написа:П.П. Аз също не те познавам.. но пък и почитател определено не съм ти. Просто за 6 години в тоя форум си знаем шукаритетите наизуст. Не си въобразявай, че специално твоята персона съм следил ;p
За да искаме по-добър стандарт на живот, ни трябва по-добро производство, по-добър контрол, по-квалифицирани кадри, по-добра инфраструктура, повече инвестиции. Не виждам защо се наслага идеята, че виждаш ли, пари много има, ама политиците са затегнали кранчето и не пускат, демек ако ги махнем, ще потече масло и мед. Да, ама не, защото тези ресурси няма откъде да дойдат. Даже ЕС няма да ни ги даде, защото ще трябва да си ги изработим, защото техният фонд също не е безкраен и се вижда как го затягат, защото ще има скоро и други присъединени членки и те ще лапат от джоба на европейците.