Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Заглавие: 11:00 пред Народното Събрание! 14.01 Национален протест
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:00

http://www.vbox7.com/play:5b3c6cac

http://vbox7.com/play:6ce28c45

Не бъди БЕЗРАЗЛИЧЕН! Площад Народното Събрание, часът е неуточнен!

ПП. Направих Фейсбуук евент: http://www.facebook.com/event.php?eid=5 ... 749&ref=mf

11:00 пред Народното Събрание!

Профил

Аватар
Заглавие: Re: 14.01.2009
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:07

Дай направо линк за event-a

Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи :?

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: опаааааа
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:09

Еми не виждаш ли че е неофициален ;с

Профил Skype

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:12

Пак ще съм там с камъни и дърве и ще има мозък и кървища, защото ще хвърчи, о да
ЩЕ ХВЪРЧИ НЕЧИЯ ГЛАВА
дано да не е моята или на някой познат.
Големият Курт иде за някои хора.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2009 21:13

Vermic написа:
Еми не виждаш ли че е неофициален ;с

Е кво от тва че не е официален? Искаш адашчето Първанов да дойде до вас лично да ти даде покана/разрешение ли?

http://www.facebook.com/event.php?eid=5 ... 749&ref=mf

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:31

Ако се събере народ бих отишъл.

Профил ICQ Skype WWW

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:43

WAN|Georgi написа:
http://www.vbox7.com/play:5b3c6cac
http://vbox7.com/play:6ce28c45
Не бъди БЕЗРАЗЛИЧЕН! Площад Народното Събрание, часът е неуточнен!

:confused: :confused: :confused:
Я отбележи на мапа от'де се минава да идем и ние :devious:

---

Сценарият. Отиват 30 студента и 20 дядовци, 10 природозащитници и едно куче (не е лесно да си бездомно куче в наши дни). Там ги чакат 300 полицаи. Идва Волен и политизира митинга. След няколко часа завалява и всички се прибират с изключение на природозащитниците, които са си направили навес от тръстика. По бТВ казват, че е имало 5000 демонстранта, по Канал 1 че са били само трима терорости, а по Нова гонят репортерите, защото са снимали циците на природозащитничка, вместо събитието. И дотам, не вярвам някой да се трогне много.

Профил ICQ

Цар
Аватар
В момента играе: с чурка
Публикувано на: 02 Яну 2009 21:55

Ей Жоро, подронваш кампанията! След изпита ми (4 дни) ще ти звънна за проекта. :)

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2009 22:09

creator написа:
Ей Жоро, подронваш кампанията! След изпита ми (4 дни) ще ти звънна за проекта. :)

Нищо не разбрах :lol:

А бате актив, заради хора като тебе нацията ни се остава да бъде потъпквана вече години наред...

ПП. Ето маршрута:

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 22:20

WAN|Georgi написа:
creator написа:

Нищо не разбрах :lol:

А бате актив, заради хора като тебе нацията ни се остава да бъде потъпквана вече години наред...

ПП. Ето маршрута:

Нямаше теб предвид. :lol:

Penny написа:
ave isus e pokemon ve

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 22:22

Цитат:
Сценарият. Отиват 30 студента и 20 дядовци, 10 природозащитници и едно куче (не е лесно да си бездомно куче в наши дни). Там ги чакат 300 полицаи. Идва Волен и политизира митинга. След няколко часа завалява и всички се прибират с изключение на природозащитниците, които са си направили навес от тръстика. По бТВ казват, че е имало 5000 демонстранта, по Канал 1 че са били само трима терорости, а по Нова гонят репортерите, защото са снимали циците на природозащитничка, вместо събитието. И дотам, не вярвам някой да се трогне много.

1:1

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 22:26

Адаш (Гоше), нали не смяташ, че дузина националисти с промити мозъчета ще свали политици-милионери и балканската мафия, здраво захапали властта. Здраво са се погрижили обществото да е разединено, а и сети се кой командва парада - държавните структури като полиция, армия и финансови институции. Единственият начин да се свали правителството е то да се самосвали с оставка, а това няма начин да стане, НИКОГА, НИКЪДЕ и ЗА НИЩО НА СВЕТА комунисти ще пуснат големия кокал, веднъж налапан.

Профил ICQ

Публикувано на: 02 Яну 2009 22:40

AcTivE написа:
Адаш (Гоше), нали не смяташ, че дузина националисти с промити мозъчета ще свали политици-милионери и балканската мафия, здраво захапали властта. Здраво са се погрижили обществото да е разединено, а и сети се кой командва парада - държавните структури като полиция, армия и финансови институции. Единственият начин да се свали правителството е то да се самосвали с оставка, а това няма начин да стане, НИКОГА, НИКЪДЕ и ЗА НИЩО НА СВЕТА комунисти ще пуснат големия кокал, веднъж налапан.

А 97-ма година какво е станало? Какви промити мозъчета? Погледни се ве, млад човек си, а вече си се примирил че "всичко в БГ е еди кво си еди що си" и не може да се промени.
Точно, разадинени сме. НАЛИ ЗА ТОВА трябва да се оединим, и точно такива като теб ни пречат. Жалка история...

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 23:10

точно такива като него на нищо не пречат, освен на мангалите да се размножават, което е достойно за уважение. точно заради такива като теб е разединено обществото, защото говориш на непознат човек напълно непознати за теб неща и само си плакнеш устата с пикня, вместо да мълчиш или пък, ако щеш, да идеш да те застрелят. като се сетя само как едва ли не ще претрепят млекари, говедари, козари и какви ли не стачкуващи, които искат 50-100 лева отгоре, за да могат последните 5 дена от месеца да имат за хляб и мляко, представям си ако агресори тръгнат да свалят правителството какво ще стане... ще бъде грозно, жалко и тъжно, защото полицаите са повече от "обществото". аз бих отишъл да ми пукнат главата, ама за чий кур ?

I_Hate_Noise написа:
полицайска държава

Профил

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 23:22

Brain написа:
А, и после се похвали "що за гъзе си", дето със щит и копие си бранил честта на родината си, nonsense!

:lol: :lol: :lol:

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2009 23:24

Дам, и после ми говори за оединяване на народа. Някой като се опита да промени нещо в тази държава и повечето се нахвърлят срещу него. Но какво ли очаквам аз, та вие така сте си свикнали в този форум. Освен хранене и спам друго нещо не правите. В този форум съм от 5-6 години вече и смея да твърдя че нивото като цяло доста падна, нещо което със сигурност повечето потребители над 1-2 години ще потвърдят.

Аз не ви карам на сила да се мъчите да оправим нещо, тъй като на сила хубост не става ;)

Но замислете се само дали е по-добре да кротувате като мишоци вкъщи пред компа или да сте частица от нещо което има потенциал.

Ама иначе всеки говори колко е зле в България и как трябва да се промени нещо... еми успех с чакането на готово!

Профил

The King of Kings
Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 23:36

[i]Според мен ти имаш потенциал да се биеш по мачове, но не и да правиш революция. :D

Най-глупавото е, че 90% не знаят защо ще протестират, какви са исканията им и какво предлагат като алтернатива. Може би само по глупаво от това е, че от тези митинги полза има само опозицията, която е на принципа "стани, че аз да седна". Няма какво да се заблуждаваме - младите хора са политически неграмотни и неспособни в своите действия като мравки в центрофуга.

Brain каза много точнос едно изречение това, за което аз щях да разпъвам локуми в писане.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 02 Яну 2009 23:41

WAN|Georgi написа:
Дам, и после ми говори за оединяване на народа. Някой като се опита да промени нещо в тази държава и повечето се нахвърлят срещу него. Но какво ли очаквам аз, та вие така сте си свикнали в този форум. Освен хранене и спам друго нещо не правите. В този форум съм от 5-6 години вече и смея да твърдя че нивото като цяло доста падна, нещо което със сигурност повечето потребители над 1-2 години ще потвърдят.

Аз не ви карам на сила да се мъчите да оправим нещо, тъй като на сила хубост не става ;)

Но замислете се само дали е по-добре да кротувате като мишоци вкъщи пред компа или да сте частица от нещо което има потенциал.

Ама иначе всеки говори колко е зле в България и как трябва да се промени нещо... еми успех с чакането на готово!

най-много мразя ей така да ми говорят. и ти нищо не променяш като се плюнчиш, разбираш ли ? единственият вариант, за кой ли път ще го кажа, е да влезем с автомати и препасани с динамит.

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2009 23:54

супер отчайващо е тва..
винаги се развиват така тея теми :)
едните , които обясняят как другите не праат нищо и затва било така .. а самите те не знаят кво пра'ат .. щом са там и не са осъзнали , че така не става (па камо ли тва с исканията)
а друите обясняят как няма смисъл , щот сички били политически неграмотни , а те самите са политически грамотни и естествено са убедени , че няя смисъл.

?

никва връзка..
появява се и третата страна , страната на пуберите с автомати .. дето от много кол ъф дюти са научили , че емката нема откат ! затова секи път достигат до некъв вид душевен оргазъм призовавайки към всенароден бунт с автомати , когат самите те излизат от тях 2 пъти седмично до магазина за хляб ?

естествено се появява и четвърта страна .. те па обясняяткак им е писнало да глеат как темите протичат по един и същи начин , естествено без самите те да праят нешо по въпроса.
и така
завинаги

Профил

Публикувано на: 02 Яну 2009 23:55

Цитат:
НАЛИ ЗА ТОВА трябва да се оединим

Цитат:
Дам, и после ми говори за оединяване на народа.

Аз само да посъветвам спасителите на България, като за начало да се оединят с българския, та да им е грамотно делото. ;Д

синоними: съединение, обединение
пароним: уединение
FAIL: оединяване

Профил Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com