Искам да ми предложите добрa PC конфигурация до 3000лв,която ще се ползва главно за игри.Очаквам вашите предложения! (по възможност с видео на Nvidia,понеже съм им голям фен!)
Благодаря предварително!
Наистина си по-тъп и от филм на Уве Бол!iddqd написа:ми то като дадеш 1000 лева за видео и 600 лева ддс сметни кво тио остава за кочина
с или без монитор?Дядо Коледа написа:Здравейте!![]()
Искам да ми предложите добрa PC конфигурация до 3000лв,която ще се ползва главно за игри.Очаквам вашите предложения! (по възможност с видео на Nvidia,понеже съм им голям фен!)
Благодаря предварително!
АхАхАХАХаХахаХХаХаХаХахххаХАХАхАхiddqd написа:ми то като дадеш 1000 лева за видео и 600 лева ддс сметни кво тио остава за кочина
Без монитор!Sweeney Todd написа:с или без монитор?
Имам си хубав телевизор.И Х-бокс 360 си имам.Ама искам да имам и хубаво РС за игри!zip0 написа:Купи си телевизор за ~1500-2000 кинта и Х-бокс360. Така хем ще имаш хубаво ТВ, хем ще играеш каквото си искаш на макс
На 5 години ли си?iddqd написа:ми то като дадеш 1000 лева за видео и 600 лева ддс сметни кво тио остава за кочина
Код за потвърждение: Избери целия код
"History is written by the victors."Не,за твое голямо разочарование не се ебавам.Чакам предложения.Corporal*Hicks написа:Чудя се кога ще се сетите, че пича се ебава с вас