Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Проблеми с новите HDTV филми
Публикувано на: 25 Дек 2008 20:31

Имам следния проблем:почти всеки нов филм който излезе на HDTV и си дръпна ми "насича",така де не върви плавно.Пускам филмите с KM Player;Windows Vista Ultimate Edition september; Intel Core Duo E5200 в момента е на 3.33 GHz и съм с GeForce 8800GT 512mb.От хардуера ли е проблема или Windows-a? :?

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Проблеми с новите HDTV филми
Публикувано на: 25 Дек 2008 20:40

OmegaDarkon написа:
Имам следния проблем:почти всеки нов филм който излезе на HDTV и си дръпна ми "насича",така де не върви плавно.Пускам филмите с KM Player;Windows Vista Ultimate Edition september; Intel Core Duo E5200 в момента е на 3.33 GHz и съм с GeForce 8800GT 512mb.От хардуера ли е проблема или Windows-a? :?

Свали си VCL player и пускай филмите с него и на 99% ти гарантирам че няма да имаш проблем с филмите.Незнам кво се дъни и реално не ми се е занимавало да търса.. лятото ми принесоха лаптоп АСУС спецялно го избрах с възможно най надути параметри за гледане на 1080p на ТВ то обаче като пусках филми в такъв формат имаше някъв десинхрон картина и звук кви ли не кодеци не смених СССР пака сложих също нищо не помогна накрая прочетх в някъв форъм за VCL player дръпнах го и сега никви ядове нямам.

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Дек 2008 20:51

Благодаря много! :) Всичко се оправи :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Дек 2008 14:38

OmegaDarkon написа:
От хардуера мн ясно къв е тоя GeForce 8800GT,новите филми на под GTX280 не вървят

Профил ICQ Skype
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com