PSP vs. NDS
PSP vs. NDS
Тука викам да продължиме спора за преимуществата на гореспоменатите конзолки.
Та лично аз предпочитам DS поради няколко причини:
1. Не играя игрите за графиката. Следователно това, че PSP-то има в пъти по добра 3Д графика от DS-а не ме вълнува. 2д си е повече от перфектно за мене в момента.
2. Предпочитам игри в които се мисли малко повече и се действа по-малко (ака РПГ-та, походови стратегийки и прочие). В такъв случай touch screen-a е голяма услуга, а и са в пъти повече такива игри за DS отколкото за PSP.
3. DS-a e по евтин. Не кой знае с колко, но все пак при почти тоталната липса на финанси в момента това е доста голям плюс.
Е за тва се сещам сега, надявам се да се заформи дискусийка и моля ви, без излишно хейтване.
1. Не играя игрите за графиката. Следователно това, че PSP-то има в пъти по добра 3Д графика от DS-а не ме вълнува. 2д си е повече от перфектно за мене в момента.
2. Предпочитам игри в които се мисли малко повече и се действа по-малко (ака РПГ-та, походови стратегийки и прочие). В такъв случай touch screen-a е голяма услуга, а и са в пъти повече такива игри за DS отколкото за PSP.
3. DS-a e по евтин. Не кой знае с колко, но все пак при почти тоталната липса на финанси в момента това е доста голям плюс.
Е за тва се сещам сега, надявам се да се заформи дискусийка и моля ви, без излишно хейтване.
- StubbsZombie
Re: PSP vs. NDS
PSP-то е по-добре според мен! ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
-
redy написа:Тука викам да продължиме спора за преимуществата на гореспоменатите конзолки.
Да не би за коледа да си искал PSP а пък да са ти подарили DS?

- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
ами предимствата на PSP-то са в по-големия дисплей и хардуера. недостатъка му е доста сериозен - малко и то предимно глупави заглавия. от сони обещават 10 години поддръжка на конзолата, но не са се засилили за сега да изкарат нещо интересно. Догодина някакъв Резистънс ще излиза, и уж Девил мей Край някакъв (дето от 2 години е обявен, ама още нищо не се знае със сигурност). Тъй че ако вярваш на сони - взимай PSP и се надявай в бъдеще да изкарат яки игри
ама да не е 3К, че ще ти трябват и пари за оригинални. Иначе за сега най-яките неща за PSP-то май са портовете на повечето култови заглавия за PSX
NDS (снимката дето беше пуснал даже беше на NDSi ако не се лъжа) - изглежда като детска играчка отначало, да ама не. Доста функции си има джиджавката, не случайно в световен мащаб все още води PSP по продажби. За игрите - стана дума вече:
абе минали са ми към 20 PSP-та през ръцете, щом не съм се зарибил да си оставя някое...
DS-a има повече за човъркане, пък щом казваш че графиката не те бърка... а и много от игрите са насочени към геймъри с твоите изисквания 

NDS (снимката дето беше пуснал даже беше на NDSi ако не се лъжа) - изглежда като детска играчка отначало, да ама не. Доста функции си има джиджавката, не случайно в световен мащаб все още води PSP по продажби. За игрите - стана дума вече:
I_Hate_Noise написа:1. NDS си има Wi-Fi адаптер, има си браузъри и интернет приложения (Touch screen-a е голямо удобство в случая). Конзолата като цяло е с много добри мултимедийни функции. доста homebrew приложения се намират.
2. за NDS има МНОГО повече и по-яки игри. далеч не всички са като mario kart (която впрочем е по-голяма зарибявка от всички NFS-та накуп. все едно да кажеш за Crash Team Racing че като е шарена е за 5-годишни.) PSP-ексклузивите дето стават за нещо се броят на пръстите на едната ръка. Това че игри за PS2/3 "директно" се правят и за PSP не е вярно. Само комерс ташаците (Фифа, НФС и т.н.) се правят горе-долу 1:1 (само че с много по-елементарна графика, разбира се).
абе минали са ми към 20 PSP-та през ръцете, щом не съм се зарибил да си оставя някое...
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)

Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- Till.Lindemann
на мене, ае не 20, ама поне 10 ДС са ми минали през ръцете и не ме спечелиха, явно наистина всеки търси различното за себе си
няма значение
аз казвам ПСП
няма значение
аз казвам ПСП
-
- Curse of the Sands
- Обратна връзка:
Не знам за НДС но не бих си го взел просто изглежда жалко и дървено колко си искаш.
Нито го разбирам нито съм го пипал нито 50 са ми мианли през ръцето но бих си взел ПСП.
Нито го разбирам нито съм го пипал нито 50 са ми мианли през ръцето но бих си взел ПСП.
@ Joo- Всъщност исках DS ма не ми взеха нищо.
Другото предимство на PSP-то което мога да се сетя е това, че поддържа емулатори за много от по старите конзоли и това позволява бая цъкане.
Единственото друго нещо за което би ми потрябвало PSP е играта Riviera- The Promised Lan, която така и не разбрах защо излезе за PSP а не за DS тъй като оригинала излезе за GBA.

Другото предимство на PSP-то което мога да се сетя е това, че поддържа емулатори за много от по старите конзоли и това позволява бая цъкане.
Единственото друго нещо за което би ми потрябвало PSP е играта Riviera- The Promised Lan, която така и не разбрах защо излезе за PSP а не за DS тъй като оригинала излезе за GBA.
Аз след няколко дена ще си взимам ПСП. Кое е по-скъпо всъщност ?
And now, the time is here
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
I see the Templars everywhere
The Freedom Call is drawing near
-
Това е по-добро от PSP и NDS взети заедно. 

fixed linkBator написа:Това е по-добро от PSP и NDS взети заедно.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga

Ехх тоя airsoft...
Иначе PSP-то е по скъпо.
Иначе PSP-то е по скъпо.
Boobs for the win
imo
imo
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
аз имах псп ама ми го откраднаха. Мн ме кефеше да игаря текен и гост анд гоблис на него, също така и уаиупаут. Това ми бяха любимите игри за псп
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Pony Slaystation>>all
Brenda, LaTisha, Linda, Felicia, Dawn, LeShaun, Ines, and Alicia, Teresa, Monica, Sharron, Nicki, Lisa, Veronica, Karen, Vicky, Cookies, Tonya, Diane, Lori and Carla, Marina, Selena, Katrina, Sabrina, About three Kim's, LaToya, and Tina, Shelley...
-
- В момента играе: Разнеси подаръците! :)
Заеби!
Купи си вибратор.
Купи си вибратор.

- Till.Lindemann
аз вече казах, сони си е сони
От българска гледна точка е по-добре да си вземеш PSP,защото лесно се хаква и има куп други функции.Вярно,че за DS има много повече игри,ама повечето от тях са от типа на Зелда и Марио и което е по-лошото,са по-зле и от оригинала,по който са правени.Така че PSP.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde
Не мисля точно така, но си прав. Главния проблем са ми парите. Иначе съм си дръпнал емулатор за DS и съм разгледал цялата колекция от игри излезли досега. От тях 95 страшно ме накефиха. Демек игри има.
Другото не разбирам какво имаш против Зелда и Марио (между другото мариото за DS наистина не е кой знае какво). Игрите на които аз съм хвърлил око са общо взето само походови стратегии, рпг-та и тем подобни а такива за PSP не съм забелязвал.
Другото не разбирам какво имаш против Зелда и Марио (между другото мариото за DS наистина не е кой знае какво). Игрите на които аз съм хвърлил око са общо взето само походови стратегии, рпг-та и тем подобни а такива за PSP не съм забелязвал.
redy написа:Не мисля точно така, но си прав. Главния проблем са ми парите. Иначе съм си дръпнал емулатор за DS и съм разгледал цялата колекция от игри излезли досега. От тях 95 страшно ме накефиха. Демек игри има.
Ми не обичам Марио и Зелда,прекално детски са едни такива.Но за PSP единствената игра,която ме накефи, е GOW:Chains of Olympus и Crisis Core,ама повечето са някакви бозички с добра графика.
"I have the simplest tastes. I am always satisfied with the best".O.Wilde