~STUBBS~ написа:
Хамелеона написа:
Стъбс, и да има трева, ти нема идеш, тъй че..
1Не пуша трева за разлика от вас човекоподобни твари
2Вие наистина ли си мислите,че ще се унижа и ще дойда на купон с противници като вас?Много сте зле чесно,ебах ви в нещастниците
3Тва,че пиша простотии в форума,не значи че не съм сериозен човек.Просто копирам вашето поведение дришлъовци
4След като ще каниш само приятелите си,смотан хамелеон,защо по дяволите не се разбрахте по скайп или по някакъв друг начин,а пускаш тая шибана тема?Само за трупане на мнения
ахахахахахахаха
да не се разплачеш
1.в този форум има много в пъти по-стойностни и големи хора от теб.във всяко едно отношение.теб<човекоподобни твари
2.противници?ти май нещо мн насериозно взимаш форумите?еми така е, не е лесно като излезеш все да си сам, всички да те отбягват и да нямаш друго поле зя изява от някъв деЦки форум...
3.хм, дано някой път копираш поведението на правилните хора...не съм съгласен, че масата имат поведението, което ти ,,копираш``
4.хамелеона няма нужда от трупане на мнения
доскоро пича имаше 8к и отгоре, навярно заебал стария, за да не го определят по броя постове
дали няма да е по тъпо да тръгне да прави нова тема за да проси скайповете на всички, или да направи тема, където който иска да си направи организация и приятните хора да се организират...
...следиш ми мисълта...