Автор |
Съобщение |
Хърф
|
|
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 20 Дек 2008 20:55
Между другото, българската транскрипция е "Сървъри" .
___________________________________ If it's not a signature, shoot it.
|
|
|
|
|
MALIGOS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 21 Дек 2008 22:18
Тъй като тая тая тема явно е по обсъждана от официалната за WOW та да питам! Знаете ли в кой реалм( В близардския сървар) има най много българи и пеирмерно в кой е по лесно за нууб като мене...А другия ми въпрос е, вярно ли е че след като се вземе играта получаваш един безплатен месец игра ?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 21 Дек 2008 22:20
MALIGOS написа: Тъй като тая тая тема явно е по обсъждана от официалната за WOW та да питам! Знаете ли в кой реалм( В близардския сървар) има най много българи и пеирмерно в кой е по лесно за нууб като мене...А другия ми въпрос е, вярно ли е че след като се вземе играта получаваш един безплатен месец игра ? Бих казал Neptulon и Emeris... и двата имат доста българи.
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 21 Дек 2008 22:22
Зарежете wOw! Tabula Rasa вече е безплатна!Налазвайте!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 21 Дек 2008 22:27
~STUBBS~ написа: Зарежете wOw! Tabula Rasa вече е безплатна!Налазвайте! табула раса е безплатна, защото е мъртва.
|
|
|
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 21 Дек 2008 22:37
Steel написа: табула раса е безплатна, защото е мъртва. WoW е мъртва,защото е платена!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 21 Дек 2008 22:51
~STUBBS~ написа: Steel написа: табула раса е безплатна, защото е мъртва. WoW е мъртва,защото е платена! неска е петък щот съм жаден
|
|
|
|
|
Santa~ClawZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 13:43
MALIGOS написа: А другия ми въпрос е, вярно ли е че след като се вземе играта получаваш един безплатен месец игра ? Само ако закупиш първата игра.За експанжъните не дават безплатен месец.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 16:47
haahha копеле колко малоумни хора имало тука уаркрафт 3 , стар крафт и уоу не били шедьоври алеле майкоууу аххаха ти кат играеш се кефиш на играта или търсиш в нета коя година е измислен скина на бара ти доле в десно ? ебаси глупаците бе .. хората правят уникални игри , на които се кефят милиони. никъде обаче не е казано , че на тях се кефят милиони ТЪПАЦИ , както примерно биват слагани в стереотип чалгарите. уоу се играе от абсолютно всякъкви хора , не предимно от някакви .. така че сравнения с тва УОУ СЕ ИГРАЕ ОТ МАСАТА , ЩОТО МАСАТА СА МАЛОУМНИ , са напълно безмислени и нямат грам покритие. уоу е велика игра .. не е нужно да я обичам (щото не я , винаги съм я мразил , дори когато съм я играл.. дори когато съм и се кефел ?) . дразни ме , щото сичко опира до масовия циклеж. но е факт - тя е велика .. и толко гет оувър ит
защо винаги сичко опира до ънда и комерс , еби му майката музика , филми .. дори игри са кво , ше се разделиме на риъл и ънда геймъри .. едните ше играят игри направени в мазета от 3ма норвежки дизайнери , другите ше цъкаме близард и ше ни гледат накриво шото сме комерс АХАХ
колкото до пиратките-нема ми барнат драгонфайъра хех
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 19:23
И това горе ми вика , че играещите игрите на близард не били идоти ... омг .... Ей такива , като онова горе , са и феновете на близардските игри - такива , които се крият зад масата , които казват че избора на милиони не може да бъде грешеш... Но като го гледам си давам сметка че е точно така - феновете за бавни лапета ! Не трябва всичко да се слага под общ знаменател , но гледайки aliminator и онуй горе - еми как да не е така ! Навсякъде се виждат подобни , просто сега не ми се дават линкове ! Ето сега , идиотчета , които псуват и пустосват наред каквото им падне и после казват извинявай ако съм те обидил ! Ето такива сте ! Ако близард има свесни фенове , то тен е са лапетата като горния ! На теория аз съм им фен , но просто пораснах и си направих равносметка за игрите им ! Ще минат години и тези , сега ругаещи , ще видят , че не са били прави ... Такъв е живота , сега всички ще се изредят да ме ругаят , но ще си говорим след 5 години , когато пораснете малко !
|
|
|
|
|
Gipo
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 19:57
~STUBBS~ написа: Зарежете wOw! Tabula Rasa вече е безплатна!Налазвайте! Сигурен ли си, че "вече" е безплатна, защото: Цитат: To the Tabula Rasa Community,
Last November we launched what we hoped would be a ground breaking sci-fi MMO. In many ways, we think we’ve achieved that goal. Tabula Rasa has some unique features that make it fun and very different from every other MMO out there. Unfortunately, the fact is that the game hasn’t performed as expected. The development team has worked hard to improve the game since launch, but the game never achieved the player population we hoped for.
So it is with regret that we must announce that Tabula Rasa will end live service on February 28, 2009.
Before we end the service, we’ll make Tabula Rasa servers free to play starting on January 10, 2009.
We can assure you that through the next couple of months we’ll be doing some really fun things in Tabula Rasa, and we plan to make staying on a little longer worth your while. For more details about what we are doing for Tabula Rasa players, please click here.
Stay tuned for more information. We thank you for your loyal support of the game and encourage you to take us up on the benefits we’re offering Tabula Rasa players.
The Tabula Rasa Team Ако ми беше ъпдейтната играта на компа щях да пробвам дали е безплатна вече.
___________________________________ Гипчо ( ◕ Y ◕ )
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 20:01
Емануил, то си личи, че не си пораснал, ами просто си решил да се правиш на голям, или пък на оригинален. Не ти се получава щото си е ясна работата - Blizzard просто си правят качествени игри, които евентуално се превръщат в хитове с помощта на много реклама. Ясно е, че и дизайнерите им, и рекламният им отдел са на ниво. Ако не бяха щяха да свършат като Flagship, които си бяха бивши Blizzard-ци, но се изложиха с Hellgate(въпреки че втората им игра Mythos вървеше много добре поне според мен) и си получиха заслуженото. Сега и Tabula Rasa ще затваря врати, а това е игра, която има зад гърба си името на една легенда - Ричард Гариът. При тези факти на всеки трезво мислещ ще му се изясни картинката веднага.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 20:19
Gipo написа: ~STUBBS~ написа: Зарежете wOw! Tabula Rasa вече е безплатна!Налазвайте! Сигурен ли си, че "вече" е безплатна Ем виж в "новини" пише че е безплатна
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 21:02
Sentry написа: Емануил, то си личи, че не си пораснал, ами просто си решил да се правиш на голям, или пък на оригинален. Не ти се получава щото си е ясна работата - Blizzard просто си правят качествени игри, които евентуално се превръщат в хитове с помощта на много реклама. Ясно е, че и дизайнерите им, и рекламният им отдел са на ниво. Ако не бяха щяха да свършат като Flagship, които си бяха бивши Blizzard-ци, но се изложиха с Hellgate(въпреки че втората им игра Mythos вървеше много добре поне според мен) и си получиха заслуженото. Сега и Tabula Rasa ще затваря врати, а това е игра, която има зад гърба си името на една легенда - Ричард Гариът. При тези факти на всеки трезво мислещ ще му се изясни картинката веднага. Ех , относно Flagship - съжалявам ги хората... относно играта съм чел коментари , че студиото е теглило кредити за да си покрие разходите по нея. За да се изплатят тези кредити е много важно продукта им да бъде пуснат възможно най - скоро . Притисната от тези срокове ,фирмата просто не успява да завърши продукта си и го пуска на пазара в този вид . За да си покрие заемите са и месечните такси . Тъжно е , защото винаги е гадно когато едно студио - независимо какво е - затвори . Не съм отричал качеството на игрите на близард . Те са , може би , най -доброто на пазара в момента , но просто мен ме дразнят феновете им - до скоро се причислявах към тях , но просто са някак твърде ... фанатизирани ! В това няма нищо лошо , но не са тръгнали в правилна посока . Да жертваш от времето и нервите си , за да защитаваш компания , която ти измъква от парите и ти руши личния живот е ... странно ! Игрите се менят , но хората си остават същите . След една година тези фенчета ще играят нещо друго и хич няма да ги е еня за близард (примерно) , но хората , които са нагрубили в опит да защитят това , което играят в момента , ще си останат . Това нищо не значи , разбира се , но въпроса е принципен ! Разбираш ли ме ?
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 21:45
хората, игрите, същите, различни. На кои му пука а пък близард са просто една посредсвена комерсиална компания
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 21:55
Не играйте игри, играйте си с пишките!
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
White Emperor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 22:20
iddqd написа: хората, игрите, същите, различни. На кои му пука а пък близард са просто една посредсвена комерсиална компания От друга страна знае как да си придържа феновете към нея...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 22:28
А идяд е идиот.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 23:09
Братле не е това начина да си избиваш комплексите. По добре ходи да си биеш 1 чекия
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 22 Дек 2008 23:40
емануел ли си къв си , имаш проблеми с удивителните знаци отделно имаш други проблеми .. каза си ти го сентри , личи от далеко , че опитваш да се праиш на такъв , къвто хич не си никва връзка. успех
___________________________________ остарехме
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|