Автор |
Съобщение |
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 11:58
Sweeney Todd написа: Тъй, събрах 340 и отивам аз радостен и облекчен в храма да получа третата магия (в случая си избрах Hand of Ormazd), ама нъцки... Отивам там дето първите активирани светят (дето са изографисани в земята), пък като ида да си избера трета и нищо не става. Помпам аз копчето на елика, ама не стаа, викам си някакъв бъг - отидох събрах още малко бели лайна и пак не стана. Хелп
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 12:05
Деник, тези които могат да се изберат светят, тези, които си избрал вече, не светят
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 12:08
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Tiny
|
но с големо съ̀рце |
|
В момента играе: A dance with rogues
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 12:10
И в крайна сметка заслужава ли си да се изиграе?
___________________________________ A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 12:16
Lex Luthor написа: И в крайна сметка заслужава ли си да се изиграе? Еми зависи от личните предпочитания. Играта не е лоша, графиката ме кефи, звукът също, както и дебилщината на принца. Но за сметка на това бойната система и фактът, че в по-голямата част от играта трябва да скачам наляво-надясно, за да събирам разни неща в стил j&r ме дразни адски много. Историята не блести много, сравнително плоска е, но играта не е изкючително лоша.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 12:19
Ще взема да разцъкам предната трилогия и да си спомня какъв кеф беше навремето.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 13:21
Lex Luthor написа: И в крайна сметка заслужава ли си да се изиграе? Pros: +Лека и неангажираща игра, можеш да се мине без много много да се впрягаш +Принцът пуска от време на време доста добри лафчета +Платформингът не е труден щом веднъж му свикнеш и не създава много проблеми +Бойната система предоставя възможност да навържеш доста добри комбота Cons: -На места е прекалено лесна -Контролите са странни и може да попаднеш в ситуация, в която никога си си и помислял, че можеш да се отзовеш. -Бойната система е бавна и често клавишите въобще не работят при quick time event-овете. Не можеш да умреш. -Битка срещаш веднъж в хилядолетието, в играта има точно 47 места на които е възможно да срещнеш някой за бой. -Историята е наивна, кратка и завършва по възможно най-дразнещия и нелогичен начин.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 14:10
Cu Sith е прав човека, най-много ме издразни липсата на какъвто и да е било бой, освен на четири места в играта, и малоумните quick time събития, при които по време на битката трябва да натиснеш един от четири бутона, щом гадът те сграбчи. Често обаче, понеже са ти посочени с картинки, а не с описания за клавишите, докато се начудиш кое точно беше т'ва, гадът те набива. Понеже си безсмъртен обаче, Елика те спасява, мобчето си пълни кръвта и... целия досаден цикъл се повтаря наново. Ако искате ми вярвайте, ама исках да си извадя зъбите с клещи, щом се случеше ей тая простотия. И все пак, разговорите между Принца и Елика ме успокояваха, понеже имаше някои наистина добри моменти.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 16:18
Благодаря много за страхотните спойлери относно края на играта...
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 16:41
Вuddy написа: Благодаря много за страхотните спойлери относно края на играта... Аз просто ги подминах
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 18:08
Бъд, извинявай, братле, просто разговора напредна и... Приеми искрените ми извинения.
Не, знам колко е лошо да играеш нещо и някой да ти развали кефа накрая. Примерно минах Mass Effect вчера и ако някой ми беше казал, че... спирам, щото не знам дали я играеш в момента. Само ти казвам, че ако някой ми беше развалил края, щях да го натикам на някой циркуляр.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 18:09
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:15
Вuddy хахаха ти направо си изпуснал шедиовар история хаха ти ако играеш тая игра заради исторята незнам... то и заради гамеплай не си заслужава да се играе реално... както разправя деник "не е изкючително лоша" деник откога играеш такива игри толкоз ли си го закъсал то верно че няма нищо свястно тая година ама...
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:19
dx4, ако си падаш по exploring и събиране на разни неща наистина въобще не е лоша. Аз я изиграх само за да събера всичките light seed-ове
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:27
хахаха хайде недей обяснява на хардкор геймъра на много места вече е прочел че е тъпа играта
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:27
Cu Sith написа: dx4, ако си падаш по exploring и събиране на разни неща наистина въобще не е лоша. Аз я изиграх само за да събера всичките light seed-ове Cu Sith ако исам j&r заглавия със събиране на разни неща ще си пусна следните заглавия да ги преиграя: Gods jazz jack rabbit capitan claw cosmo cosmic adventure commander keen risky woods alien carnnage rayman Всяко едно от тия заглавия е по стойностно от въпросния принц....
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:37
Пич, вместо да ми разправяш глупости седни си на гъзеца и поиграй малко и ще разбереш, за какво говоря. И никъде не съм споменал, че ми е забавен платформинга. Казах exploring и collecting.
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:48
Cu Sith написа: Пич, вместо да ми разправяш глупости седни си на гъзеца и поиграй малко и ще разбереш, за какво говоря. И никъде не съм споменал, че ми е забавен платформинга. Казах exploring и collecting. Не благодаря за предложението ще пропусна ще ми дойде в повече... да игря игра с ала комикс графика стил соник дето 70% от времето подскачаш и от време на време има битка.Тва си е чиста загуба на време.Играя за да се разтоварам не за да си губа времето с глупави игри.Първата и 2 ра част на принца бяха ок 3 тата преглътнах глупавите битки с босове с натискане на един бутон в точно определен момент..... сега това обаче не мога да се прежала с него в повече ми е...
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:51
тебе ако ти кажат да се хвърлиш от някъде хардкор геймърите ще се хвърлиш бе
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 20 Дек 2008 20:51
Мда, ок, поне като не си играл не плюй, нямаш това право, особено пък да обиждаш тези, които са играли.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|