Аз лично се надявам да посрещна новата година в Northrend,но едва ли ще стане и най-вероятно ще си остана у Азерот >.< . Още отсега се хващам на бас че ще ми е тъпо на НГ.
Аз лично се надявам да посрещна новата година в Northrend,но едва ли ще стане и най-вероятно ще си остана у Азерот >.< . Още отсега се хващам на бас че ще ми е тъпо на НГ.
23 Авг 2004 17:59 Мнения: 603 Местоположение: Kingdom of Heaven; Метростанция "Интерпред"
В момента играе: На борсата!
Заглавие: Re: Дека ще сте на Нова Година
Публикувано на: 19 Дек 2008 10:14
Както винаги - вкъщи сам. Днес ще обикалям по пазара, за да си селектирам и закупя прилично количество фоерверки. Ако видите въоражен из трамваите - па кажете по "Здрасти"
___________________________________ Tip: Never surrender
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 19 Дек 2008 14:20
Заратущра написа:
Progressor написа:
В Northland...
Сигурно има предвид Мизия.
Пхахахаххахахаха
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
IceQueen
18 Ное 2004 22:57 Мнения: 1353 Местоположение: Някъде там в неизследваните райони!!!
В момента играе: Knight online
Публикувано на: 19 Дек 2008 19:00
Аз пък обмислях вариант между София и Калугерово, а пък имам и за Италия - Верона, но той отпадна кат опция заради някои трети хора Та с 1 дума, ще видя на 31 къде ще съм, както обикновенно.
___________________________________ Не е важно колко силно удряш, а колко удара можеш да понесеш !
DarkSHadoW
Публикувано на: 19 Дек 2008 22:03
Аз ще съм вкъщи сам ще купя някакви чипсове снаксове и тем подобно боклуци имам и една бутилка вино от 2003 година ще се напраскам с нея като свиня и така ще посрещна новата година.
___________________________________ In Skills We Trust !
Grozno_momiche
Публикувано на: 20 Дек 2008 21:06
DarkSHadoW написа:
Аз ще съм вкъщи сам ще купя някакви чипсове снаксове и тем подобно боклуци имам и една бутилка вино от 2003 година ще се напраскам с нея като свиня и така ще посрещна новата година.
Освен, ако не си някой 40-килограмов петокласник, няма начин да се напиеш от бутилка вино. Още по-малко като свиня.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения