Провал за 2008 година
Re: Провал за 2008 година
Crysis Warhead????????????? това за нова игра ли я броиш говора за оргиналния Crysis. Crysis Warhead си е чист експенжан това не го броя за нова игра въобще... надали някой я и смята за 2 ра част абсурдно...
it's never easy....
Що ли ми се струва, че оттук нататък темата ще се обърне на спор тип "The Witcher VS Crysis"?
DX, играта не ти е харесала, добре. Но пък наличието на бъгове ли е проблема една игра да не е хубава? Лично аз бих предпочел да играя шедьовър, пък дори и тук-таме с някой и друг бъг, отколкото поредния лъскав продукт, предназначен да ни изстиска джоба. Да не се караме, да не спорим, безсмислено е. Играй си играта, човече...
По въпроса с GTA IV - ами да, неоптимизирана е. Взех си нов комп - 4 GB RAM, ATi Radeon HD 3750, AMD Turion 2.1 GHz... Сече си. Не чак толкова, колкото на по-слаб компютър, ама... И по-тежки игри съм подкарвал и няма такъв сеч, дееба.
Може и моя комп да е слаб, някой с по-мощен да прецени. Иначе играта е мега яка, ама ей тая неоптимизираност ти скапва настроението и ти връзва хуя на фльонга от яд.
Доста колоритно се изразих, ама ш'ме 'звинявате.
DX, играта не ти е харесала, добре. Но пък наличието на бъгове ли е проблема една игра да не е хубава? Лично аз бих предпочел да играя шедьовър, пък дори и тук-таме с някой и друг бъг, отколкото поредния лъскав продукт, предназначен да ни изстиска джоба. Да не се караме, да не спорим, безсмислено е. Играй си играта, човече...
По въпроса с GTA IV - ами да, неоптимизирана е. Взех си нов комп - 4 GB RAM, ATi Radeon HD 3750, AMD Turion 2.1 GHz... Сече си. Не чак толкова, колкото на по-слаб компютър, ама... И по-тежки игри съм подкарвал и няма такъв сеч, дееба.
Може и моя комп да е слаб, някой с по-мощен да прецени. Иначе играта е мега яка, ама ей тая неоптимизираност ти скапва настроението и ти връзва хуя на фльонга от яд.
Доста колоритно се изразих, ама ш'ме 'звинявате.
私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
- Edwin Odesseiron
От излизането на Обливиън насам - даDukeNukem написа:Ти си някакъв хейтър на Bethesda Softworks?
Изглежда са се посветили на каузата да съсипват велики поредици
Първо съсипаха собствената си Елдер Скролс, сега Фолаут... какво следва? Не ми се мисли
Като начало...DukeNukem написа:С теб спорехме за Oblivion - сега и за Fallout.
Какво точно не ти хареса? Приликата с Oblivion ли?
Впрочем Бурите на Зехир също е боза
I'm busy, okay? I'm busy!
Oblivion не те кефи ?Гаспод написа:От излизането на Обливиън насам - даDukeNukem написа:Ти си някакъв хейтър на Bethesda Softworks?
2008 е годината на многото провали
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Silly Wizard
- Обратна връзка:
Oh, there're sober men and plenty,
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
And drunkards barely twenty,
There are men of over ninety
That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.
да бе и алон ин д дарк го няма изобщо ае сиктир
Не съм много съгласен с тая класация.Snapping Daisy написа:Малко четиво по темата
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
Dead Space? 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Всеки знае доом а това изглежда като клонинг само дето е по зле
Да, естествено... 
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
- bgKommando
- Обратна връзка:
Освен Пинца другите са просто Casual games.Snapping Daisy написа:Малко четиво по темата
taste the jelly - race the jelly - You JELLY?
абе и принца е простотия ама алон ин д дарка удря 10ката
Мене па Assassins Creed ми хареса много.Верно че беше супер еднообразна и кът сцените беха супер дразнещи ама въпреки тва геймплея и графиката ме изкефиха на макс
Ах , Spore ! Пълна простотия ! Много беше комерсиална ! Та там ти снасяше яйцата ! Ей тва ме разби ! Играта е направена за някви кокошки ! Само на тях би им харесала идеята те да снасят !
мен спрор ме кефеше само докато си амеба
-
uNreaL_mAn
- В момента играе: Assassin's Creed
World Of Warcraft Lich king
Fifa 08 - Местоположение: Пловдив
- Обратна връзка:
Според мен Spore трябва да получи тази награда напълно безсмислена . На 1-ви думи разбрах , че е яка , но като я изтеглих ми се видя пълна боза с тея малки олигофренични грозници един хубав неможе се направи !!!
Love Someone !!!
Най-голям провал за 2008г. според мен е Age of Conan. Играта имаше толкова ОГРОМЕН потенциал предвид геймплея и графиката, че ми идваше да убия производителите заради това, че пуснаха играта в някаква ранна Beta фаза. В следствие на това многото хора, които имаха желание да я играят се отказаха, заради многото бъгове и проблемите със сървърите. От там числото на играещите я стана нищожно на фона на това, което би могла да постигне играта, ако я бяха пуснали няколко месеца по-късно. От там пък поради липсата на пари почнаха да уволняват членове на екипа, който я разработва. Пачовете и фиксовете се правеха много бавно, още хора изгубиха интерес... И така потенциално най-добрата игра на 2008г, стана най-голям провал за 2008г.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )
- Till.Lindemann
й наистина мн шитни...
ГТА СА нямало история-еми наи всяка история трябва да почне от някъде бе деба майката!
ГТА 4 е мн ама мн добра игра единствение проблем, е че има високи изисквания за ПС, щото на хбокс върви без грешка пък е с мн ниски характеристики-играта не е обре оптимизирана за ПС, тва е
обаче тва е гейменето с компютър-нали ви казах, отваряш кутията и вадиш старите части, които подменяш с нови, иначе, повтарям се-за 1 комп пари ще си вземете и трите топ конзоли в момента.въпрос на избор
ГТА СА нямало история-еми наи всяка история трябва да почне от някъде бе деба майката!
ГТА 4 е мн ама мн добра игра единствение проблем, е че има високи изисквания за ПС, щото на хбокс върви без грешка пък е с мн ниски характеристики-играта не е обре оптимизирана за ПС, тва е
обаче тва е гейменето с компютър-нали ви казах, отваряш кутията и вадиш старите части, които подменяш с нови, иначе, повтарям се-за 1 комп пари ще си вземете и трите топ конзоли в момента.въпрос на избор
Гениално Till! И като реша да поработя на някоя тежка програмка да не става нищо, щото съм си дал парите за конзоли, а не за ъпгрейд на PCто
.
Гипчо ( ◕ Y ◕ )