Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p
Публикувано на: 17 Дек 2008 01:17

Ама ти си играл много mmorpgта бе.

That have never yet kissed a girl.
But give me a ramblin' rover,
Fae Orkney down to Dover.
We will roam the country over
And together we'll face the world.

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 02:12

Бе аз викам да е напълно безплатна :lol:

Профил ICQ

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 02:15

Jorix Ти не си добре пич.Значи ако е без месечни такси ТИ НЯМА ДА ИГРАЕШ мамкаму защото ти искаш да си платиш а те не ти дават тая възможност!!!(съвет взимай си по едно копие на играта всеки месец)

Нормално е да се играе повече с джадаите(особено в началото) все пак те са добрите.А ние сме добри хора нали? :shock:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 07:57

bgnazism написа:
Jorix Ти не си добре пич.Значи ако е без месечни такси ТИ НЯМА ДА ИГРАЕШ мамкаму защото ти искаш да си платиш а те не ти дават тая възможност!!!(съвет взимай си по едно копие на играта всеки месец)

Нормално е да се играе повече с джадаите(особено в началото) все пак те са добрите.А ние сме добри хора нали? :shock:

stfu n00b, the dark side has cookies.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 09:45

Мен ми е интересно как ще направят така, че да има баланс, защото първо наистина огромен брой хора ще изберат джедаи или ситове. Въпреки, че по тези времена има доста голям брой force-users някак си ще ми стори празна атмосферата ако срещаш един нормален клас насред стотици използващи светлинен меч, сещате се. (Въпреки че ако следваме историята от двойката на Котор ми се струва 300 години малък период за да се обучат достатъчен брой джедаи при положение, че реално прокуденият и още 5-ма да кажем току що станали джедаи са останали) Също така ми е интересно как ще балансират съотношението между джедаи и ситове, защото залагам че средностатистическия играч по вероятно ще избере сит (Die jedi noob from my lightning/grip, i m a SITH LORD !!!!!!! или нещо от този род). Аз също бих избрал сит, въпреки че ако видя че съотношението е доста голямо в полза на ситовете ще избера джедай. Винаги съм обичал да играя с underdog раса/клас/герой, защото е по приятно като почупваш разни нуубове. Надявам се наистина да измислят адекватно решение за това, защото иначе играта ще умре много бързо ако това се получи, не че не го знаят де.

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 10:23

bgnazism написа:

Е тогава като си толкова добър защо си се писал "bgnazism"? Нацистите не са ли лошите?

Иначе аз мисля да не съм нито сит нито джедай, тъй като най-вероятно всички ще са или сити или джедаи пък аз не обичам да вървя със стадото. Искам да съм по-различен от останалите. Предполагам обаче, че форс юзърите ще са по-силни от другите, което e нормално (за разлика от Jedi Academy :) ), но пък така тамън играта ще е по-голямо предизвикателство. Но може да си направя и друг герой, който вече да е форс юзър де.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 10:37

Цитат:
Нацистите не са ли лошите?

не.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 10:39

Saren написа:
...

Ей т'ва мен супер ме дразни! Всеки втори хлапак си прави Сит " щото е зло копелеееее " :x >< Дееба и кретенчетата. :(

Профил

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 10:54

Може да го направят тъй, че до определен левъл да не си джедай. Просто да трябва да извървиш някакъв път, докато станеш достатъчно силен за джедай/сит. Така, хората, които наистина са зарибени да извървят пътя, ще се потрудят и ще се задържат в играта за повече време. Докато нуубовете и разните други, които ще вдигнат 2-3 левъла и ще се откажат, реално няма да имат своя принос в съотношението джедаи - ситове. :P

Профил Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Дек 2008 12:40

Колкото и логично да звучи - аз съм против. Това е Star Wars игра, дайте ни директно готините неща - лазерните мечове и небивалите сили. Другото е все едно да пуснеш игра, в която главния герой е вампир и да трябва да изиграеш половината му живот докато е човек и яде, ходи на работа, сере и т.н.

Профил ICQ

Публикувано на: 17 Дек 2008 13:01

Saren написа:
Винаги съм обичал да играя с underdog раса/клас/герой, защото е по приятно като почупваш разни нуубове.

Само едно ще ти кажа. И то е :live:

Както и да го направят, ясно е, че поне в началото съотношението джедаи<>сити ще е в ущърб на малобройното население на обикновените щурмоваци. Хората ще искат да видят как BioWare са се справили с изграждането на force user-ите като персонажи, а после ще се насочат към по-различния начин на геймплей като редови войник, за да могат да крещят в чата как са почупили "оня нууб джедая, дето дори не мо'е да хвърли сабята както си требе".

Тъй де. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 00:39

Кире_Гръчата написа:
Може да го направят тъй, че до определен левъл да не си джедай. Просто да трябва да извървиш някакъв път, докато станеш достатъчно силен за джедай/сит. Така, хората, които наистина са зарибени да извървят пътя, ще се потрудят и ще се задържат в играта за повече време. Докато нуубовете и разните други, които ще вдигнат 2-3 левъла и ще се откажат, реално няма да имат своя принос в съотношението джедаи - ситове. :P

Тъй ще е най-добре да го направят. Дано е така. Иначе Cu Sith, SW вселената не са само мечове и сили. Ако можеш директно да си форс юзър всички ще се юрнат да са такива и няма да има щурмоваци и тем подобни други не форс юзъри.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 01:11

Това не е вярно. Винаги ще има хора, които не искат да играят като джедаи или ситове, точно защото са фенове на вселената. Винаги ще има bounty hunter-и или контрабандисти или просто бандити и наемници на дребно. Просто е тъпо да се ограничават класовете, защото ако реализацията е тази, която iddqd предложи всички ще свършват джедаи, което е още по-тъпо отколкото много да започнат като такива. Помисли над проблема.

Профил ICQ

Аватар
В момента играе: Hurf's house of paincakes. >:]
Публикувано на: 18 Дек 2008 02:20

Майната им на разните му там Джедай и Сити, че и на гладните им тегля една! Искам престъпна империя, искам герой, който е секси, колкото Лея, свободен като Соло, и култов като Йода!

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 03:14

Хърф написа:
искам герой, който е секси, колкото Лея...

Тя па лея е една сексапилна. :lol:

Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens

Профил

Аватар
В момента играе: RL - worst game ever.
Публикувано на: 18 Дек 2008 07:35

2D' написа:
Хърф написа:
искам герой, който е секси, колкото Лея...

Тя па лея е една сексапилна. :lol:

Пич недей така, ако не бяха Лея и Зина нямаше да ми дропнат топките :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 10:11

Cu Sith написа:
Това не е вярно. Винаги ще има хора, които не искат да играят като джедаи или ситове, точно защото са фенове на вселената. Винаги ще има bounty hunter-и или контрабандисти или просто бандити и наемници на дребно. Просто е тъпо да се ограничават класовете, защото ако реализацията е тази, която iddqd предложи всички ще свършват джедаи, което е още по-тъпо отколкото много да започнат като такива. Помисли над проблема.

Ако е така както казваш няма да имам абсолютно нищо против да може още отначало да играеш джедай или сит. Просто не вярвам, че няма всички да се метнат да са форс юзъри. Независимо дали става въпрос за 12-годишни ламове или не всеки би предпочел да е джедай или сит. Иначе не знам за каква реализация, предложена от Иддяд говориш, той дори не видях да е поствал в темата. Както и да е, няма смисъл да го обсъждаме повече това, щото и без това не зависи от нас, но просто се надявам BioWare да си свършат добре работата и играта да е добра.

Профил Skype

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 11:41

А ще е толкова хубаво да няма класове и левъли, но вие дори не може да си го представите, нали, промити мозъци такива :wink:

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 11:43

Е винаги трябва да има някой по-силен. :? А и винаги се кефя когато отначало съм балък, а после размазвам наред! :twisted:

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 18 Дек 2008 11:46

И за това ти трябва левъл ?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения