Автор |
Съобщение |
Riser
|
|
В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 15:41
Единственото нещо което ме дразни в ВоУ е можеби задето класовете станаха много небалнаснати в wotlk. Друга забележка съм нямал по относното ммо ...
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 16:03
ще пиша квото си искам и тази игра имам право да я хуля се пак трябва да се поощяряват хубавите игри а не балъшките игри. Аз искам да излизат хубави игри, а когато пари печелят само скапаните игри това пречи хубавите игри с нови идеи да излзиат. Когато хората видат че печелят огромно количество игри на основата на няква изтъркана идея дето трябва да си голям аматор за да се кефиш ще печелят и няма никога да излезе нещо ново защото то печели много по малко от старото. Този комерсиализъм пречи на игрите да се развиват и точно затова хуля понеже само това мога да направя. Ще играете само едно и също като сте тъпаци
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 16:08
Играя всякакви "некомерсиални" игри освен УоУ, това че играя и нея прави ли ме тъпак?
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 16:23
Спрете се, бе, пичове, какво сте тръгнали пак по тази пътека? Идяд, на теб защо ти пука кой какво играе? Игрите са за това, човек да се забавлява. Кой си ти, че да казваш как е правилно да се забавлява даден индивид? Всеки си харесва нещо и си го играе. Аз например още разцъквам Херкулес - адския фън е. Из цялата тази шумотевица реших пак да си дръпна Warcraft 2 и да мина Beyond the Dark Portal.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 16:31
DukeNukem написа: Ако едно MMORPG куца откъм геймплей то значи е обречено. Това не се е случило все още с World Of Warcraft. А бе пич, да беше прочел за какво говоря, не знам за кой път ще го кажа - платформата на играта, тоест геймплея и в ядрото си, се изтърква. Не знам какво четете и де са ви очите, ама явно не можете да проумеете, че колкото и да се налива контент, като основа играта си остава същата, която си беше и преди пет години. Това не може да се промени с expansion-и. Дори Blizzard са забелязали това и затова работят по напълно нов MMO проект, който ще е доста далеч по идеи от WoW. Затварянето на пиратските сървъри на играта, след като е почнала да се изтърква, е някакъв отчаян ход. Тепърва ще започне да упада играта все повече и повече. Не ми казвайте, че няма да се случи, защото е неминуемо. Вижте специализираните сайтове, вижте кои игри са най-очакваните, кои са с най-високата оценка наскоро и кои имат най-много посещения като интерес, вижте форумите, вижте кои игри се дискутират, вижте кой какви игри търси най-много и ще ви стане ясна картинката. За това е целия тъп спор тука, не за друго.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 16:43
А не ти ли хрумва, че на хората може да им харесва тази изтъркана концепция? Така де, както казах, всеки играе каквото му харесва. Щом WoW се харесва в сегашния си вариант - е какво лошо? Ако пък на някой не му харесва - не я играе. What can be more simple than that? Ама какво съм тръгнал и аз да споря тука. Ще взема да натроша няколко(хиляди) глави с огретата магове и няма да се занимавам с глупости.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 17:05
Близард са помяри ша ла ла ла ла
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 17:09
Колкото и да ви е тъжно в момента не отваря нито Ani-wow нито WowScape нито Тoxic WoW така че Близ наистина са се фанали да ги изтребят
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 17:10
Snapping Daisy написа: Подхилквай се, подхилквай се, факта, че не си ме опровергал показва, че не можеш Че какво има за опровергаване? Ти, в своята неинформираност, си нахвърлял няколко рандъм простотии и си нарекал това аргумент Скилови дървета за първи път в Диабло? См ех Микромениджмънт за първи път в ВЦ? Още по-голям см ех Мап едиторите пак били техни? Хванах мускулна треска от см ех Въобще вземи провери първо за какво говориш преди да започнеш да се излагаш След малко сигурно ще изтърсиш и че зерговете са нещо неописуемо оригинално и никога никъде не е имало такива гадини преди да се пръкне дедовото Пейн, какво не му е смешното? Стийл, яж ми кура
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 17:16
"Мускулна треска от смЕх" не е аргумент, червей. И аз имам мускулна треска от смях всеки път като ти прочета някой от постовете или просто ти видя малоумно-детския профил, ама..
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 17:26
Max Payne написа: А не ти ли хрумва, че на хората може да им харесва тази изтъркана концепция? Така де, както казах, всеки играе каквото му харесва. Щом WoW се харесва в сегашния си вариант - е какво лошо? Ако пък на някой не му харесва - не я играе. What can be more simple than that? Ама какво съм тръгнал и аз да споря тука. Ще взема да натроша няколко(хиляди) глави с огретата магове и няма да се занимавам с глупости. Хрумва ми, че на хората им писва от еднообразие. Гаспод, покажи ми примери, че нещата не са така, както съм ги казал и ще се съглася с теб. Ако не можеш значи само си дрънкаш на грънците.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 18:29
Snapping Daisy написа: Иначе защо WoW умира - ами заради възрастта си. Пичовете, отговорни за Guild Wars си казаха - на старата платформа вече няма смисъл да работим, съсредоточаваме се над GW2. Самата платформа на WoW вече остаря доста и е време за смяна, поне според мен. Нов контент ще удължи съществуването на играта, обаче колкото и да наливат от него пак ще си остане като слагане на лепенка върху огнестрелна рана. Малкото поправка, която искам да направя е, че в някакъв момент в бъдещето ще почне да умира. Може сега този момент да ни изглежда близко, но имайки предвид рекордите, които WotLK чупи като продажби и бройката активни играчи смятам, че все още играта не е на смъртния си одър ;- ) Да, като платформа и концепция почва да остарява. То дори и като контент вече е на изчерпване, защото колко още неща Близ могат да измислят да сложат? Но все пак си мисля, че на WoW му остава още време на върха и чак тогава ще падне. Да речем, някъде другата година по това време ще започне да показва сигурни признаци на упадък, имайки предвид появата на The Old Republic (epic optimism!) ПП Гаспод, Т'ва между другото не ти е първият път, който говориш срещу Blizzard. Много хейтиш и си седиш като кон с капаци. Отказваш да погледнеш голямата картина, знаеш си свойто и просто си тролиш наляво-надясно. Браво, Ламинатора би се гордял с теб ;- )
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
Santa~ClawZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 18:33
Близард с постъпката си показват че не толерират пиратството (показват отношение).ще затворят няколко големи сървъра и хората ще си кажат "брей тез от близз са сериозни пичове".То си е логично-защо ще се занимават с дела и тн. като има много лесен начин за справяне с проблема-в някои пач махат реалмлиста така че да не може да се едитва и айде няма пиратски сървъри.Какво,няма да упдейтнете УоУ-a си и ще стоiте на ТБЦ?Просто тез изказвания че близз са лакоми са доста неточни
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 18:36
Дади, още на първа страница съм отбелязал, че смятам, че на играта и остават още от горе-долу 2, но най-много 3, години на върха, така че не се заблуждавам, че утре сървърите ще опустеят
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 18:45
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
Онлайн
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 20:11
iddqd написа: Хаха - кой говори за спам.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 20:23
Идядчо по принцип се игнорира, защото е очевидно, че не може да използва мозъка си.
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 21:39
Важното е, че Blizzard радват с игрите си милиони геймъри. Нали това е целта на гайм индустрията? На кого му пука, че не предлагали нововъведения и използвали стари идеи? Щом има толкова хора, които отделят от времето си за тях, значи малко или много Blizzard са успели да свършат работата си. Но не, те били алчни - че кой не е в наши дни?! Щом дори BioWare решиха да направят ММО, вместо да направят трета част на KOTOR-a, която да си е single player...
А краят на WoW ще настъпи, когато Blizzard изкарат следващото си ММО.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 16 Дек 2008 21:45
Това го говоря отдавна, ама никой не ме чува. Освен частта за ММО-тата.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Закриват пиратските сървари на Wolrd of Warcraft Публикувано на: 17 Дек 2008 00:56
Your mamma's so fat it takes 6 warlocks to summon her
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|