Автор |
Съобщение |
play3r_bg
|
|
|
|
Заглавие: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 04:11
Здравейте, значи с нов уиндолс сам и тоя фр на баща ми дето го инсталл ми е сложил некав Касперски и ми вика след 1 месец да ходя на некъв адрес да си го платя ... вики ми, че тва е най-добрата антивирусна, но постоянно ми прави порлбеми с поп-ъп прозорците, инсталации т.н. и искам да я сменя... и искам да сложа НОД32...според вас НОД32 по-добра ли е от КАСПЕРСКИ и дали има фрее за постоянно ... но ако е по 50 лв. ( между 50-80 ми казаха, че е на година Касперския ) на година не е проблем да ги дам .. стига е качесвтвно...
|
|
|
|
|
AcTivE
|
The King of Kings |
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 11:52
Аз карам с AVAST! и съм много доволен. Не мога да кажа същото за NOD32.
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 12:11
AcTivE написа: Аз карам с AVAST! и съм много доволен. Не мога да кажа същото за NOD32. ДА! ТОЧНО! След като сложих Аваста, ми откри (и съответно изчисти) сумати троянци, които НОД-а беше игнорирал.
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 12:55
Има безплатна версия на аваста има и платена. А може да си зложиш платената и да си намериш цд кей от интернет, изобщо незнам какъв е този мерак от теб да си плащаш
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 17:11
Доказано е (поне сред всичките ми познати, на които съм оправял комповете), че NOD-a не работи. Ама как само не работи, слаба ти е фантазията. На един пич Аваста му откри (всички да затаят дъх!!!) точно петдесет и два (цифром 52) вируса. Смятай самичък.
Лично аз използвам Avira, и проблеми нямам. Все пак, като тръгна да проверявам за вируси, го правя с още две-три допълнителни програмки, просто да мога да съм сигурен, де...
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 17:20
от AVAST-a съм много доволен аз. ползвам Home edition.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 17:21
oще един глас за avast.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 17:46
Какво е това мерене на пишки коя нативирусна ще открие повече воруси ! Аз ще направя енда която да отрие сто и петдесет (цифром : 150) вируса , отделно 700 троянеца !
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 19:22
Аз пък ще направа таква дето не намира ни един и ще ти е спокоино
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
botlik3
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 20:10
Аваст-а товари ли много системата? Напоследък имам чувството, че НОД-а нещо се дъни...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
|
|
|
|
|
Lucio_Wagner
|
|
В момента играе: Heroes IV
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 21:32
Принципно НОД-а последно време е мн зле но пред Касперски е по-добре
___________________________________ Всичко в света е относително
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 21:36
Emanuil написа: Какво е това мерене на пишки коя нативирусна ще открие повече воруси ! Аз ще направя енда която да отрие сто и петдесет (цифром : 150) вируса , отделно 700 троянеца ! Ти си ебати тъпото парче, брат, честно...
|
|
|
|
|
Liberty
|
|
В момента играе: League of Legends
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 23:22
Аз съм с НОД 32. В последно време компа ми мн се е сбозил. Според вас може ли да е от вируси?
___________________________________ http://www.divinitas-crew.com Ghost reporting!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 23:26
100 процента.
В последно време NOD не може да улавя почти 49% от вирусите в мрежата. Изтрий я, качи си Avast или Avira, пусни ги и виж колко вируси ще ти открият.
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 14 Дек 2008 23:57
Lucio_Wagner написа: Принципно НОД-а последно време е мн зле но пред Касперски е по-добре касперски си е пушка, ама ако е лицензен. че много тежи - друг въпрос.
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 15 Дек 2008 00:33
Аз съм с AVG 8 и съм си много добре.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 15 Дек 2008 12:13
Draksis написа: Emanuil написа: Какво е това мерене на пишки коя нативирусна ще открие повече воруси ! Аз ще направя енда която да отрие сто и петдесет (цифром : 150) вируса , отделно 700 троянеца ! Ти си ебати тъпото парче, брат, честно... Ти си много бавен и пак не загря ! Колко е добра една антивирусна не се определя от това колко вируси открива ! Значи по - добрата е тази , която ти разпознава лаунчъра на уоу като троянец ? Много си зле , честно !
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 15 Дек 2008 13:07
Само ми е интересно от къде и как ги накачате толкова вируси?
Аз лично не ползвам антивирусна, не смятам и да имам. Малко мозък и обща компютърна грамотност бият всякакви антивирусни.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 15 Дек 2008 13:13
Аз също не ползвам шот повечето кракнати са яко преебани пък и бавят компа
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Антивирусна... коя от 2-те ми препорърчвате Публикувано на: 15 Дек 2008 14:09
Аз ползвам добрия стар NOD32, ама нещо наскоро май наистина сдава багажа. Иначе донякъде съм съгласен с Вuddy, само че компа ми не си го ползвам само аз пък и по тия флашки много вирусе се качват. А аз много работя с флашки тъй като правим разни проекти. А компютрите където ръгаме флашките са фрашкани от вируси.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|