...Студентски град...
Re: ...Студентски град...
Наистина в студентски патрули има много малко, поне по мои наблюдения. Те реално може и да не са малко в сравнение с други места в града, но точно тук си мисля, че са необходими повече.
Друг е въпроса че дори да ги има не е сигурно, колко ше си вършат работата...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Студентски град е най-големата септична яма ... Знам за още поне 20 случая на зверски побоища ( за последните година и половина ) , само дето не са отразявани, щото няма смъртни случаи.
джумерки
Лесен секс, 24 часов купон, евтина манджа, селяни и побоища. Това ми е мнението за студентски 
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
-
Butters
- В момента играе: real_life.exe
Аз искам тези, които са пребили момчето да бъдат вързани голи на центъра на Студентски град, и да излезе закон всеки студент да хвърли поне един камък по тях или да ин нанесе поне една средна телесна повреда
Както едно време при Крум...
Трева в котенцата...
В 24 часа има съботен очерк по темата за Студентски град. Аз понеже почти нищо не знаех и ми беше доста интересно. Мога да го сканирам, ако на някой му е интересно...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дае, няма да е зле. ![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
кво има да се казва толкова, не знам - все се говори, аре стига
-
THE KING OF TIME
- Обратна връзка:
Еми аз по тия райони минавам рядко, а пък през нощта изобщо не ми е минавало през ума да ходя натам. Вижте обаче съседите гърци какво правят, а ние си стоим кротко.
. Жалка работа
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Не знам кво точно е станало,не съм чел,ама тоя дет са го убили едва ли си е седял кротко
една група излиза от Амнезия, друга излиза от Авеню, срещат се някъде "посредата", става мъжката приказка (
) и се сбиват; когато въпросният Стоян пада на земята, трима от другите започват да го ритат в главата, а за тия, които са били със Стоян - не знам, може би са избягали или други са ги млатили през това време. това ми е казано, колко е вярно - също не знам.
Ебати жалкото изказване ахахахахаGipo написа:Нали все още децата не ходят с автомати на училище и не избиват по 30 човека... значи все още сме по-добре от САЩ.
God knows you lonely souls
-
Grozno_momiche
Студентски град, заедно с всички селяни, които го населяват, трябва да се заличи от картата на София. Макар да признавам, че едни конкретни бургери, които правят там, ще ми липсват.
А на вас, мъже прости и комплексирани, не ви ли писна да се млатите? Що за първични животни сте?
А на вас, мъже прости и комплексирани, не ви ли писна да се млатите? Що за първични животни сте?
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ако това се беше случило по времето на кан Крум, щеше да има истинска справедливост и просто щяха да им смъкнат главите с боздуган.kindzadza написа:Аз искам тези, които са пребили момчето да бъдат вързани голи на центъра на Студентски град, и да излезе закон всеки студент да хвърли поне един камък по тях или да ин нанесе поне една средна телесна повредаКакто едно време при Крум...
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- StubbsZombie
Всичкото това става заради вас кучки долни!Толкова сте разглезени,че само дето не сте си завряли по един кочан царевица в половите органи!Grozno_momiche написа:А на вас, мъже прости и комплексирани, не ви ли писна да се млатите? Що за първични животни сте?
Така е, квичат, пищят като недозаклани свине. Срам и позор!
А колкото до момчето, намерих статия тук - http://dnes.dir.bg/2008/12/13/news3734645.html
А колкото до момчето, намерих статия тук - http://dnes.dir.bg/2008/12/13/news3734645.html
Това на аватара не съм аз :/
ЕЛА ДА ТЕ СКЪРША ВЕ КОПЕЛЕ. УТРЕ ДЕВЕТ И ПОЛОВИНА В КРЪЧМАТА НА КАЛИМДОР, АКО НЕ ДОЙДЕШ НАЧИ СИ ЕБАТИ БЪЗЛИВИЯ ОРК!High_voltage написа: Ние не сме тия мъже.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Ае аз ще ви пребия и двамата, ама първо ще си сложа кръстче в скайп, защото изразявам протеста си рещу насилието.
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
За кои бургери? Флора бургерите там до зимния ли?Grozno_momiche написа:Студентски град, заедно с всички селяни, които го населяват, трябва да се заличи от картата на София. Макар да признавам, че едни конкретни бургери, които правят там, ще ми липсват.

Смени дилъраЗаратущра написа:Ако това се беше случило по времето на кан Крум, щеше да има истинска справедливост и просто щяха да им смъкнат главите с боздуган.kindzadza написа:Аз искам тези, които са пребили момчето да бъдат вързани голи на центъра на Студентски град, и да излезе закон всеки студент да хвърли поне един камък по тях или да ин нанесе поне една средна телесна повредаКакто едно време при Крум...