...Студентски град...

Нещата от живота

къде живеем?

в помийна яма
13
24%
в кенеф
21
38%
в бардак
17
31%
не живея в българия
4
7%

Общо гласове: 55

Аватар
2D'

Re: ...Студентски град...

Мнение от 2D' »

Наистина в студентски патрули има много малко, поне по мои наблюдения. Те реално може и да не са малко в сравнение с други места в града, но точно тук си мисля, че са необходими повече. :? Друг е въпроса че дори да ги има не е сигурно, колко ше си вършат работата...
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Аватар
shub niggurat
Обратна връзка:

Мнение от shub niggurat »

Студентски град е най-големата септична яма ... Знам за още поне 20 случая на зверски побоища ( за последните година и половина ) , само дето не са отразявани, щото няма смъртни случаи.
джумерки
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

Лесен секс, 24 часов купон, евтина манджа, селяни и побоища. Това ми е мнението за студентски :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Butters
В момента играе: real_life.exe

Мнение от Butters »

Аз искам тези, които са пребили момчето да бъдат вързани голи на центъра на Студентски град, и да излезе закон всеки студент да хвърли поне един камък по тях или да ин нанесе поне една средна телесна повреда :idea: Както едно време при Крум...
Трева в котенцата...
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky

Мнение от denik »

В 24 часа има съботен очерк по темата за Студентски град. Аз понеже почти нищо не знаех и ми беше доста интересно. Мога да го сканирам, ако на някой му е интересно...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga :D
The Chameleon
Eroguro Lolies FTW!
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
Обратна връзка:

Мнение от The Chameleon »

Дае, няма да е зле. :roll:
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

кво има да се казва толкова, не знам - все се говори, аре стига
THE KING OF TIME
Обратна връзка:

Мнение от THE KING OF TIME »

Еми аз по тия райони минавам рядко, а пък през нощта изобщо не ми е минавало през ума да ходя натам. Вижте обаче съседите гърци какво правят, а ние си стоим кротко. :roll: . Жалка работа
Till Lindemann написа:начи да си в баварец, облечен добре, с яки курви около теб не ти доставя кеф?
Аватар
wannabe
Обратна връзка:

Мнение от wannabe »

Не знам кво точно е станало,не съм чел,ама тоя дет са го убили едва ли си е седял кротко
Аватар
Kompoth

Мнение от Kompoth »

една група излиза от Амнезия, друга излиза от Авеню, срещат се някъде "посредата", става мъжката приказка ( :lol: ) и се сбиват; когато въпросният Стоян пада на земята, трима от другите започват да го ритат в главата, а за тия, които са били със Стоян - не знам, може би са избягали или други са ги млатили през това време. това ми е казано, колко е вярно - също не знам.
Аватар
Abendmann

Мнение от Abendmann »

Gipo написа:Нали все още децата не ходят с автомати на училище и не избиват по 30 човека... значи все още сме по-добре от САЩ ;).
Ебати жалкото изказване ахахахаха
God knows you lonely souls
Grozno_momiche

Мнение от Grozno_momiche »

Студентски град, заедно с всички селяни, които го населяват, трябва да се заличи от картата на София. Макар да признавам, че едни конкретни бургери, които правят там, ще ми липсват.
А на вас, мъже прости и комплексирани, не ви ли писна да се млатите? Що за първични животни сте? :shock:
VALEN7INVS
Цар
Обратна връзка:

Мнение от VALEN7INVS »

kindzadza написа:Аз искам тези, които са пребили момчето да бъдат вързани голи на центъра на Студентски град, и да излезе закон всеки студент да хвърли поне един камък по тях или да ин нанесе поне една средна телесна повреда :idea: Както едно време при Крум...
Ако това се беше случило по времето на кан Крум, щеше да има истинска справедливост и просто щяха да им смъкнат главите с боздуган.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST
·SICVT
QVOD
·EST·INFERIVS
Аватар
zip0
Обратна връзка:

Мнение от zip0 »

Успокой се Круме - 21ви век сме :idea:
Аватар
StubbsZombie

Мнение от StubbsZombie »

Grozno_momiche написа:А на вас, мъже прости и комплексирани, не ви ли писна да се млатите? Що за първични животни сте? :shock:
Всичкото това става заради вас кучки долни!Толкова сте разглезени,че само дето не сте си завряли по един кочан царевица в половите органи! :shock: :x
Аватар
Kazim

Мнение от Kazim »

Така е, квичат, пищят като недозаклани свине. Срам и позор!

А колкото до момчето, намерих статия тук - http://dnes.dir.bg/2008/12/13/news3734645.html
Това на аватара не съм аз :/
Аватар
AcTivE
The King of Kings
Обратна връзка:

Мнение от AcTivE »

High_voltage написа: Ние не сме тия мъже.
ЕЛА ДА ТЕ СКЪРША ВЕ КОПЕЛЕ. УТРЕ ДЕВЕТ И ПОЛОВИНА В КРЪЧМАТА НА КАЛИМДОР, АКО НЕ ДОЙДЕШ НАЧИ СИ ЕБАТИ БЪЗЛИВИЯ ОРК! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
NhazUl

Мнение от NhazUl »

Ае аз ще ви пребия и двамата, ама първо ще си сложа кръстче в скайп, защото изразявам протеста си рещу насилието.
човeк
В момента играе: Heroin Hero

Мнение от човeк »

Grozno_momiche написа:Студентски град, заедно с всички селяни, които го населяват, трябва да се заличи от картата на София. Макар да признавам, че едни конкретни бургери, които правят там, ще ми липсват.
А на вас, мъже прости и комплексирани, не ви ли писна да се млатите? Що за първични животни сте? :shock:
За кои бургери? Флора бургерите там до зимния ли? :D
Изображение
Аватар
Аltеr Ego

Мнение от Аltеr Ego »

Заратущра написа:
kindzadza написа:Аз искам тези, които са пребили момчето да бъдат вързани голи на центъра на Студентски град, и да излезе закон всеки студент да хвърли поне един камък по тях или да ин нанесе поне една средна телесна повреда :idea: Както едно време при Крум...
Ако това се беше случило по времето на кан Крум, щеше да има истинска справедливост и просто щяха да им смъкнат главите с боздуган.
Смени дилъра :lol:
Публикувай отговор