iddqd написа:
да бе купих си такъв кабел за 80 лева преди 1 година и го пуснах през него. Телевизора се пусна на 1920, но някакси беше размазано нензам защо нещо не беше както трябва и неможех да намаля резолюцията на 1320 с този кабел затова си карам с обикновен кабел този скъпия нензам как да го ползвам. Пък може да е заради лаптопа защото този телевизор ми е в кухнята и исках да сложа лаптопа с този хубавия кабел. Абе нензам кад ее проблема пък и само веднуж съм опитал да го включа можеби трябва да поръчкам за да вида каде е проблема
iddqd и аз ползвам Тв-тата с лаптоп единия ми сони ТВ в хола е 40 инчов 1920х1080 го пускам без ядове другия в стаята ми е пак сони 37 инчов на 1360 върви идеално също с тоя кабел и на 2 та ТВ нямам никви проблеми. Някъв проблем е станал с драйверите на картата ти и при мене имаше няколко проблем със тъпите драайверс на Ати но ги оправих бързо.Трябва да ги поиграеш малко.Реално обаче гледал съм филмi с резолюция 1920х1080 и 1280х720 разлика трудно се забелязва между 2 те резолюций при филми...