Автор |
Съобщение |
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 11 Дек 2008 12:59
SourceЦитат: Rather than asking for a monthly subscription fee, ala World of Warcraft, EA boss John Riccitiello has strongly hinted that the game will instead be "microtransaction-based". Коментирайте - добро, лошо? За мен честно казано това е страхотна новина, тъй като ще потроши оня прост мит, че f2p игрите били боклук
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 11 Дек 2008 13:03
Малко ми звучи като безплатен хероин.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 11 Дек 2008 13:36
Заратущра написа: Малко ми звучи като безплатен хероин. Е кво лошо
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 11 Дек 2008 13:53
Omega-x написа: Заратущра написа: Малко ми звучи като безплатен хероин. Е кво лошо Къде съм казал, че има нещо лошо?
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 11 Дек 2008 14:56
Едит: И все пак: http://www.shacknews.com/onearticle.x/56292Цитат: Update: Electronic Arts has responded to Shacknews, reiterating that "no statements have been made about the Star Wars business model," and attributing Mr. Riccitiello's comments to a misunderstanding. Така или иначе надеждата остава. Най-малкото всички знаем Рикачуткитело (шефа на ЕА) какъв е мухльо и как има навика да издава случайно фирмени тайни и бъдещи проекти. Тъй че като нищо Играта може наистина да е частично безплатна :- )
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 11 Дек 2008 21:52
А дано ...
|
|
|
|
|
Psycho
|
|
В момента играе: Diablo II,Halo
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 12 Дек 2008 21:30
Дали ще победи WoW
|
|
StubbsZombie
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 12 Дек 2008 21:33
Psycho написа: Дали ще победи WoW Не!Дори ще бъде пълен провал!Помни ми думите!
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 12 Дек 2008 23:57
Psycho написа: Дали ще победи WoW Виж, криворазбраните WoW-аджии търсят играта, която ще победи WoW, но това е напълно излишно. Няма игра, която да направи това, защото всъщност game developer-ите въобще не се стремят към това. Те гледат да си направят играта и да изкарат малко пари от това, това за побеждаването на WoW са си пълни простотии. Едит: А, да, първото филмче: http://www.swtor.com/media/vidcasts/vid ... eid=ea2830
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 11:34
Съмнителна история Във всеки случай не звучи хубаво
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 11:37
Е това ще рече ли, че ако ни се падне як предмет, можем да го шитнем за риъл мъни?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 11:39
Nice. Впрочем, имаше движещ се космически кораб! (На Корибан ;-р). И един от пичовете казваше, че има много неща, за които само са загатнали, но не са ги показали. Имайки предвид, че в бая concept-art-ове имаше космически кораби, надежда има :Д
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 11:47
Иначе от филмчето останах доста доволен от нещата, които изприказваха, но малко дървени ми се сториха битките с мечовете...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 13:20
"Early pre-production"
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 16:20
Нещо не намирам видкаст секция на Медия. Намерих го, нещо е преместено => http://www.swtor.com/news/article/20081212_001
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 18:04
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 13 Дек 2008 18:50
Космическите кораби навярно ще се ползват единствено за транспорт между планетите, както си е в KOTOR-ите. Съмнявам се,че всеки един от играчите в сървъра ще може да притежава свой собствен, но пък пък от BioWare всичко може да се очаква. Малко ме дразни cartoon стила на героите. Според мен трябваше да се придържат към арт стила от KOTOR-ите. Все още обаче BioWare-ци си мълчат по един от най-важните въпроси - с какви други класове ще можем да играем и как смятат да ги направят достатъчно интересни в сравнение с джедаите.
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 14 Дек 2008 03:50
Все тая, щом има Ситове. Ще е наистина размазващо като видях т'ва клипче. Много, МНОГО над УоУ. Все пак е Стар Уорс.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Дади
|
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 14 Дек 2008 11:40
То и да не е над УоУ, пак ще има бол играчи. То Galaxies още се играе, въпреки че Сони го ебаха и в ушите дори А ситовете ще сте малцинство, оти всички нубете ке се юрнат джедаи да играят >.> Ебаси, то сигурно и аз ще играя джедай Въобще, оставате всичко останало, това с Force усерите е най-големият проблем на Bioware в момента. То че може да се балансира - може. Само че, въпреки това, 70% от населението на всеки сървър ще иска да играе джедай :-/
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: SW: The Old Republic ще е f2p Публикувано на: 14 Дек 2008 12:11
Дади написа: А ситовете ще сте малцинство, оти всички нубете ке се юрнат джедаи да играят >.> Ебаси, то сигурно и аз ще играя джедай Въобще няма да сме малцинство.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|