Автор |
Съобщение |
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 12:07
Елика е секси.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 12:20
Дааааааааа, ако си падаш яко по пластмаса...
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 18:25
човек, какво имаш против Warrior Within? Или имаш предвид, че е лош по характер(и по-пич)?
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 22:05
Много малко битки, дееба. Инак протива камерата и бойната система нищо против нямам. Ама само скачам 15 минути като шантав и се бия само 5 минути и дори не дават анимация на смърт. Как така като се биеш в началото с тея негри-персийци като им свърши живота те просто се плашат и бягат? Как става тоя номер? Красива е играта за мен - харесва ми графиката и Елика е секси. Няма начин да неможе да се изключва "спасяването" от Елика.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 22:36
DukeNukem написа: Няма начин да неможе да се изключва "спасяването" от Елика. Няма. Ама не ви разбирам хора, това спасяване просто ви спестява loading time, не ви решава проблема със съответното jump & run място...
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 23:09
Firzen, това спасяване не спестява никакъв loading time тъй като то точно това прави - връща те на предния чекпойнт. Просто е дразнещо. Като в детска приказка е - никой никога не умира и неприятните неща просто се премълчават. Адски дразнещо е.
___________________________________ Oh, there're sober men and plenty, And drunkards barely twenty, There are men of over ninety That have never yet kissed a girl. But give me a ramblin' rover, Fae Orkney down to Dover. We will roam the country over And together we'll face the world.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 11 Дек 2008 23:40
О.оПризнавам, доста по-реалистично е да се завърнеш от Отвъдното след като си умрял. ППИграта изкъртва, особено ако се играе в подходящо състояние на духа.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 01:39
Чакай малко, някъде да съм казал, че е нереалистично? Казах, че е дразнещо.
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 01:42
Тва да го направили за да стане играта супер реалистична
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Fenrir
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 08:52
Firzen написа: DukeNukem написа: Няма начин да неможе да се изключва "спасяването" от Елика. Няма. Ама не ви разбирам хора, това спасяване просто ви спестява loading time, не ви решава проблема със съответното jump & run място... +1 И аз в началото не харесвах малкото количество противници, но честно казано свикнах и играта адски много ме радва.Малкото противници се компенсират от факта, че с всеки от босовете трябеа да се биеш по 5 или 6 пъти. (: Гравиката също много радва окото, но това си е въпрос на вкус.... лафовете на принца наистина биха подхождали повече в някой бар, но независимо от това, радват. P.S Идеята с Farah разбива. ;д
___________________________________ For all those who said this day would never come, what are they to say now?
Penny написа: ave isus e pokemon ve
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 13:07
Е, да си кажа мнението и аз... Наистина това не е Принца в пълния смисъл на думата, но играта радва по своему. Наистина, не очаквах да е толкова добра. Графиката се преглъща в първите няколко минути, с акробатиката се свиква за няма и толкова, лафовете са добри, не оригинални, но добри. Вярно е, че заглавието можеше да е и друго, но нейсе. Като за няколко преигравания - перфектна си е. Системата с Light Seeds-a наистина е леко дразнеща, както вече казахме, внася щипка "Sonic" настроение, но се преглъща, ако не доброволно, то насилствено. Общо взето, кървищата и яките комбота от предишната WW ги няма, но и така боевете са зрелищни, особено със забавения кадър. Мен поне ме изкефи. П.С. Елика наистина е секси. П.П.С. Не взимайте играта много насериозно и ще ви хареса. Ако тръгнете да се вайкате... Просто имайте надеждата, че втората част от трилогията ще е по-мрачна, както стана с WW.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 14:31
Draksis написа: Общо взето, кървищата и яките комбота от предишната WW ги няма Предишната не е ли The two thrones?
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 15:21
Всички части преди тая са предишни, imbecil.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 15:38
Jorix написа: Draksis написа: Общо взето, кървищата и яките комбота от предишната WW ги няма Предишната не е ли The two thrones? Посочвам WW, понеже в TTT екшъна ти е редуциран до тайминг на бутона на мишката. Пак беше добре, да, но някакси се губеше напрежението.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 18:50
Draksis написа: Просто имайте надеждата, че втората част от трилогията ще е по-мрачна, както стана с WW. Аз пък не искам по-мрачна. Когато чуя "Принц на Персия" не си представям опърпан младеж с лош поглед на фона на Линкин Парк (или Годсмак беше, абе ню метъл жичка). Представям си атмосферата на Sands of Time, атмосферата на новия принц. Приказна. Като от Шехерезада. Не като от Блейд. Max Payne написа: Всички части преди тая са предишни, imbecil. Да го беше написал правилно поне. ;р
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 19:28
Firzen написа: на фона на Линкин Парк (или Годсмак беше, абе ню метъл жичка). lmfao ... двете групи имат толкова общо, колкото този PoP и WW. Пък ню метъл-а и Godsmack как ги навърза направо не знам... Whatever, новия PoP ме дразни най-много с визията си. Не помагат и събирането на светулки и почти пълната липса на битки. Иначе като история и сетинг са го докарали. Лична оценка 6/10!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 20:16
MARiNZ0 написа: Firzen написа: на фона на Линкин Парк (или Годсмак беше, абе ню метъл жичка). lmfao ... двете групи имат толкова общо, колкото този PoP и WW. Пък ню метъл-а и Godsmack как ги навърза направо не знам... E ти ако ги имаш Godsmack за метъл не знам...
|
|
|
|
|
Маце Борко
|
|
В момента играе: Російський військовий корабель? Іди нахуй!
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 20:44
Е пак ли ще започне разделянето на "тру"-та и нубуве? Ако Годсмак не ги причислим към метъла, къде тогава? Това, че са сравнително нова група им изиграва лоша шега - слагат ги под общ знаменател с разните там Дистърбд, Корн и т.н. шитове, но реално нямат нищо общо. Свирят си хеви в малко по-нов стил. На мен ми напомнят много повече на Пантера примерно, отколкото на ЛП, деба извратеното ти сравнение.
По темата с Принца, за да не бъда тотално оф: Дразни ме това, че от една доста трудна игра, Принцът е се е превърнал в ламерско приключение. Всичко е насрано - управление, битки, платформинг частта... Сетингът е оригинален, визуалният стил е добър, но WW май ще си остане най-доброто нещо, правено от Ubi по темата.
___________________________________ "Моридина, който по принцип е човек интелигентен с богата обща култура, но в същността си е комплексиран простак..." - Алминатора
"напарфюмиран печен ебач" - кримсънчето
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 20:56
Моридин написа: На мен ми напомнят много повече на Пантера примерно, отколкото на ЛП, деба извратеното ти сравнение. +1 Моридин написа: но WW май ще си остане най-доброто нещо, правено от Ubi по темата. +1
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
Silly Wizard
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 12 Дек 2008 20:58
WW според мен е по-слаба от Sands of Time, но това си е лично мнение. След още час игра основният проглем на новият принц си остава Елика. Все още твърдя, че ако я нямаше всичко щеше да е доста по-добре.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|