Форумна среща у Търново
-
Loopmaster
Форумна среща у Търново
Навити ли сте?
Предлагам този град, щот е в центъра на България.
Предлагам този град, щот е в центъра на България.
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
- IceQueen
- В момента играе: Knight online
Re: Форумна среща у Търново
Ние в София не може да се съберем, че без придошлите студенти сме над 35 парчета - ти у Търново.
Крещя, следователно съществувам!
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
Аз съм в Търново в момента и по принцип 4 дни в седмицата, така че ако ме искате и ако се съберете, мога да дойда.
пс. Пловдив също е доста в центъра...
пс. Пловдив също е доста в центъра...
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Каквото и да си говорите най-лесно е да се съберем в София, защото:
1. Най-лесно се пътува до там, без прекачвания и без чакане 3 часа за влак / автобус
2. Най-много хора сме там
3. Мързи ме да ходя на друго място освен София и Дупница, пък втората локация е под мафиотско робство - нет будет
Казвайте къде, кога и да си нося ли банския
1. Най-лесно се пътува до там, без прекачвания и без чакане 3 часа за влак / автобус
3. Мързи ме да ходя на друго място освен София и Дупница, пък втората локация е под мафиотско робство - нет будет
What's a real girl? Is it something fap-able?
indeedhewasshady.
indeedhewasshady.
-
Asriel
- В момента играе: GTA IV
- Обратна връзка:
Организирано масово Коледно къпане в езерото Ариана.
все аркадаши сме
Krieg
Krieg
Елате бе! Елате у Търново да се изпонапием!
- LetteRman
- В момента играе: Heroes IV-WoW (Winds of War)
- Обратна връзка:
В Търново ли си ?!Leach написа:Елате бе! Елате у Търново да се изпонапием!
...your hands bound, your head down, your eyes closed. You look so precious now...
Живея в Търново.LetteRman написа:В Търново ли си ?!Leach написа:Елате бе! Елате у Търново да се изпонапием!
Искам у Гривицъъъъъъ.
"Не е честно!! Те ни замерят с камъни, а ние разполагаме само с картечници!!"
Поздрав за всички левскари
Поздрав за всички левскари
Първоначално прочетох "Организирано масово коледно КЛАНЕ в езерото Ариана" и си викам баси якото, па то кво се оказа...Krieg написа:Организирано масово Коледно къпане в езерото Ариана.
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
В Търново си празнувах 8-ми декември. 
-
Loopmaster
У форумово има много варненци и русенци и до София ще им отнеме много повече от 3 часа, ако пътуват с влак.indeedhewas написа:Каквото и да си говорите най-лесно е да се съберем в София, защото:
Варна - София е над 8 часа
Русе - София също е към 7-8 часа
Не съм от тези градове, но от там са мнозинството. Като прибавим тези от Шумен, Ловеч, Плевен, Стара Загора и Гаврово - това прави поне 70% от потребителите на форума.
Мисля, че най-добрите варианти са Търново и Пловдив.
Освен това столицата не е много гостоприемна...
Don't be a prisoner of your own style!
Бла Бла Бла!
В този прекрасен форум няма девствени! Евала на всички, защото знам, че всеки си има приятелка... поне в .jpg формат![]()
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Всъщност центъра на България е София, сещаш ли се?
Аз съм от Русе и винаги съм ходил до София за срещи, сега живея в София и другите ще идват тук за срещи.
It's just the way it is.
--
Търново е мега як град, бтв, един от най-яките. ;>
Аз съм от Русе и винаги съм ходил до София за срещи, сега живея в София и другите ще идват тук за срещи.
--
Търново е мега як град, бтв, един от най-яките. ;>
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Е заради такива кат вас ми тряят 40 минути да стигна от нас до центъра.Деа аре стиа толко прииждали и други градове има.Сички хранят как софия бил най гадния град,в същото време сички тука се изсипватThe Chameleon написа:Всъщност центъра на България е София, сещаш ли се?![]()
Аз съм от Русе и винаги съм ходил до София за срещи, сега живея в София и другите ще идват тук за срещи.It's just the way it is.
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Ахахах човека к'во е виновен, че е роден в Русе бе? И ти да беше там роден и ти щеше да искаш да дойдеш тука. Просто България е такава държава, която има само един развит град и всичко се изсипва тука. Не е като развитите страни където всички територии от държавата са горе-долу еднакво добре развити.Jorix написа:Е заради такива кат вас ми тряят 40 минути да стигна от нас до центъра.Деа аре стиа толко прииждали и други градове има.Сички хранят как софия бил най гадния град,в същото време сички тука се изсипватThe Chameleon написа:Всъщност центъра на България е София, сещаш ли се?![]()
Аз съм от Русе и винаги съм ходил до София за срещи, сега живея в София и другите ще идват тук за срещи.It's just the way it is.
Ми те сички кат се изсипат тука кой да развие останалите градове..Тука до 4-5 години буквално няма да става за живеене,като гледам скоростта с която се пълни града.Са особено кат почнаха и цените на апартаментите да падат
-
Der Meister
- Обратна връзка:
Еми то да не би да зависи от тях, че не са развити другите градове? Това е въпрос на политика. Като тука имаш повече възможности за развитие естествено, че всеки ще идва тука.
Ква политика вече сичко е частно
Ти къде си видял столица, където да не се стичат всички от провинцията. Има частни случаи (като в Австралия или Канада), но те са много малко.
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga