Автор |
Съобщение |
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 00:11
добре, играй си нещо hardcore тогава (с на тате си хуя примерно) и остави хората които не са чак толкова hardcore да се кефят на сел шейдинга още някое хардкор коментарче от някой ембрион ще пуснеш ли
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 00:13
ми аз на тая възраст съм се кефил на принца 1 и 2 кво кат са трудни.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 00:25
Между другото, продължавам да не знам защо си мислите, че няма такова нещо като първа трилогия. Ами Prince of Persia 3D къде го забравяте? Колкото до новата игра - изглежда ми страхотно и, честно казано, нямам търпение да я кракнат.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 00:50
I_Hate_Noise написа: Цитат: да не говорим че няма почти нищо общо с предишните части де тва е некъв платформен аркаде... т.е., като първата част те тия трите дето излязоха после са ташак, изтъркани конзолни екшън адвенчърчета, има още 1000 като тях, че и са доста по-добри някои от не толкова известните. прилични игри с много публика, ама какво общо имат с принца, мааму ? а тоя коментар е на някое 16-годишно лайно май Добре, я кажи други action adventure-и, че честно казано освен Legacy of Kain, Beyond Good and Evil и още някои, които са повече TPS отколкото action adventure, не се сещам, а си търся. Wintersun, точно човек, който си купува игрите би трябвало да е най-обиден от прекалено лесна игра, не мислиш ли? Другите как да е - изтеглили са я, не са я харесали и са си отишли. Но да си дал пари и да ти сервират нещо, което спокойно можеш да минеш за 6 часа и то без много да се замислиш? Хайде де, сериозно ли искаш нещо такова?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 01:07
братле купувал съм си игри за сегичка които се превъртат за 1 или най много 2 часа давал съм по 60$ за тях и съм бил супер доволен и съм ги играл с години наред преигравал. Първия принц се игаре за 1 час мах тва е ограничение мине ли ч час си геим овер. Иначе най як екшън адвенчър аз давам за Ауткаст въпреки, че надали някои от вас е играл тази игра кат ви знам кви сте.
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
Sentry
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 01:13
iddqd, зависи от играта, обаче не бих играл втори път игра, която не ми предоставя някакво предизвикателство или наслада от историята или някакъв избор, който мога да променя. В новия принц не виждам как можеш да направиш такова нещо.
Иначе ако Outcast не успях да я подкарам преди известно време, нещо не ми се връзваше с daemon tools-а, а честно казано оригинал не знам къде ще я намеря. Ще опитам да я изтегля отново. Някоя друга?
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 01:19
за PS2/PSX са отвратително много. повечето са долни де, но са си нещо обичайно.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 01:26
абе аз ти казвам че ауткаст е най яка, а с даемон тулс дори да я подкараш няма да чуеш аудио траковето които са на аудио патечки. трябва поне цд 2 да ти е имидж и потърси в укито за ауткаст там пише как се игаре под хп, не е мн лесно
|
|
|
|
|
Abendmann
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 08:16
Sentry написа: Добре, я кажи други action adventure-и, че честно казано освен Legacy of Kain, Beyond Good and Evil и още някои, които са повече TPS отколкото action adventure, не се сещам, а си търся.
Wintersun, точно човек, който си купува игрите би трябвало да е най-обиден от прекалено лесна игра, не мислиш ли? Другите как да е - изтеглили са я, не са я харесали и са си отишли. Но да си дал пари и да ти сервират нещо, което спокойно можеш да минеш за 6 часа и то без много да се замислиш? Хайде де, сериозно ли искаш нещо такова? Има хора които играят игри със състезателна цел или просто да си губят времето.На тях им трябват трудни игри.Аз обаче едвам ми остава време вечер два или три пъти в седмицата да поиграя и затова предпочитам нещо разтоварващо. И не по би ми било гадно ако си купя игра и не успея да я завърша. Освен това това което е лесно за вас за мен би било нормално понеже не съм "геймър" и не съм играл толкова игри като вас
___________________________________ God knows you lonely souls
|
|
|
|
|
dx4
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 12:50
Wintersun написа: Sentry написа: Добре, я кажи други action adventure-и, че честно казано освен Legacy of Kain, Beyond Good and Evil и още някои, които са повече TPS отколкото action adventure, не се сещам, а си търся.
Wintersun, точно човек, който си купува игрите би трябвало да е най-обиден от прекалено лесна игра, не мислиш ли? Другите как да е - изтеглили са я, не са я харесали и са си отишли. Но да си дал пари и да ти сервират нещо, което спокойно можеш да минеш за 6 часа и то без много да се замислиш? Хайде де, сериозно ли искаш нещо такова? Има хора които играят игри със състезателна цел или просто да си губят времето.На тях им трябват трудни игри.Аз обаче едвам ми остава време вечер два или три пъти в седмицата да поиграя и затова предпочитам нещо разтоварващо. И не по би ми било гадно ако си купя игра и не успея да я завърша. Освен това това което е лесно за вас за мен би било нормално понеже не съм "геймър" и не съм играл толкова игри като вас Wintersun не става въпрос само за лесно чета купища коментари че играта е страшно скучна и еднообразна.
___________________________________ it's never easy....
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 15:32
И какво сте ми тръгнали да хулите втората трилогия? Хората просто си свикват с нещо, и промени ли се - вой до небесата. Така беше със WW, така е със сегашният принц, така ще бъде и със Starcraft 2/Diablo 3. По същата причина не се признава и Wake of Gods... Първият принц, който вие сте играли, е този отпреди 20 години, и сте свикнали с него, той е истинския. За мен беше Sands of Time, и такава е представата ми за принца - коса до раменете, контролиране на времето и уонаби-паркур движения. И да, пробвал съм и по-старите. И просто не мога да възприема, че това е принца. Точно обратното е с вас. Вярно е, че принцовете нямат нищо общо помежду си - е не трябва ли да има малко разнообразие? За най-новият принц, когато го подкарам на машината си, тогава ще говоря, по мнение на други не се водя.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 18:10
Maкс, по-нагоре беше казал, че ако играта не е хубава, ще я плюеш, додето не останеш без зъби. Изгарям от нетърпение да го видя, честно ти казвам.
___________________________________ 私の拳は、死の出血!あなたの運命へようこそ!
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 18:30
Определено ще бъде доста интересна.
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 04 Дек 2008 20:16
Draksis написа: Maкс, по-нагоре беше казал, че ако играта не е хубава, ще я плюеш, додето не останеш без зъби. Изгарям от нетърпение да го видя, честно ти казвам. Ами да, така казах. Но освен това споменах, че това ще стане едва щом я подкарам, а на моя кашон едва ли ще тръгне.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 10 Дек 2008 10:36
iddqd написа: Иначе най як екшън адвенчър аз давам за Ауткаст въпреки, че надали някои от вас е играл тази игра кат ви знам кви сте. Аз съм я играл В замундата вече я има играта, който е мераклия ...
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Firzen
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 10 Дек 2008 12:01
Кире_Гръчата написа: iddqd написа: Иначе най як екшън адвенчър аз давам за Ауткаст въпреки, че надали някои от вас е играл тази игра кат ви знам кви сте. Аз съм я играл В замундата вече я има играта, който е мераклия ... Ooo, тегля. Мерси за подсказката!
___________________________________ Come, my raven, it could be a lark.
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 10 Дек 2008 12:03
визия - убиец. новата насока на поредицата ми допада определено принца най-накрая си прилича на персиец а не на черен крив турчин. чакаме продължения в които да ни убият и с геймплей.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 10 Дек 2008 13:14
Какъв черен турчин, к'ви пет лева? Особено у WW се вижда, че има американски корени.
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 10 Дек 2008 13:18
е така де
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
R@Z0R
|
|
|
|
Заглавие: Re: Prince of Persia! Публикувано на: 10 Дек 2008 13:21
И тъй да е, пак има същата физиономия като в Sands of Time.
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|