Провал за 2008 година
Re: Провал за 2008 година
Prince of Persia май ще бъде провала на 2008.
You can't kill me.
I'm already dead to this world.
I'm already dead to this world.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
за PS3 я дават доста по-кадърна AITD.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Най-големите провали за тази година според мен бяха Spore (много шум за нищо, а дори си я купих
), Legendary и Alone in the Dark.
Впрочем, не разбирам какво ни ви хареса на Fallout 3. На мен много ми хареса, въпреки скапаната камера в трето лице и анимациите на героите.
Впрочем, не разбирам какво ни ви хареса на Fallout 3. На мен много ми хареса, въпреки скапаната камера в трето лице и анимациите на героите.
"There is no good and evil, there is only power and those too weak to seek it"
- StubbsZombie
А най-големия провал в цялата гейм индустрия е World of Warcraft!
!!1~STUBBS~ написа:А най-големия провал в цялата гейм индустрия е World of Warcraft!
Абе няои от вас играл ли е жта 4, че да каже че е провал. Имам приатели дето я имат за пс 3 и е мега яка лудница направо, просто играта иска много ресурс а можеби краковете неса добри. Иначе за провал алон ин д дарка е много зле наистина като фен на класическите 1 2 и 3 мога да кажа че тъпите филми и новия алон усраха това име
Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
- Tiny
- но с големо съ̀рце
- В момента играе: A dance with rogues
- Обратна връзка:
Става на въпрос за пс версията.iddqd написа:Абе няои от вас играл ли е жта 4, че да каже че е провал. Имам приатели дето я имат за пс 3 и е мега яка лудница направо, просто играта иска много ресурс а можеби краковете неса добри. Иначе за провал алон ин д дарка е много зле наистина като фен на класическите 1 2 и 3 мога да кажа че тъпите филми и новия алон усраха това име
За мен провалът е Spore.
A man was hospitalized with 6 plastic horses up his ass. The doctors described his condition as stable.
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
бе и конзолната пак си е тъпа. то и предишните бяха тъпи де, ама пишлеметата още ги играят. комерс яко.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Мене и сан андреас хич не ме изкефи.Може би щот пораснах,а гта верно децата и се кефят
В Сан Андреас нямаше история.В Vice City горе доло се спазваше неква история и не беше толкоз гангстерска.
Reaching aural nirvana...
- Napster
- В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
- Обратна връзка:
Единствената причина да мислите, че GTA да е 'провал на годината' е заради високите изисквания. За ng конзолите играта няма грешка. Аз не играх толкова singleplayer, колкото multiplayer, който е зверски як. Въпреки високата ми оценка за играта, моят фаворит за 'игра на годината' е MGS4.
А колкото до 'провал на годината' това се очертава да е Alone In The Dark, следван от Silent Hill: Homecoming, FIFA (PC), NFS:Undercover и т.н.
А колкото до 'провал на годината' това се очертава да е Alone In The Dark, следван от Silent Hill: Homecoming, FIFA (PC), NFS:Undercover и т.н.
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
И за мен провалът е Spore. Имах доста по-различни очаквания... :/
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
- Кирилицата
- В момента играе: GTA 4
Ти чуваш ли се? Играта е уникална!MARiNZ0 написа:Prince of Persia май ще бъде провала на 2008.
Не знам какво не ви харесва в GTA IV.. На мен тя ми на помня на III-ката и много ме кефи - гангстерската атмосфера, самия град етс.. играта е доста добра според мен.. А най голям провал.. ами може би Undercover , заедно с Far Cry 2
- Riser
- В момента играе: Far Cry 2,Burnout Paradise.
Барабар с Принца на Прошляците !ами може би Undercover , заедно с Far Cry 2
Абе всяка година игрите стват все по тъпи да го еба
Абе всяка година игрите стват все по тъпи да го ебаiddqd написа:Абе всяка година игрите стват все по тъпи да го еба
Иддяд всяка година излизат се по малко качествени заглавия.. тва важи най вече за пс...
Най малкото няма нищо ново никой не ескпериментира вече да създаде нов жанр или айде поне няква по инересна смесица..
че то от wolfenstein 3D кво ново има FPS игрите само графика?
dune 2? отново графика само близзард малко разнообразават жанра което е похвално особено с новия старкрафт който ще излиза.
Кво стана с third person заглавията като Oni, drakan slave zero ,outcast ,heretic 2 ,LBA alone in the dark(последния не го броим даже пълна излагация.)?
Какво стана с FPS игрите тип heretic,hexen,witcheaven,
и те изчезнаха безлседно...
Темата е абсурдна реално трябва да е коя игра не е провал за 2008.. щото 90% от игрите излези за ПС тази година са абсолютен провал за индустрята...
примери:
Ред алерт 3 пълен шит глупава сингле кампания къса шарена графика само филмчетата стават...
ъндерковара пълен шит
ГТА4(съсипана пс версия)
принце оф персия пълен шит
ФИФА 09 пълен шит
ПЕС 2009 почти съсипана
Фарк край 2 пълен шит как успяха да пуснат по лоша графика реално от оргиналната игра е тайна за мене...
тоя графичен енджин мязаше на COD4??? и нямаше нищо общо с тоя от crysis...?
Call of Duty: World at War горе дулу ама някой да ми каже разлика от предишните игри по WWII?
Sacred 2 нищо особено...
spore пълен шит
Crysis warhead супер кратка нема и 4-5 часа? уж нова игра то като експензион?
Assassin's Creed пълен шит по еднообразна игра не бях играл в живота си(по добре да играя тетрис?) слава богу че само до 3 ти град издържах че исках да вида докъде е еднообразието... дали във всеки град се влиза по един и същ начин... и каква изненада преди всеки град има некъв свещеник дето спасяваш и той ти помага да влзеш в града....
Кings bounty Най голямото разочерование кофти графика то нещата изглеждат по пластмасово от хереос 5 в тая игра.. геймпалей на абсолутно средно ниво....
it's never easy....
За мене sacred 2 е баси провала.Няма толко бъгава и еднообразна игра просто.
bllizard да разнобразяват с нещо ново? ти си шегажия. И особено новия старец кво ново бе мен