Всичко е обгърнато в тъма
и тишината пее тихо в ноща,
два силуета изпъкват сега
две тела вплетени в греха.
Ни вопъл,ни стон,ни дихание
само страст и блажено ухание.
Две сенки разцепват тъмнината,
две сенки въвлечени в играта
Ръце спускат се бавно по бедрата,
ласки нежни почват от главата,
тихи думи стичат се по лицата,
две тела преплитат красотата.
Две тела, изгарящи от страстта,
не тела, а пожар са сега.
Огън от нежност и страх,
че ще се превърне пламъкът в прах.
Две тела
Re: Две тела
Малко не си спазила броя срички, та се е понарушил ритъмът, но иначе ми хареса. Въпреки че не съм любител на творби с подобна тематика.
- Intercessia
- Обратна връзка:
"Разцепват тъмнината" е по-лиричен вариант на така известния лаф. "Пронизват" би било още по-soft според мен.
На мен мн ми хареса не е вулгарно, което го прави да звучи мн добре и загадъчно.
Живей заедно,умри сам.

Описанието на елементарното задоволяване на нужди като нещо епично никога не ми е допадало(освен ако не става дума за храна, тогава наистина е епично
) като се абстрахирам от личното ми виждане, мога да дам добра оценка на творбата ти. 
LOVE & PEACE!!!
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
Барай меча!!! - Touch da Sword!!!
Не спичай - Don't speak/bake
Ни мъ ибе - It doesn't fuck me
Да еба майка ти, да еба! - To fuck yer mother to fuck!
Лайната се случват - Shit happens
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Не.`FairY` написа:...
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
- MetalGearRex
- В момента играе: GTA IV, Heroes 6
- Обратна връзка:
Не е лошо, на мен ми харесва.
Действително към края малко се губи римуването, но в началото е доста добро. И, както се спомена, липсата на вулгаризми ми допада. Именно това прави "описанието на елементарното задоволяване на нужди" да не изглежда като такова.
Действително към края малко се губи римуването, но в началото е доста добро. И, както се спомена, липсата на вулгаризми ми допада. Именно това прави "описанието на елементарното задоволяване на нужди" да не изглежда като такова.
Never save anything for the swim back!
Въпреки това загубата на ритъм е възможно да бъде оправено доста лесно и, честно да си кажем, липсата на вулгаризми не би трябвало да се забелязва в поезия като нещо необичайно.MetalGearRex написа:Не е лошо, на мен ми харесва.
Иначе не е лошо, но темата и смисълът се губят.
We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time?
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!