Има ли някакъв шанс китарата-контролер за Guitar Hero III за PS2,да се използва за игра на компютър по някакъв начин? Понеже имам само оригиналния Guitar Hero III + контролера-китара ,но без PS2...
човeк
Заглавие: Re: Guitar Hero III:Legends of Rock
Публикувано на: 05 Дек 2008 17:09
ъъъъ, китарата не беше ли яко скъпа?
05 Апр 2005 18:03 Мнения: 309
Публикувано на: 05 Дек 2008 17:18
Не е яко скъпа,аз си я купих от Щатите за към 60$. За съжаление дори и да си взема PS2 само заради GH3,играта ми няма да тръгне понеже е американската версия (NTSC или PAL едно от двете) ,а Playstation-a съответно се очаква щом е купен от тук да е европейски...за това се чудя дали има начин да се ползва за PC.
h3artstone
Публикувано на: 06 Дек 2008 18:34
Aми ако си навит да си купуваш PS2, вземи си европейски, пък му сложи чип за пиратки и си изтегли европейската версия! После предполагам всичко ще е оки доки.
___________________________________ Беля картофи, беля, беля картофи, беля картофи - и ние правиме само това, и ние правиме само това, yeah! ~
Progressor
Публикувано на: 06 Дек 2008 20:43
Аве нямаше ли някакви преходници от PS2 към USB? С такъв би трябвало да стане...
След тия коментари останах с впечатлението че не може,след като никой не е чувал за такова нещо.
П.п. Към bYbonЪъЪъ к'ви пет кинта отгоре бе ,освен че като я килнеш настрани се пуска star power-a е и wireless - още 5 кинта
долу_админа
25 Фев 2004 22:48 Мнения: 3549 Местоположение: Within emptiness unobstructed
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 09 Дек 2008 00:37
Намери си няква програма за симулиране на joypad. Включи метлата в USB-то, map-ни си китарата и така би трябвало да излъжеш самата игра, че играеш с джойстик а всъщност цъкаш с пластмасовата абоминация на любимия ми музикален инструмент. Ако и така не стане, надали има друг начин.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения