Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Resident Evil 5
Публикувано на: 26 Юли 2008 22:57

то дотогава ще е остаряла

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Юли 2008 14:39

King Of The Swing написа:
Само на мен ли ми се струва, че играта ще е RE4, само че с африкански сетинг и малко фейслифт? :roll:

Не само. :wink: По-горе споменах, че бие прекалено много на RE4 и според мене :cry:
btw:
Притежателите на флашнати 360-ки да дърпат Director's Cut-a на Project Zero 2, който съдържа маса бонуси, спрямо версията за ps2 и естествено върви на по-висока резолюция и изглежда значително по-добре. Играта естествено е за стария бокс, но е конвертирана за да може да се играе на x360 :mrgreen:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Авг 2008 00:16

Не е тук много мястото на тази новинка, но просто няма къде другаде да я постна:

Suda51 and Shinji Mikami Working On New Horror Game published by EA

Цитат:
Legendary Producer Shinji Mikami and Innovative Designer Suda51

Working with EA Partners on an All-New Action Horror Title

REDWOOD CITY, Calif.--(BUSINESS WIRE)--Aug. 14, 2008--Electronic Arts Inc. (NASDAQ:ERTS) today announced a publishing agreement with iconic Japanese development studio Grasshopper Manufacture. Under the terms of the deal, EA Partners will publish an all-new action horror game produced by Shinji Mikami and directed by innovative game designer Suda51.

The title is being developed for the PC, Xbox 360(R) video game system from Microsoft, PLAYSTATION(R)3 computer entertainment system and Wii(TM).

"Grasshopper Manufacture is excited to work with EA Partners to bring our new title to gamers around the world," said Goichi Suda, CEO of Grasshopper Manufacture. "They are a great partner who shares our commitment to quality and innovation while respecting our independence as a studio, which is very empowering."

"It is an honor for EA to sign Grasshopper Manufacture and help bring their new franchise to gamers worldwide," said Frank Gibeau, President of the EA Games Label. "The roster of partners at EA is growing and the caliber of talent is outstanding. Grasshopper Manufacture is a world-class studio and, within the EA partner program, they stand alongside some of the world's most revered independent studios."

"Grasshopper Manufacture is one of the most daring and innovative independent studios in the world, and EA Partners is honored to be working with Mikami-san and Suda-san on this new project," said David DeMartini, senior vice president and general manager, EA Partners. "EA Partners is a truly global resource for the world's best independent developers, whether they're in North America, Europe or Asia."

The deal was brokered by CAA, in conjunction with Q Entertainment who will be working with Grasshopper Manufacture and EAP on the project.

Не ми се мисли каква бруталия ще излезе от комбинацията Shinji Mikami+Suda 51 (Fatal Frame IV, Killer7, No More heroes) :shock: :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Авг 2008 16:57

Всичко това го видяхме на E3 :/ Дори и трейлъра е еднакъв, само са добавили 2-3 по-различни сценки :|

Профил

Публикувано на: 23 Авг 2008 18:05

Мозък, относно поредицата имам въпрос. Има един доста стар резидент, където през целото време си играеш с Леон, ако не се лъжа; в началото, на трейлъра той влиза в града с един джип и т.н. Само за PS и ми се върти някаква Umbrella в главата. Та що е то?

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 07 Окт 2008 03:05

да попитам само... кои са "новите места" в дуал шок/пц версията?

и кое е бъгавото точно на пц версията?

понеже съм цъкал първата версия за пс1 и пц версията но не видях НОВИ МЕСТА...
а и бъгове особени не видях в пц версията.. освен че можеш да скипваш отварянето на врати, което си е плюс

Профил

Аватар
Публикувано на: 09 Окт 2008 08:54

Resident Evil 5 'TGS 2008' trailer HD
Resident Evil 5 'TGS 2008 Play God' trailer

Профил

Публикувано на: 10 Окт 2008 11:26

Абе не съм играл RE Code Veronica ама не се ли срещат там за последно Крис и Уескър щото по трейлърите те се виждат ,а Уескър в трейлара на Ре 5 каза ,че за последно са се виждали в Мансъна от Ре 1 !

Измислиха ли хубав емулатор за Коде Вероника за Пс да я мина най-накрая ?

Профил

Публикувано на: 04 Дек 2008 21:27

http://zamunda.net/details.php?id=149763

Профил

Аватар
Публикувано на: 04 Дек 2008 23:44

тва филмче е малко скучно

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 11:24

Снощи го гледах това Resident evil degeneration. Ами смея да твърдя, че беше АБСОЛЮТНА ЗАГУБА НА ВРЕМЕ. Прекалено мудно, прекалено кухо... все едно го е правил режисьора/сценариста на "дързост и красота". Аз му давам 3.5/10

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 07 Дек 2008 01:04

Поджитках демото за x360. Впечатления:

- Великолепна графика ! Визията е на ниво перфектен CGI и всичко се рендва в реално време. Цветовете напомнят Fallout 3 с онзи отровно зелен оттенък. Противниците обикновено са повече от трима на екран. Фреймрейта, при цялата красота, е бетонен. Шашнат съм, признавам.
- Страхотно красива мацка-sidekick. За жалост си пада леко тъпичка момата, вечно се вре пред куршумите на Крис. Но винаги се сеща да те heal-не щом екрана се потопи в червено и послушно си менка с теб предметите от инвентара. Самото и присъствие действа.. благотворно, хехе <3
- Яко клаустрофобичен екшън. Тесни пространства, ограничени амуниции и прииждащи на тълпи зомбирани инфектирани печки, които те преследват навсякъде и докрай. Сомалийските отрепки не се различават твърде от испанските си побратими в четворката откъм модус операнди, но са по-умни, по-пъргави и още по-настървени. В RE5 ще си постоянно преследван, неравностоен и буквално ще се бориш за живота си. Не само твоя - мацката няма да я изтърваш, иначе няма хепиенд.

Слабости:

- Клаустрофобията на моменти здраво клати AI-то и при струпване на много лоши на много тясно се получават смехотворни зацикляния.
- Места за сейв и чекпойнтове в демото ми убягнаха.
- Нереална физика. Такъв полет надолу по стълбите видях от един нига, все едно не го бях праснал с mp5-чка, а с оная пневматика от UT. И на Бацата с моторната резачка просто забрави да му я избиеш от ръцете с точен изстрел и да се разберете като мъже. Но все пак това е Resident Evil, който вече следва стриктна политика относно верижните трионове и употребата им за сечене на глави.

Профил

Аватар
В момента играе: Игрътъ
Публикувано на: 08 Дек 2008 17:26

Два stage-а. Селото от първия трейлър и един строеж.

Профил

Аватар
В момента играе: Pro Evolution Soccer 2009
Публикувано на: 09 Дек 2008 20:08

Brain, добри субтитри.
Впечатленията ми от филма са добри. Точно това което очаквах. 8/10

Профил ICQ Skype WWW

Аватар
Публикувано на: 21 Дек 2008 15:49

Holy shit, Capcom го направиха отново. Пичовете за пореден път доказват, че са едни от най-добрите разработчици.
Изиграх демото поне 10 пъти. Естествено мачках почти само online с рандъм хора от live (вече не е възможно, понеже М$ се усетиха и резнаха достъпа до онлайн функцията на юзъри, които не са от JP). Е друго си е с някакво приятелче баси, в сингъл не е истина гадината с моторната резачка колко пъти обезглави Шива. :lol:
Направи ми впечатлени, че дори ако играеш с японци, няма абсолютно никакъв лаг или сеч. Определено Capcom са пипнали перфектно online code-a.
Играта си е мислена главно за co-op, съответно истината е там. :)

readonly написа:
Поджитках демото за x360. Впечатления:
Слабости:
- Места за сейв и чекпойнтове в демото ми убягнаха.
- Нереална физика. И на Бацата с моторната резачка просто забрави да му я избиеш от ръцете с точен изстрел и да се разберете като мъже.

Е ти пък, нима очакваш в демо да ти сложат чекпойти или пък сейв функция? Умираш - започваш отначало. Така беше и в демото на РЕ4.
Това за оня с резачката се очакваше, че няма да можеш да му я избиеш от ръцете (в РЕ4 също беше така).
Мене не ми харесват анимациите на противниците. Досущ са като тези на испанците от RE4, а скок в това отношение е трябвало да има. :(

Цитат:
В RE5 ще си постоянно преследван, неравностоен и буквално ще се бориш за живота си.

+1

Ти остави, но играта за радост е по-трудна от RE4, дори и да играеш с приятел. Трябва във всяка една ситуация да следиш приятелчето си и да си помагате, в противен случай трябва да се преиграва.
Мини босовете като chainsaw гада и грамадния с брадвата са страшно корави копеленца. А втория като се ядоса и започне да троши всичко, което му е пред очите, е здрав OMG момент, особено ако амунициите ти са ограничени. :shock:
Туй ще е един от претендентите за GOTY 09. :D
Нямам търпение в Оzone да пуснат pre-order на играта.

btw: Новости от последните дни:

Resident Evil 5 Tricell trailer, показващ ни огромен бос и още някои интересни нещица.
----------------------------------
NTSC box art-a ще изглежда така - http://www.capcom-unity.com/snow_infern ... _5_box_art
Надявам се на някакъв по готин за PAL изданието. :P
----------------------------------
Комикс-прикуел на RE5 е анонсиран. В продажба от 11 март - http://www.dccomics.com/wildstorm/comics/?cm=11359
-----------------------------------------
Ще си имаме отново разправия с алигатори:

Останалите скрийнове, тук - http://www.neogaf.com/forum/showthread.php?t=345633
----------------------------------------------

И най-интересните неща (има огромни спойлъри) - почти всички противници, оръжия, нива, екстри..... са ясни вече, благодарение на пичовете, които доста са се поровили из файловете на 360 демото.
http://boardsus.playstation.com/playsta ... 705#M48705

Играта се очертава да е изключително дълга и с огромно количество гадове и босове, ако съдим по имената на файловете им в демото.
А, и също -Jill.... :cry:

http://boardsus.playstation.com/playsta ... 705#M48705

EDIT:
http://www.ps3trophies.co.uk/showthread.php?t=12869

PS3 трофитата вече са ясни. :D

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Яну 2009 20:11

http://www.pulsar.bg/prodDetails.php?prod_id=11617
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock:

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Яну 2009 17:00

В скановете от новия брой на Famitsu може да се види как ще изглежда El Gigante в RE5. :D

Ето и едно ново арт-че:

Носят се слухове за Xbox360 RE5 бъндъл, който ще съдържа червена конзола и контролер, копие на RE5, ексклузивна NXE тема и ваучер за даунлоуд на страхотния Super Street Fighter 2 Turbo HD Remix.
Дано това се окаже верно.

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 20:29

Аз му играя демото на хбокса си що годе бива има няква жена дето те спасява като те гепат зомбитата бие им шутове може да ги дялкаш с някво мачете иначе с помпата мн добре изфърчат като ги уцелиш. А тези варелите като ги взривиш и мн силно гърмят яко зибиват. Труповете на зомбитата дават патрони и някви подобни неща. Демото е от 2 нива в няква арабска държава. На ендото ниво има еидн площад на които са се сабрали много негри зомбита и еидн с мегафон им говори нещо и обезглавяват публично еидн негар. Обезглавява го еидн огромен палач с огромна секира прилича като онова чудовището от саилънт хил с големия нож дето те гони. Тоя палач ме трепе с 1 удар, а на другото ново ме уби едно зомби с моторна резачка. Играта е ташак става за разцъкване

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 20:35

@iddqd - играеш ли в Live? Ако да, постни си геймъртаг-а и тия дни мога да те намеря да поразцъкаме в комбина на демото. :)

Профил

Аватар
Публикувано на: 28 Яну 2009 20:42

Ми играя лаив ама други игри. Аз още несъм минал нивата от демото нензам даже с кое копче се презарежда хаха. Иначе ника ми е iddqd13 в лаива. Играя най вече соул калибур 4 и хало 3 там, но ще пробвам и резидента когато си готов.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com