Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Warhammer Online: Age of Reckoning
Публикувано на: 17 Ное 2008 14:01

Assalas написа:
Относно левел ъп системата ставаш за 1 месец макс лвл и после само пвп и инстанции

Аз не разбирам защо ми е нужно да вдигам лвл посредством изтребването на милион катерици, кучета, мечки... при положение, че мога да го правя в процес на убиването на други играчи? ;)

Профил

Curse of the Sands
Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 15:20

Steel написа:
Екстра ще е наистина.Khorne Berzerker... :icq27:

Pariah ? :wink:

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 17 Ное 2008 17:39

Кирилицата написа:
Само Warhammer 40k ми хъресва от warhammer веслената. Представям си Warhammer 40k ММОРПГ :o :o :o

Работи се по въпроса

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 06:28

Gipo написа:
Assalas написа:
Относно левел ъп системата ставаш за 1 месец макс лвл и после само пвп и инстанции

Аз не разбирам защо ми е нужно да вдигам лвл посредством изтребването на милион катерици, кучета, мечки... при положение, че мога да го правя в процес на убиването на други играчи? ;)

Още от 1ви лвл ли смяташ да трепиш всеки що мърда? е вярно пвп от време на време е добре ама чак да загубиш цял ден за пвп само и само да вдигнеш лвл е загуба на време..

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 08:19

То по принцип да прекараш целия си ден в една игра за да вдигаш левел не е нещо с което да се хвалиш
Идеята че можеш да влезеш за един час и да се помлатиш с някой (и при това да вдигнеш левел) е освежаваща

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 16:16

Assalas - ами смятам, че идеята да трепя хора от първи левъл е къде къде по-привлекателна от това, да млатя тъпи мобове от първи левъл...
ПвПто е доста по-забавно, изисква повече концентрация и умения. Съответно за мен е доста по-добър вариант от ПвЕто. Още повече в игра, в която от ПвП вдигаш по-бързо, отколкото от ПвЕ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 21:17

е да ПвП-то е далеч по-трудно от ПвЕ-то, но не е ли по-добре първо ПвЕ за да се навлези в играта и да се видят качествата на героя? или вие просто сте родени про-та или след прочитането на много пътеводители за развитието на даден тип герой ще можете да мелите без проблеми всичко изпречило ви се на пътя?Съгласен съм с Гаспод, че "можеш да влезеш за един час и да се помлатиш с някой (и при това да вдигнеш левел)", но дали ще успееш да победиш всеки, с който се дуелираш?Моето мнение,че в началото е по-добре ПвЕ-то от ПвП-то, защото е по-лесно, а след това може да ги комбинирам.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 22:00

Ти се биеш с хора около твоя лвл. И на първи лвл като започваш имаш няколко скила, не са десетки, че да има нещо сложно за учене. Три пъти да се сбиеш с някого и ти става ясно кой скил как работи и срещу какво е добре да го ползваш. И да, ПРО-та сме! :lol:
Това е ПвП игра, срещаш хора, които са ПвП настроени и са там за това. Ако искам да ми е лесно и да бия катерици до зори, ще играя WoW.

Профил

Аватар
Публикувано на: 18 Ное 2008 23:47

Assalas, дуели в тая игра няма
Или айде да не липсват съвсем 1в1 битки ама почти винаги иде реч за групов кютек
Освен това играта е доста простичка за научаване
След два сценария си научил горе-долу за какво става дума
Пък ако предпочиташ да прекараш началото в ПвЕ никой не ти пречи
Съвсем спокойно можеш да се включиш в някой публичен куест или пък да си куестваш соло
По-бавно се вдигат левели но се вдигат особено в началото
Пък и си спокоен че няма някой отегчен нърд да дойде с макс левелния си, бъкан с наточени епични предмети изрод да ти ганква току що създадения герой

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 22:17

http://www.zamunda.net/details.php?id=149998
:D

Профил

Аватар
Публикувано на: 05 Дек 2008 22:57

и за къв хуй са я качили ?

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Публикувано на: 05 Дек 2008 23:40

Ох, злато направо е тоя торент, злато... :P В описанието си пише черно на бяло:

MULTIPLAYER: ДА

Добре че ми го казаха, иначе никога нямаше да се сетя. :P

Иначе добра тема, зарибява да гледаш отстрани как феновете скачат на нож да си защитават играта. Да ви кажа, отказаха ме ММО-тата главно заради PvP-тата. Нямаше интересни бойни системи. АоС щях да я купувам, но ме отказаха гневните думи на феновете, че била бъгава. WAR ми се струва интересна, но не мога да я играя в момента, понеже графикът ми е зает до дупка. Играта, която очаквах с нетърпение, бе Blade&Soul, но имайки предвид кой я разработва... Кадърността на заглавието е под въпрос.

И накрая - о, БОЖЕ!!! - светлина в тунела - The Old Republic. Не се съмнявам, че BioWare ще я направят главоломно къртеща. Те не разочароват феновете си.

Е, тепърва предстои да видим, ама... надеждата умира последна.

Извинявам се, че натрапих мнението си. Желая на всички ви лека нощ.

Профил

Аватар
В момента играе: q3
Публикувано на: 06 Дек 2008 00:27

Според мен ще е яко ако направят 40к версия и там ти да си лидер на собствен squad и с него да бродиш.
Иначе BioWare наистина знаят как се прави и дано направят от The old republic нещото което ще се опре на УоУ.

Профил

Аватар
Публикувано на: 06 Дек 2008 01:21

О, да бе, точно The Old Republic ще бъде играта, която ще загроби WoW, как пък не. Вземете се стегнете и вижте, че нищо няма да се опре на творението на близард като бройка играчи, а добри игри и сега има, дори доста по-добри в някои аспекти, просто трябва да се потърси малко.

Профил

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 06 Дек 2008 09:44

Абе много пъти съм казвал, и пак ще повторя - човек като свикне с нещо, някаква рамка, всичко останало му се струва най-малкото странно. Пример с близкото минало - Heroes 4, че и 5. Така е и с ММО-тата, WoW го има от 4 години, останалите тепърва има да се доказват, но на обикновения леймър не му дреме - всичко, що не е WoW, е боклук.

Профил Skype

Публикувано на: 06 Дек 2008 11:08

Sentry и Макс истината говорят.

Понеже Близард станаха известни като компания №1 в света, очакваше се и WoW да е на върха на сладоледа. Уви, знаем, че не бе така, ала всички по-малки геймъри веднага скокнаха "Ама те Близ велики, зат'ва и играта им е велика". Просто хората свикнаха с това ММО и сега, когато някое малко дете се чуди какво да играе, казват му "WoW the best" и то почва. Когато някой възрастен чичко, който не е помирисвал игра, реши да играе, рови се в нета и отвсякъде е залят с все същото "WoW the best". И почва. НИКОЯ игра, нито сега, нито в бъдеще, няма да свали WoW от трона й. Защо? Защото е известна. И е зарибяваща, поне що се отнася до рейдовете и PvE-то. Но останалото... аре няма да коментирам, спирам дотук.

Но пък това, което ме радва е, че поне кажи-речи всички невръстни нуубчета са вече в WoW. Ние, батковците, ще си играем на нашите игри и всички ще сме доволни.

П.С. С този пост не целя да кажа на всички, че WoW е лоша игра, не. Но можеше да е много, много повече от това. което е в момента.

П.С.2: Бах'маа му, като се изказах аз и всички критици замлъкнаха!!!

Така е, батьо ви Дракс като каже нещо говори!

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2008 16:47

Шотове на малка бойна дружина за oRvR още в началото (стартовата местност на империята)
Да видите за к'во иде реч

едит:

Шъ извинявате че няма кютек на шотовете ама бях зает по време на боя :oops:

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2008 18:47

След изпитите ще имам възможност да я пробвам. В кой сървър има най-много българи?

oh, and btw ... chaos marauder ftw ;]

Профил

Публикувано на: 15 Дек 2008 19:32

Лайтсейбър ли държиш, или скил е това? Или някакъв ефект от over-enchant? 8)

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Дек 2008 21:08

Мисля, че е някакъв скил, защото по време на битка виждам как KotBS пускат нещо, от което им светка меча и като ударят изчезва. Аз лично не съм играл с този клас, на няколко дни е. Гаспод ще каже по-точно :).
За сървър с българи не знам, но си мисля, че най-подходящия oRvR сървър в Европа е Eltharion. Най-висока популация и много orvr.

Гаспод ти на кой сървър играеш?

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com