The Grim Reaper написа:Ии, никой ли не е запознат със значението на израза "kinky", та го интерпретира както по холивудските нискоинтелектуални филмчета? Нищо грубо няма в думата, малоумници!
Е...
![[Rolling Eyes] :roll:](./images/smilies/icon_rolleyes.gif)
Зависи какъв смисъл е вложила тя, в крайна сметка...

The Grim Reaper написа:Ии, никой ли не е запознат със значението на израза "kinky", та го интерпретира както по холивудските нискоинтелектуални филмчета? Нищо грубо няма в думата, малоумници!
The Grim Reaper написа:Абре, педерчини, осъзнавате ли как дори и несъзнателно и на ташак, се включи момиче в темата, и само за тех се заговори?
KNSpirit написа:The Grim Reaper написа:Абре, педерчини, осъзнавате ли как дори и несъзнателно и на ташак, се включи момиче в темата, и само за тех се заговори?
Дано не си чакал да се говори за риба
Steel написа:Dictionary says:
kinky
['ki¤ki]
1. извит, ситно къдрав
2. разг. ексцентричен, смахнат, луд
3. извратен, хомосексуален
Едно от значенията е.
Нещо ми подсказва, че точно това, което казах, е имала предвид kitty, но добре, да приемем, че си правThe Grim Reaper написа:Не, не е.
В разговорния речник, може би. Но не поясних ли точно това в предишния си пост? Това "разг." на второто значение принадлежи към третото. Сам би трябвало да осъзнаваш, че щом чувайки "kinky" се сещаш за извратен, хомосексуален, това би трябвало да е разговорното значение. Просто човешката простотия и прекалено беден речник, че да могат да определят някой извратен / хомосексуален с по-правилен израз от единствено "странен"(или "ексцентричен, смахнат, луд", ако щеш) е причината тази дума да се интерпретира така.
Ии, не знам с какъв речник си, но ако е SA, си се попреебал.
Steel написа:Нещо ми подсказва, че точно това, което казах, е имала предвид kitty, но добре, да приемем, че си прав
Zarathustra написа:Използвано е в смисъла на 'перверзничко', 'игривичко'.