Автор |
Съобщение |
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 30 Ное 2008 20:30
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 00:13
Не искаше ли да играеш с нас :С
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 00:51
Vermic написа: Не искаше ли да играеш с нас :С Щях, но нещо ми прищрактна като видях RP реалм. Ако ми писне да играя в този ще започна герой при вас.
___________________________________ Чрез омраза ще живея, със омраза ще си спомням за нея, през омраза ще гледам как тя умира и върху тази омраза живота си ще изградя,докато по друга започна да тлея.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 09:45
DukeNukem написа: Vermic написа: Не искаше ли да играеш с нас :С Щях, но нещо ми прищрактна като видях RP реалм. Ако ми писне да играя в този ще започна герой при вас. бате единствената разлиа между normal/pvp и rp/rppvp е че при вторите трябва да спазваш некви смотани nerd-ски правила.Къв е смисала?
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 10:09
Jorix написа: бате единствената разлиа между normal/pvp и rp/rppvp е че при вторите трябва да спазваш некви смотани nerd-ски правила.Къв е смисала? Бих казал, че RPVP сървър е най-забавния тип сървър
___________________________________ Стилян.
http://en.wikipedia.org/wiki/Autism
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 10:33
Някой ще обясни ли?
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 10:47
Аз по принцип не исках да играя PvP, защото все още не ме бива. А в реалма, в който съм, няма чак такива наложени правила. Може да си ролплейваш може и да се държиш нормално. Така че са 2 типа - RP (RPPVE) и RPPVP.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 13:34
Steel написа: Jorix написа: бате единствената разлиа между normal/pvp и rp/rppvp е че при вторите трябва да спазваш некви смотани nerd-ски правила.Къв е смисала? Бих казал, че RPVP сървър е най-забавния тип сървър Да ако се имаш за орк
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 15:16
Jorix написа: Да ако се имаш за орк Що пък точно орк?
|
|
|
|
|
Santa~ClawZ
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 15:53
Purvo mnogo,ama mnogo se izvinqvam za latinicata,(ako nqkoi znae dobyr phonetichen prevoda4,osven flextype molq da pishe)no byrzam,a ne sym dobyr bez phonetika.Dano ne vi syzadade chak tolkoz golemi problemi.Ta moq vupros e:zashto igrata v ozone.bg e s nqkolko leva po-eftina ot pulsar.bg?Videh nqkude za defektni diskove i za nqkolko leva da ne bi da se nabutam s defekten wow? Molq otgovorete,shte byda blagodaren.
|
|
|
|
|
Cpl. D.Hicks
|
|
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 15:54
Ами защото са сравнително нова фирма и за да набарат повече клиенти цените им са по- ниски! Аз от там си купих вече едан гейм карта и WotlK и всичко си е наред
|
|
|
Vermic
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 15:59
Аз си го взех от пулсар и нямам проблем
|
|
|
|
|
DukeNukem
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 18:07
Vermic написа: Аз си го взех от пулсар и нямам проблем Аз купих моя Battlechest също от Pulsar.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 19:16
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 19:39
Абе ако се разтърсиш има много евтини стоки в нета.Аз така си взех гилд уарс factions cd key за 7 евро от един сайт.И то преди като беше по-скъп.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 20:38
Като си платя картата тая седмица почвам направо в Stormscale. Който иска с мен да започнем от първи левъл да пише
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 20:57
Alminator. написа: Като си платя картата тая седмица почвам направо в Stormscale. Който иска с мен да започнем от първи левъл да пише Успех с оцеляването в сървър, пълен с дечица.
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 01 Дек 2008 20:59
озоне нямат магазини, не плащат наем и заплати.
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 02 Дек 2008 02:30
Омежиии, взе ли играта най-после!1!1 Честит ми 67-ми лвл.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Albtraum
|
|
В момента играе: Singularity
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 03 Дек 2008 14:01
http://eu.wowarmory.com/character-sheet ... s&n=EdisonЕй тва е героят на един приятел , много му се кефя. След 2 седмици идвам в емерис :Д
___________________________________ Aber selbst nachdem ich dass zugebe Gibt es keine Katharsis.... Dieses Geständniss war völlig bedeutungslos...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|