Автор |
Съобщение |
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 22:31
Der Meister написа: Аз съм навитак. Миналия път като играхме беше голяма зарибявка Ти четеш ли си лс-тата???Кажи ако искаш да ти кажа игра и пас да цъкаме!!!???
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 22:42
Аз съм зарибен, ще я инстолна сигурно, ама ти кой си бе? оО
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 22:43
The Chameleon написа: Аз съм зарибен, ще я инстолна сигурно, ама ти кой си бе? оО ХАХА,аз съм просто още 1 от зарибените колега!!!Инсталвай бързо,че имам и нови супер яки карти,стандартните са ми омръзнали!!!
___________________________________ If you want something done right,you better do it yourself!-SOF
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 22:49
Тая нощ я пускам да се тегли в такъв случай!!!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Omega-x
|
Супер Марио или Смърт |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:17
Ташак, днеска си я дръпнах
___________________________________ <3Bandaids don't fix bullet holes<3 Taytay.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:19
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:21
Sweeney Todd написа: Малеее,ти от къде си бре пичага?
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:24
Хахахах, винаги това ме питат - или от кое село съм бил Бе от Русе съм, но преди години нашите направиха грешката да сключат дългосрочен договор с Cabletel (щото тогава беше адската оферта) и сега духам супата (а във всеки един друг град скоростите на Cabletel са по-високи - е това ако не е дискриминация...)
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:31
Sweeney Todd написа: Хахахах, винаги това ме питат - или от кое село съм бил Бе от Русе съм, но преди години нашите направиха грешката да сключат дългосрочен договор с Cabletel (щото тогава беше адската оферта) и сега духам супата (а във всеки един друг град скоростите на Cabletel са по-високи - е това ако не е дискриминация...) Епа Русе си е екстра бре,може нета да ти куца,ама градът ти е велик!!!и много красив! Между другото Хамелеоне, този път аз ще съм хост,ще те отменя в това ти начинание! Game:elusivezloben pass:elusivezloben И всички преди да влезнете си свалете ето това велико нивце: http://www.force-temple.com/jk3/index.p ... ile&id=561Процедурата е проста,разархивирате и после Game data/base го слагате,ама да не е в папка а само то!!!и сте готови,после като ви поднеса и други приятни нива да знаете как се зареждат!!!
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:53
Oblivion написа: Der Meister написа: Аз съм навитак. Миналия път като играхме беше голяма зарибявка Ти четеш ли си лс-тата???Кажи ако искаш да ти кажа игра и пас да цъкаме!!!??? Еми чак сега го видях, а и тепърва трябва да я дърпам играта, тъй че май днеска няма да стане. Иначе, Хами не го ли помниш бре? Уж знаеш всичко за тоя форум
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 30 Ное 2008 23:58
Ама вие защо въобще я триете бре,освен ако наистина сте с малки хардове по-добре да си седи,иначе така всеки път като ви се връща манията пак ще трябва да я инсталвате!!!
|
|
|
|
|
I_Hate_Noise
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 00:00
Sweeney Todd написа: Хахахах, винаги това ме питат - или от кое село съм бил Бе от Русе съм, но преди години нашите направиха грешката да сключат дългосрочен договор с Cabletel (щото тогава беше адската оферта) и сега духам супата (а във всеки един друг град скоростите на Cabletel са по-високи - е това ако не е дискриминация...) ай сиктир... познавам хора на CableTel от тука които тармъчат с доволна скорост, ъплоуда обаче е ташак... в тракера на нетуъркс пускат ли те да влизаш?
___________________________________ Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 00:02
Oblivion написа: Ама вие защо въобще я триете бре,освен ако наистина сте с малки хардове по-добре да си седи,иначе така всеки път като ви се връща манията пак ще трябва да я инсталвате!!! Аз какъвто и хард да си взема винаги ще го напълня и няма да имам място. Ако ще и 1 терабайт да е пак ще го напълня
|
|
|
|
|
Oblivion
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 00:05
Der Meister написа: Oblivion написа: Ама вие защо въобще я триете бре,освен ако наистина сте с малки хардове по-добре да си седи,иначе така всеки път като ви се връща манията пак ще трябва да я инсталвате!!! Аз какъвто и хард да си взема винаги ще го напълня и няма да имам място. Ако ще и 1 терабайт да е пак ще го напълня Да уе да,повервах ти,ако го тъпчеш с кво да е може и да стане,ама ако подбираш не...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 00:30
Der Meister написа: Иначе, Хами не го ли помниш бре? Уж знаеш всичко за тоя форум Определено не знам всичко за тоя форум, още по-малко помня на всички никовете, дето ги сменят по 5 пъти. -- @Oblivion: Засега ме отменяш от хостките ми права, но само докато се стабилизирам! Може да се включа чак след няколко дни, че с тоз нет 250кб. ;( ( дидо - )
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 14:41
Аз неска я изтеглих и пвннах малко в сървърите, така че ме броуте ако ше играете.
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 19:44
Ок, с инстолната игра съм, версия 1.00 от замунда дето е линка, интересното е, че още не съм изтеглил " мултиплеър пача / в.1.01 ор смтх " , но при игра с ботове изобщо не ми крашва. С две думи - на линия съм за тази вечер, ако ще става меле.
|
|
|
|
|
indigo
|
|
В момента играе: RL - worst game ever.
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 22:00
Хами, в скайпа не ми обръщаш внимание, поне тука погледни - готов съм, добавяйте ме в клането
___________________________________ What's a real girl? Is it something fap-able? indeedhewasshady.
|
|
|
|
|
Der Meister
|
|
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 22:13
Oblivion написа: Да уе да,повервах ти,ако го тъпчеш с кво да е може и да стане,ама ако подбираш не... Човек, повярвай напълно е възможно дори да подбираш Иначе аз сега я тегля играта и скоро и аз ще съм готов. Дано още тая вечер се съберем, че ми се играе много. От месеци не съм играл нищо. Едит: Дава грешка на мултиплеъра. Пише - VM_Create on UI failed. Предния път като играхме нямаше такова нещо
|
|
|
|
|
Kamelot
|
|
В момента играе: q3
|
|
Заглавие: Re: Jedi Academy - multiplayer Публикувано на: 01 Дек 2008 22:44
Ъпдеитна ли я? Смисал ако си с тоя релийз дека е на първата страница за мулти плеъра
___________________________________ Reaching aural nirvana...
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|