В момента играе: Heroes IV
Заглавие: Re: Google Chrome (BETA) за Windows
Публикувано на: 29 Ное 2008 22:48
Ми доста отдавна иначе е добре доста читаво и бързо!!!
___________________________________ Всичко в света е относително
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 29 Ное 2008 23:18
Аз съм с него още откакто излезе. Адски лек е, прекрасен опростен интерфейс, никакви проблеми (като тези на ФФ, като всеки път трябва да се логвате, резолюцията на форума скача, показва всички теми като непрочетени), стабилен е, това с най-посещаваните страници на homepage-a е адски удобно; Единственото нещо, което ме дразни е, че като натисна скролчето на мишката, не се появяват стрелкички надолу и нагоре и възможност за скролване чрез движение на мишката...
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Романс
Публикувано на: 29 Ное 2008 23:23
С него съм вече почти месец, все хубави думи мога да кажа.
Як е ама това,което много ме дразни,е че не мога да разглеждам сайтовете,в който съм влизал преди там горе във мястото където се пише сайта
___________________________________ www.primera-bg.com - Българският сайт за Примера Дивисион! Заповядайте всички
denik
Дидко Бандитко
В момента играе: No man's sky
Публикувано на: 30 Ное 2008 13:58
Gandalf, the white написа:
Як е ама това,което много ме дразни,е че не мога да разглеждам сайтовете,в който съм влизал преди там горе във мястото където се пише сайта
Да не би да говориш за това?
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения