Travian.bg ... Някой играе ли ???
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Re: Travian.bg ... Някой играе ли ???
Значи или е в 1, или в 3.
Дееба, само аз ли се преебах да се пусна на третия сървър. 
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
чесно казано не е късно да се пуснеш в с2.Още сме в началото и повечето играчи са с средно население между 300-150.До колкото знам в сървър 3 още малко му остава до 1-2 месеца ще дойдат натарите...
Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
- R@Z0R
- В момента играе: квото тръгва на лаптопа
- Обратна връзка:
Ще видим.
Ако някой с ник Shadurak ви потърси, да знаете че съм аз.
The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Ебаси. Изпълних всички задачи. Сега съветника изчезна и явно трябва сам да му мисля.
- Кain
- В момента играе: Crashday(multiplayer)
Аз съм в 3х сървъра.Дъмб така е изпълниш ли ги си до тука.
"There is no path as wicked as that of the righteous"
И после какво да правя ??? Квото ми хрумне ли ?
- Кain
Мда.Казвам ти играй по-агресивно
- Кain
Наистина е много яко. Аз видях, че играта има опция сам да си направиш обаче тук гледам че има готови. Много са диви.
- Кain
Аз си сложих тоя на Тераните.Кефи ме.
Между другото навити за съюз в 3х сървъра?
Между другото навити за съюз в 3х сървъра?
Хора да знаете, че днес се хванах и направих калкулатор за Travian. Програмата представлява следното: пишеш ресурсите които имаш, ресурсите които ти трябват и добива ти на час и програмата изчислява в колко часа ще имаш нужните ресурси за построяването на сградата. Подобно на Plus акаунта.
Все още я тествам и са възможни бъгове. Работи с приближение до 1 минута, което според мен е допустимо.
Ако някой се интересува, нека ми пише skype-a си като ЛС. С удоволствие ще му я дам.
P.S. Програмата е писана на .NET, така че за да ви тръгне е нужен .NET Framework 3.5, който може да си изтеглите от тук: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
P.S.S. Който е на Windows Vista SP1 няма нужда от този software понеже Vista го има вграден.
Все още я тествам и са възможни бъгове. Работи с приближение до 1 минута, което според мен е допустимо.
Ако някой се интересува, нека ми пише skype-a си като ЛС. С удоволствие ще му я дам.
P.S. Програмата е писана на .NET, така че за да ви тръгне е нужен .NET Framework 3.5, който може да си изтеглите от тук: http://www.microsoft.com/downloads/deta ... laylang=en
P.S.S. Който е на Windows Vista SP1 няма нужда от този software понеже Vista го има вграден.
Добре вдигнах мините до 3-то ниво с изключение на една, която днес ще вдигна. Скривалището и него вдигнах до 8-мо ниво за да крие 600 ресурси. Сега какво да строя?
- Кain
Dumbaldor написа:Добре вдигнах мините до 3-то ниво с изключение на една, която днес ще вдигна. Скривалището и него вдигнах до 8-мо ниво за да крие 600 ресурси. Сега какво да строя?
Казарма,Ковачница за оръжия,Академия,Ковачница за брони,Дворец/Резиденция и Работилница
ЕДИТ-Хах преди 5 минути занулих един.От 10 града тоя остана с 3 и от 1160 популация на 2
А горе долу кога трябва да се замисля за нов град? При колко популация ?
- Кain
Ми долу-горе при 500.То само си строиш Дворец/Резиденция,ъпгрейдваш до 10 нивом,обучаваш 3 заселника и си готов
чудно как си го оставил с 3 града с 1 атака.....и какъв е бил тоя с 10 града и с 1160..... а сега е с 3 и има 2 популация?НЕщо май послъгваш...на колко точки си и с каква армия располагаш.Igaramaru написа:Dumbaldor написа:Добре вдигнах мините до 3-то ниво с изключение на една, която днес ще вдигна. Скривалището и него вдигнах до 8-мо ниво за да крие 600 ресурси. Сега какво да строя?
Казарма,Ковачница за оръжия,Академия,Ковачница за брони,Дворец/Резиденция и Работилница
ЕДИТ-Хах преди 5 минути занулих един.От 10 града тоя остана с 3 и от 1160 популация на 2
Билда ти не струва човека е на 80 точки и вече да вади работилница....
ресурсните полета тряя са поне на 5 ниво всичките че да започни да прави нещо като хората освен ако не е тефтонец....при тях нещата седят по друг начин.
Where tHere is Light,There isdarkness..