Значи преди няколко седмици си взех GSM със Screen touch,но след 1 седмица си счупих екрана.Сега само на места екрана работи. Та въпросът ми е,ако някой може да ми каже колко ще ми струва да ми оправят екрана.PLS,ако някой знае да ми каже.Мерси предварително!
29 Дек 2005 17:41 Мнения: 1829 Местоположение: The City of Ruse
Заглавие: Re: Въпрос-Screen touch GSM
Публикувано на: 26 Ное 2008 15:25
За какъв телефон става въпрос? Иначе е напълно възможно да е 300 лева...
___________________________________ И аз вече не знам защо още влизам в този форум...
Gοסgle [Bot]
Публикувано на: 26 Ное 2008 16:41
Зависи от модела. Имах такъв проблем със Сони Ериксон Р900, в официалния им сервиз казаха цена за сензорен екран 250 лв + труд. Само че нищо не направиха - мотаха го 4-5 месеца, като постоянно обясняваха как ей-сега ще им изпратят частта да я сменят. Накрая се отказах и си го взех непоправен, и си купих Р910.
Кain
19 Фев 2008 09:27 Мнения: 836 Местоположение: Nosgoth
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 26 Ное 2008 16:46
За съжаление е толкова наистина.И аз имах P900 И тия ме оръсиха 200 лева.
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
В eBay.com има няколко Хонг Конгски интернет магазина. От тях съм поръчвал 1 тъскрийн за Dell Axim x51v, стъкло за iPod Touch, 2 батерии за лаптоп НР. Всичко пристига за 10-12-14 дни. Тъчът ми струва около 45лв с доставката, стъклото също толкова. Батериите по 50лв. Нещата са нови.
Ако телефонът е от китайските двусимки с тъчскрийн се откажи по-добре, обаче. Няма много смисъл в операцията.
Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения