Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие:
Публикувано на: 26 Ное 2008 13:26

Draksis, не се връзвай на Omega за опита и т.н.
Това, което изказвам аз, не е оплюване, а по-скоро опасения. Проблемът не е, че игрите си остават същите, проблемът е, че затъпяват. Че предлагат все по-малко и по-малко, отколкото преди. С този принц вероятно ще стане същото. От интервютата, които съм гледал, останах с впечатлението, че геймплеят ще е изключително несериозен. Всичките готини каскади, за които преди трябваше доста да се бъхтиш, сега ще бъдат сведени до задържането на едно единствено копче, с което си отива и platforming-а като цяло. Битките изглеждат зрелищно, но и за тях ми се струва, че няма да се иска нито много мислене, нито много умения. От това, което съм видял до сега изглеждат като quick time event-ове, в които трябва да натиснеш определено копче в определения момент, но просто не ти показва кое копче на екрана. Надявам се да греша, но истината е тъжна. Както е тръгнало следващия принц ще е point & click.

Профил

Заглавие: Re:
Публикувано на: 26 Ное 2008 13:44

Sentry написа:
всичките готини каскади, за които преди трябваше доста да се бъхтиш, сега ще бъдат сведени до задържането на едно единствено копче, с което си отива и platforming-а като цяло...

Едно-единствено копче?!?! Това не го бях разбрал, мамка му...

Извинявам се за прибързания си пост, в който обвинявам всички ви, приятели мои... В светлината на това ново откритие се присъединявам към бойните редици на Форумово с цел общо оплюване на играта, чиито предишни издания посяха топли чувства в нашите сърца, в близкото бъдеще които ще бъдат попарени из корен.

Шегата настрана, ама един-единствен бутон, с който да изпълняваш каскади? Какво следва - един бутон за атака? Да не сме се върнали във времената на NES и Супер Марио, да еба, (готина игрица, нищо против нея, зарибявах се с дни на стария Терминатор (втора скоба: срам ме е да си го призная, че все още го правя :oops: )) ама това, което каза Сен, си е напълно вярно - това да не е point 'n' click бе...

По-горе се извиних за песимизма - сега вече се извинявам, че се извиних. Братя, гейминдустрията залезе. И то с бавен, агонизиращ и безславен край.

П.С. Надявам се само да не окипазят Dragon Age:Origins, Divinity II: Ego Draconis и Тhe Old Republic. Като че ли само няколко студия, броящи се на пръсти, ще се борят да запазят хардкор геймърът жив.

Профил

Аватар
Заглавие: Re: Prince of Persia!
Публикувано на: 26 Ное 2008 14:31

Ааа не, Dragon Age-а ако го комерсиализират няма да го преживея. RPG жанра и без това залязва и бива заменен от MMORPG-тата, a малкото излизащи single player RPG-та вече са Action "RPG"-та. Просто игри като Baldur's Gate,Planescape Torment и Fallout вече не се правят. Добре, че поне ги има BioWare.

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2008 14:42

Draksis написа:
Sentry написа:
всичките готини каскади, за които преди трябваше доста да се бъхтиш, сега ще бъдат сведени до задържането на едно единствено копче, с което си отива и platforming-а като цяло...

Извинявам се за прибързания си пост, в който обвинявам всички ви, приятели мои... В светлината на това ново откритие се присъединявам към бойните редици на Форумово с цел общо оплюване на играта, чиито предишни издания посяха топли чувства в нашите сърца, в близкото бъдеще които ще бъдат попарени из корен.

Шегата настрана, ама един-единствен бутон, с който да изпълняваш каскади? Какво следва - един бутон за атака? Да не сме се върнали във времената на NES и Супер Марио, да еба, (готина игрица, нищо против нея, зарибявах се с дни на стария Терминатор (втора скоба: срам ме е да си го призная, че все още го правя :oops: )) ама това, което каза Сен, си е напълно вярно - това да не е point 'n' click бе...

По-горе се извиних за песимизма - сега вече се извинявам, че се извиних. Братя, гейминдустрията залезе. И то с бавен, агонизиращ и безславен край.

П.С. Надявам се само да не окипазят Dragon Age:Origins, Divinity II: Ego Draconis и Тhe Old Republic. Като че ли само няколко студия, броящи се на пръсти, ще се борят да запазят хардкор геймърът жив.

Момче, я се дръж по-сериозно! :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Заглавие: Re: Re:
Публикувано на: 26 Ное 2008 15:46

Draksis написа:
Sentry написа:

Ами не казаха това направо, но казаха, че каскадите ще могат да се изпълняват от абсолютно всеки, а преди бяха въпрос на прецизност и едно копче, така че предполагам, че ще стане като в AC, където държиш само копчето и управляваш със wasd-то.

Колкото до RPGтата, имам надежда за drakensang.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2008 19:47

мога да ти кажа че в принца 1 и 2 каскадите се изпъляняват абсолютно с 1 копче. Не е важно 1 или 2 копчета важно е друго. Даже колкото по-млако копчета толкоз по добре според мен

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2008 20:35

Както казах преди се изпълняваха с 1 копче и тайминг, докато сега са го направили "по-лесно" по думите на разработчиците. Въпросът е "Как, по дяволите, могат да опростят повече нещата?"

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2008 21:23

ми то се вижда от филмчето както някой каза като соник е станала играта тичаш скачаш нема проблеми продължаваме напред сега е рън енд джъмп преди беше нещо друго и самият геимплеи променя атмосферата. Соника е супер игра най любимият ми 2д рън н джъпмп амааа принца не е соник а тва повече прилича на соник хироус. незнам дали сте играли соник хирус ама там така тичате 3 ма соник, теилс и нъкълс и скачате като луди и правите заедно комбоси и се биете както новия принц и принцеса прават,

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2008 11:00

Именно Сентри го каза това за Соник. :wink:

И да, играли сме Sonic Heroes и да, готини са игриците по таралежа, ама това да опростят Принца дотолкова, че да заприлича на нищо... сигурно още малко да се попроточи развитието на играта, и току-виж на Елика и сложили две опашки като на Тейлс... :)

А сега сериозно. Да видим какво ще направят Ubi и тогава да плюем. Все пак, работата наистина отива накъмто лошо, но пък може и да е зарибяваща, кой знае... Лично аз бях шокиран от новината за "едното копче", но пък може и да е направено свястно, нещо като Devil Buster-a на Неро. Един бутон за атаката, ама анимациите бяха страшни, нали?

Стискайте палци да е яка, момчета, другото не е важно.

Заратустра > :P

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 11:49

Повече от палци ще трябват ами да играта ще е яка за jump and run спор няма ама битки като на предните 3 принца ще гледате през крив макарон просто... само 1 бутон хаха.Явно кризата е ударила и УБИ Шитав енджин(Няма пари за Unreal 3 engine) левел дизайна няма да го коментирам даже.Та за тва са си казали хората нема пари за енджин няма пари за левел дизайнери начи пускаме една платформена игра ала соник кръщаваме я на принца опростяваме я максимално за да може и 5+ да я игрият и прибираме зеленото :) горе долу модела на ЕА

Профил WWW

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 12:25

Ако не се лъжа ПС3 версията на AS беше и тя с 1 бутон :)

Драксис, дори не знам кво съм ти говорил. просто ти казах да не се връзваш на това, което говроят разработчиците. А, да! исках да кажа, че на нас ни стига да гледам филмчета и картинки за да преценим ;р

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2008 12:59

Хм, да ти кажа, аз дори филмчета и картинки не гледах, само интервюта четох... :)

Но наистина, жалко е, когато "Големите" кривват от правия път и свършват като ЕА. Не че претоплената манджа не е хубава, ама ястието от скарата е по-добро, нали? (нагъвах свинско на скара ей сега и затова така говоря :P )

Поздрави на всички.

EDIT: Забравих да поздравя Иддяд за определението на новия Принц :arrow: "хипар нинджа прошляк"... С дни се смях, бе! :lol:

В днешни дни явно спорът за добрите игри е точно с колко бутон се управлява героят ти. Спомнете си F.E.A.R. и S.T.A.L.K.E.R. - лично аз успях да си завържа пръстите на моряшки възел, докато ги играех. Сега принца идва и какво - за него ни трябва само кръстачката на геймпада и бутони "А", "В". Мисля, че това е предизвикателството на днешните игри - да намерят точното съотношение между геймплей/история/процент на използваните от клавиатурата копчета.

Разпрострях се пак, мамка му, като почна да пиша, спирачка нямам... :Oooops:

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 13:44

Бахти, как си написал F.E.A.R и S.T.A.L.K.E.R все едно имат нещо общо. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 15:29

а аз мраза игри с много копчета. освен ако не е рпг или симулатор на самолети или бои на рундове, ама за игра дтео вървиш напред 3 копчета са напълно достатачни. Това съм го установил още на мега драивката и на игрите с ръчки Кадилаци и динзовари и тем подобни

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2008 17:59

Zarathustra написа:
Бахти, как си написал F.E.A.R и S.T.A.L.K.E.R все едно имат нещо общо. :lol:

Освен точките между буквите ли? :P Ами и управлението, което се е разпростряло върху клавиатурата, както аз върху дивана в неделната киновечер... :lol:

Иддяд, като се сетя за Кадилаци и динозаври, и такива приятни спомени нахлуват в изтормозеното ми с настоящи "хитове" съзнание... Хана ми беше любима, това моме направо ги мяткаше по екрана... :lol:

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 20:03

Абе Мустафа беше the best!

Профил

Публикувано на: 27 Ное 2008 22:17

iddqd написа:

Ай ся да не се обиждаме... :wink:

Иначе, пича мелеше, брат ми играеше с него. Като се съберем двамата с по една торбичка жетони и бой, бой, бой... Мазало и половина ставаше. Адреналина буквално ни подпалваше вените.

Хубави времена бяха.

Профил

Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 22:40

Нещо не ми харесва надписа на кутията 12+?Няма ли да има кървища и брутализми в тази част? :shock: :(

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 27 Ное 2008 22:55

iddqd написа:

Истината беше в Мес. :lol:

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Публикувано на: 28 Ное 2008 00:11

ZZZzombie написа:
Нещо не ми харесва надписа на кутията 12+?Няма ли да има кървища и брутализми в тази част? :shock: :(

Не.

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com