14 Сеп 2003 12:14 Мнения: 1302 Местоположение: У гъзъ на Географията
В момента играе: Friendzone Escape 2: Fuck This Shit
Заглавие: Проблемче с шрифтове
Публикувано на: 26 Ное 2008 01:48
Значи проблема е следния: като си сложих нов Уин, всичките програми, в които има нещо на кирилица не могат да се четат. Същото е и при Уинамп - ако има парче, което е написано на български вместо с кирилица е написано с некви йероглифи Как мога да оправя това?
iddqd
Заглавие: Re: Проблемче с шрифтове
Публикувано на: 26 Ное 2008 02:05
контрол панел - регйонал и ленгудж опшънс - избери българия в регионал опшънс и в адванс
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
Cpl. D.Hicks
Публикувано на: 26 Ное 2008 18:37
А как да оправя този проблем?
Dumbaldor
10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Публикувано на: 26 Ное 2008 21:27
Оххх колко пъти трябва да си е повтаря. iddqd го написа ( макар и леко неясно, ама той така си пише ). Start->Control Panel->Regional and language options и настройваш от там всичко да ти е на BG.
Cpl. D.Hicks
Публикувано на: 26 Ное 2008 22:13
Абе не ми се прави на много ядосан, че ми писна от отношението ви тука Мислиш ли, че ще продължавам да пиша, ако по тоя начин, по който iddqd ми каза, нещо е дало резултат а
Sentry
Публикувано на: 26 Ное 2008 23:08
Hicks, sorry, обаче проблемът от този панел се оправя. Като си на advanced таба опитай да си сложиш всички изици, които са cyrilic в Code Convertion Table-a.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Cpl. D.Hicks
Публикувано на: 27 Ное 2008 00:48
Снтри, инсталирах всички, не само тея дето сa Cyrilic. Пак няма резултат
Sentry
Публикувано на: 27 Ное 2008 01:04
Ако си дал Language for Non-unicode programs да ти е Bulgarian и си инсталираш кодовете, тогава единственият проблем, да не ти излиза шрифта като кирилица, е че самият шрифт няма вариант на кирилица.
___________________________________ We're nothing like God. Not only do we have limited powers, but sometimes we're driven to become the devil himself. What's your answer this time? Repeat carefully after me! This world is made... This world is made of... made of... LOVE AND PEACE!
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения