Автор |
Съобщение |
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 03:13
Сега са го качили в замундата, ако искате теглете. Утре ще видим за какво става въпрос. Викат, че е осрано
___________________________________ джумерки
|
|
|
|
|
Revive_
|
|
В момента играе: Заглавията които си заслужават...
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 13:10
Играх първата част на Готик 3 ... Още от началото ми се стори сложна... ... Въведенията и направленията в играта бяха доста малко... повечето неща ми се сториха объркани...Няма примерна посока на къде да тръгнеш доло-горе защото картата не е малка ... След първите 20 минути игра се отказах.... Откъм графика нямам мнение... Дано тази версия да е по добре направена.... и разбираема !
___________________________________ "Няма правило без изключение. — Nulla regula sine exceptione." "Утре, утре, винаги утре и така минава животът. — Cras, cras et semper cras et sic dilabitur aetas."
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 18:13
Аз го поиграх и съм доста разочарован. Некакви опити да се подобри графиката, ама еби му майката индийска, засрали са го бая
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 21:49
Т'ва експанжъна ли е? И кой в крайна сметка е работил по него?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 21:58
Некакви индийци , доколко разбрах. И е стенд-алоун , пуска те обратно в Миртана, и се почва наново всичко - само с малко сменена история. Общо взето БЕЗСМИСЛЕНО , не знам JoWooD имат ли пръст в тая работа...
|
|
|
|
|
Edwin Odesseiron
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 22:06
Прасетата още ли са богове на войната?
___________________________________ I'm busy, okay? I'm busy!
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 22:15
Не съм стигнал до тях Пуска те в Silden и се почва от началото - не помниш нищо, питаш кво е ставало напоследък и те използват за какво ли не , докато се държат грубо , ахахах ... Не знам, ще поиграя още, а и навярно ще я превъртя, защото съм пристрастен към поредицата, но дано не се окаже ептен загуба на време
|
|
|
|
|
moonyy
|
|
В момента играе: The Witcher
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 22:46
Безименния герой може има много смешна интонация, някакси с пресилен патос на моменти :Д . Бойната система е непроменена, има някой интересни персонажи, но като цяло е малко монотонна.
___________________________________ Freedom is to be who we want to be, to move how we wish, to leave all limits behind and go for our dreams. Free from all boundaries.
|
|
|
|
|
elianpz
|
|
|
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 24 Ное 2008 22:58
Дръпни си ArtMoney с нея можеш да променяш каквато и да е числова стойност - пари/експириънс/точки каквото се изразява в числа и може да се променя... Колкото до самата игра,започнах 3ката като стигнем до експажъна ще единта поста с мнението ми..
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 25 Ное 2008 10:55
Кире_Гръчата написа: Общо взето БЕЗСМИСЛЕНО , не знам JeWooD имат ли пръст в тая работа...
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 25 Ное 2008 22:37
Те сега поиграх отново - мършава работа ! Всяко второ нещо е бъг - един куест не може да се мине като хората
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 26 Ное 2008 11:09
Баси,някой може ли да ми каже как подяволите да убия някой в тази игра - нападам оркски патрул,убивам ги,обирам им труповете и оръжията и гледам ги след малко кръвта им се регенерира и си стават копелетата ,е как да ги довърша?Гледам помощника ми им забива меча си в тях ама тва нз как да го направя пък и той зе че се претрепа(бех го оставил в Cape Dun и кога се връщам гледам орките в града са го претрепали )Някой може ли да ми каже ????
|
|
|
|
|
shub niggurat
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 26 Ное 2008 11:15
Progressor написа: Баси,някой може ли да ми каже как подяволите да убия някой в тази игра - нападам оркски патрул,убивам ги,обирам им труповете и оръжията и гледам ги след малко кръвта им се регенерира и си стават копелетата ,е как да ги довърша?Гледам помощника ми им забива меча си в тях ама тва нз как да го направя пък и той зе че се претрепа(бех го оставил в Cape Dun и кога се връщам гледам орките в града са го претрепали )Някой може ли да ми каже ???? заставаш над него , задържаш второто копче и после първото
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 26 Ное 2008 11:50
elianpz написа: таива игри като готик обливион ги играм с кодове Играеш обливион с кодове?Тая игра ако си я сложиш на минимална трудност можеш да я превъртиш гол
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: Gothic 3 - Forsaken Gods Публикувано на: 26 Ное 2008 12:19
Кире_Гръчата написа: заставаш над него , задържаш второто копче и после първото
Благодаря!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|