10 Яну 2003 13:52 Мнения: 1107 Местоположение: Sofia
Заглавие: Travian.bg ... Някой играе ли ???
Публикувано на: 24 Ное 2008 15:14
Наскоро се зарибих по една browser игричка. Казва се Travian. И тъй като компа ми има слаба видеокарта, пък и нямам време за сериозно разцъкване, играта адски много ми допадна. Някой друг играе ли?
R@Z0R
10 Сеп 2007 08:03 Мнения: 1767 Местоположение: Under the clouded sky...
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Заглавие: Re: Travian.bg ... Някой играе ли ???
Публикувано на: 24 Ное 2008 15:57
Ако е подобна на Икариам, каунт ми ин. Лошото е, че тези игри просто ти омръзват след 3тия построен град/колония.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Dumbaldor
Публикувано на: 24 Ное 2008 17:39
Аз бях играл 2 месеца bulfleet и се бях зарибил супер здраво. Тази обаче ме кефи много повече.
P.S. Готина коледна шапчица на авата.
Кain
19 Фев 2008 09:27 Мнения: 836 Местоположение: Nosgoth
В момента играе: Crashday(multiplayer)
Публикувано на: 24 Ное 2008 17:42
Сървър 3 11 града
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
Dumbaldor
Публикувано на: 24 Ное 2008 18:16
Еха ... Ти си от протата значи. Искам да те питам скривалилщето как точно действа. Скрива по 100 от всеки ресурс или общо 100 от всички ресурси ??? И я дай някой съвет. Аз играя с римляните в сървър 2.
Кain
Публикувано на: 24 Ное 2008 18:17
Dumbaldor написа:
Еха ... Ти си от протата значи. Искам да те питам скривалилщето как точно действа. Скрива по 100 от всеки ресурс или общо 100 от всички ресурси ??? И я дай някой съвет. Аз играя с римляните в сървър 2.
Скривалището скрива 100 от всички ресурси.А за съвети питай и ще отговарям
___________________________________ "There is no path as wicked as that of the righteous"
R@Z0R
Публикувано на: 24 Ное 2008 18:48
Я кажи как трябва да строиш отначало? Basic съвети and stuff.
___________________________________ The Past is like a broken mirror - you try to put it back together, cut yourslef with a piece. Your reflection changes. And you change with it.
Dumbaldor
Публикувано на: 24 Ное 2008 18:53
Ми поне при мен има нещо като съветник - един римлянин с меч и щит вдясно от града ти. Цъкаш го и той ти дава разни мисии. Изпълняваш ги и печелиш разни бонуси. Мисиите са супер лесни. Аз ги спазвам засега и съм доволен как потръгнаха нещата. Яки са бонус нещата които получаваш. Примерно 20 злато, които ги вложих в +25% добив на ресурси или пък +2 дни PLUS акаунт.
R@Z0R
Публикувано на: 24 Ное 2008 18:55
А, да, при мен има един мустакат чичко. Ми страхотна добавка, много помага на начинаещия. Едит: Аргх, трябва да чакам 12 часа за армията си.
Dumbaldor
Публикувано на: 24 Ное 2008 19:24
Ми строй през това време . Аз в началото не знаех за тоя с мисиите и си строя аз квото ми падне и накрая като го разбрах минах 10 задачи без нищо да правя . Това с армията го пуснаш снощи и днес пристигна.
R@Z0R
Публикувано на: 24 Ное 2008 19:28
Е, как е армията? Искам да знам дали ще си струва чакането.
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
Публикувано на: 25 Ное 2008 11:57
Аз играя в сърър 2 ако иска някой да пише Ник DeadElf.Ако имате нужда пишете ингаме ще помагам Ю Играх я и предния сезон и мога да ви оверя че играта не писва след като построиш 3 град както каза някой по горе
___________________________________ Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
R@Z0R
Публикувано на: 25 Ное 2008 13:34
Обещаната армия се оказа 1 калпав плъх. Иначе интересна е игрицата, зариби ме, ще има месец-два какво да правя. Едит: Има ли някой в 3ти сървър да играе? Досега като гледам всичките сте на 2ри.
Dumbaldor
Публикувано на: 25 Ное 2008 13:51
Да, готина е наистина. Междо другото би ти втръснала след 3тия град само ако играеш сам. Те затова са измислили съюзите. Един приятел играе от сумати време в първа вселена и вика, че е супер яко. Сега от 2 дни атакуват някакъв с катапулти и т.н. Така че и нататак е интересна.
P.S. DeadElf писах ти в играта.
DeadElf
В момента играе: 4f3e86016e8ef879989387
Публикувано на: 25 Ное 2008 14:06
Нататак става още по интересна Като започнат да се организират защити и атаки.Както е казал твоя фр мн е забавно да се дебнете с другия.... а ако е атакер като прати 6-7 фейка към хора на клана ваври организираи защита навсякаде..... и ако слочаино уцелиш и го разбиеш удоволствието е неописуемо
___________________________________ Where tHere is Light,There isdarkness..
Where there is smoke,There is fire...
Where there's a god,There is DeadElf
Кain
Публикувано на: 25 Ное 2008 14:54
Понеже молихте за съвети
-Строй по-защитно.Ъпгрейдвай стената,складовете,хамбарите и (ако си гал)траперите.Но все пак имай една построена казарма.На първо ниво -След като стигнеш 200 точки започваш агресивно-вдигаш казарма,академия,ковачница за брони ковачница за оръжия и конюшня до 5 ниво. -След като свършиш с това почваш армията(в моя случай)-Боец Брадва,Боец Боздуган,Хедуан и т.н. -Естествено не забравяш и обсадните машини-строиш работилница и почваш с катапулти,тарани и т.н.
Аз играя в сървър 2(извинявайте за грешката по-горе) с Тевтонци.btw имам и 250 злато.
ЕДИТ-Хелл йе-12 града
Dumbaldor
Публикувано на: 25 Ное 2008 17:41
Няма начин да си в сървър 2. Той е рестартиран наскоро и най-добрите играчи имат в момента по 2 града.
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения