Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Prince of Persia!
Публикувано на: 23 Ное 2008 21:03

човeк написа:
Мерси за оптимизма. :D

Пробвай Assasins Creed и ако ти тръгне,значи и с принца няма да има проблеми.И двете игри са правени с един и същ енджин и имат едни и същи изисквания! :wink:

Профил

Публикувано на: 23 Ное 2008 21:13

хм, преди опитах веднъж, но не ми тръгна. Но мисля, че това беше заради драйвъри или нещо друго, щото дори зареждаше и после не си спомням какво ставаше. Девил мей край 4 тръгна

Профил

Аватар
Публикувано на: 23 Ное 2008 23:54

споко като си земеш ново пц ще са излезли по нови игри още по маняшки и ще ти движат ок

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2008 15:40

Това ,което предствлява новия принц е смехотноворно като визия... като видях за първи път шотове си мислех че това е некъв АРТ от играта..... Още една иначе добра фирма се издъни с полседните си заглавя.Въпросния Assassin creed беше върха на малоумието на 3 ти град се чудех какво по дяволите? Във всеки град се влиза по един и същ начин? Еднакво събираш инфорамция? Във всеки град стражите бият някого и то поне на 12 места в града?Даже в гилдийте се влиза през тавана във всеки град Единственото хубаво нещо в играта беше графиката и не лошата бойна система.И сега изкарват няква рисувана графика за новия принц.IDDQD е абсолютно прав това вече е гавра с дори 2 те игри които излязоха за ДОС.След добрите поредици на UBISFOT splinter cell 1,2 prince of persia 1,2,3.Се почна с Splinter cell double agent,Assassin creed и последното им недоразумение End War където освен добра графика и гласов контрол друго няма.Остава надеждата да не съсипат и поредния Splinter Cell.

Профил WWW

Аватар
В момента играе: квото тръгва на лаптопа
Публикувано на: 24 Ное 2008 15:53

Всеки си има мнение, пич. Какво толкова се връзвате, бе, гавра било. Мен какво ме бърка? Просто ще приема това за нова игра с по-различен герой и няма да я сравнявам с предишните Принцове. :) Доколкото си спомям и Warrior Within я бяха заклеймили така, нямало нищо общо с поредицата, и т.н...Играта беше хубава и само това ме интересуваше. Е, ако тази се окаже издънка, ще я оплювам доде не ми останат зъби.

Профил Skype

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2008 16:00

След като му чух гласа мисля да слушам музика, докато играя :lol:

Профил ICQ

Публикувано на: 24 Ное 2008 17:23

Типичните хейтърчета... още не е излязла играта, те "Малей, освиниха ми играта, няма нищо общо с предишните, енджина не е хубав, звука не е хубав, на героя много му е дебел гъза..."

Изказвайте мнение след като я пробвате, дееба и нещастниците прости.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2008 18:13

Определено графиката не е от силните страни на новия PoP, но поредицата никога не се е славела с перфектна визия. Геймплея е това, което я направи толкова успешна.

Профил

Публикувано на: 24 Ное 2008 22:15

MARiNZ0 написа:
Геймплея е това, което я направи толкова успешна.

Именно.

Макар че визията също е хубава, лично на мен винаги ми е харесвала. Ще си призная, че като видях първите screenshots от новия "Принц", и на мен не ми допадна чак толкова графиката, но в следващия момент свих рамене и си казах: "А може би е време за нещо ново." Защото честно казано, нагледах се на "мазна" графика. Пък и визията няма да се гледа в новата игра, ще се гледа (както винаги) геймплея.

Профил

Аватар
Публикувано на: 24 Ное 2008 23:53

Все пак dx4 има право, последните заглавия на Ubisoft вървят от зле към по-зле. Моля се само да не усерат и Beyond Good & Evil 2, както и принцът да е по-добър от очакванията ми(смисъл всичко хубаво, ама валутна система, с която си купуваш магиите и способностите? Да беше от битките нещо, ама айде стига де, тука стана направо като събирането на пръстени в Соник).

Профил

Супер Марио или Смърт
Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 00:21

Извода е, че хора като мен, Сентри, иддяд, дх4, които сме над 20 биваме разочаровани от такива гаври. Лично аз имах проблеми с много подскачания на предните три принца, ма айде бях поизпипани и зарибяваха. Оставете cell-shading-а на конзолите и японците, те да му се кефят.

Валутна система - кво1?

Draksis, не сме типични хейтърчета, всички изброени отгоре имаме толкова опит в игрите, колкото ти никога няма да имаш. Знаем кое, как и какво ще бъде от пръв поглед. Опичайте си мозъчетата и се радвайте на каквото имате.

Това ми напомни, че в момента еталон за рейсър е едва ли не NFS:Most Wanted или Underground, но чудно ми е що никой не казва порше, хот пърсит, хай стейкс?

Падна нивото и на игрите и на играещите.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 01:18

аз не намирам графиката на новия принц за грозна, а даже ме кефи ,ама по скоро бих играл на костенурките нинджа с такава графика. Доколкото си спомням, нензам вие дали сте играли, ама костенурките последните 2 3 части за пц ползваха побен рендер за графика която да изглежда като 2д анимационен комикс или нещо подобно. Само дето принца на персия никога несъм го възприемал като комикс и самият принц изглежда най правдоподобно в сендс оф таим.

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 01:37

Omega-x написа:
Валутна система - кво1?

http://www.gametrailers.com/player/42837.html

Профил

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 04:03

ебаси фрогера. Ква е тая катерица дето скача след нашия хахахаха много е смешно

Профил

Цар
Аватар
Online Онлайн
Публикувано на: 25 Ное 2008 12:39

dx4 написа:
и последното им недоразумение EndWar където освен добра графика и гласов контрол друго няма.

:lol: :lol: :lol: :lol:

iddqd написа:
ебаси фрогера. Ква е тая катерица дето скача след нашия хахахаха много е смешно

Тайна катерица.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 14:38

Sentry Beyond Good & Evil 2 ще си го чакаме доста време то даже не се знае кога ще излезе.Клипчетата от принца кво да кажа се е едно е некъв jump and run платформен... направо като нов соник.От 15 години джитках само PC games и мога да кажа че положението е много зле с повечето компании в момента.Някой спомена НФС то мисля омега? е хаха кво да кажем за тая игра.. ЕА са поредната компания дето скапаха тотално игрите си ама да бяха само те... Konami s последния си PES и те тръгнаха надолу.От няколко месеца имам и конзола там положението е малко по-добре но не съвсем така дългочаквания Fable 2 колкото и уникално красива игра да е и с добра бойна система е крачка назад спрямо първата част(в тази игра НЯМА БОСОВЕ(има 1-2 жалки подобиа на нещо подобно) НЯМА и последен бос няма и трудни за убиване гадове.).Общо зето тая година ще приключи с 5-6 добри заглавия и отново без никакво разнообразие спрямо предишни години...
Ще изреда няколко не толкова стари заглавия за да се разбере какво имам в предвид little big adventure,silver,drakan,Oni,Crusader(stava vupros sa dosovksata igra), quest for glory,Vikings,Heretic 2,max payne,half-life. Това са само част от игрите които вкараха нещо ново в жанра.Повечете от тях нямат продължения или дори успешни клонигни вместо това ни заливат на килограм предимно с безумни RTS i FPS заглавия за PC които са безумно повтарящи се...

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 25 Ное 2008 14:56

една от игрите които нямат проеължения е ауткаст. то трябваше да има ама нещо се пребаха нещата

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2008 13:01

Omega, не че имам нещо против вас със Сентри, Иддяд и dx4, напротив, знам, че сте играли много повече от мен и е вярно, че чак толкова опит в игрите като вас никога няма и да имам, но поне съм играл дотолкова, че да знам да си затварям устата преди игрите да са излезли и да ръся критики за нещо, до което не съм се докоснал. Да, съгласен съм с вас. Да, това не е Принца, който помним от двуизмерните му времена. Да, и мен ме дразни този комиксов стил, дразни ме това, че е поредната игра, предназначена да изкара някой и друг "лев" от джобовете ни, дразни ме, че и една компания като "Ubi" клони все повече и повече към комерсиалните боклуци, но какво да направя? Да седна и да рева? От 2007г. насам в гейминдустрията царува "кежуъл" геймърът. И игрите са насочени към него. Ще се опростяват, ще се "нагаждат" така, че да не оправдават очакванията на верните им фенове. Но пък като няма кой да ме чуе, не си правя труда да се оплаквам, просто си изкарвам яда на Heroes 3. Или коя да е от старите хубави игри. Просто си казвам "Ако става за убиване на времето, пука ми". Знам какво ще си кажеш, че ако мен не ме интересува дали за в бъдеще ще има качествени игри, то положението при теб не е така. Повярвай ми, и мен ме дразни това, че се раждат все повече боклуци и все по-малко хитове. Но пък така ще е занапред - няма да има хубави игри, ще има еднодневки, насочени към малките плъхоци.

Извинявам се за песимизма, ала не мога да се сдържа. Иначе да, мнението ти беше точно обосновано. Респект за което.

Остани със здраве.

П.С. Мерси, че ми припомни пак да си изтегля Поршето. Първата игра евър, до която се докоснах. Моето лично мнение е, че тя се играе много по-добре с волан, отколкото сериите след нея.

Аре пак остани със здраве.

Профил

Аватар
Публикувано на: 26 Ное 2008 13:06

Какво се оплаквате, като 95% от вас дори няма да си купят играта оригинална...

Профил

Публикувано на: 26 Ное 2008 13:16

Аз лично нямам пари за хляб, ти искаш игри да си купувам... :P

Не, прав си, че не трябва изобщо да се оплакваме, щом няма да зачетем дизайнерите ей тонинко, като си закупим играта им. Но все пак, платили или не, удоволствието (скуката, ужаса) от една игра остава едно и също. Когато играх Paradise Cracked, заета от един приятел, усещането, когато си я купих и я играх отново след това, си беше същото. И ако не ни хареса новия Принц, дори и да не сме го закупили, пак няма да го харесаме дори ако си го закупим.

Просто не виждам как бих могъл да дам пари за игра, която не ми хареса.

Спирам дотук, понеже не искам да бъда жестоко затапен от следващия под мене. :lol:

Поздрави на всички вас, които ме обичат. И аз ви обичам.

П.С. Днес нещо ме е ударило настроението. Крийте се от мене!!! :P

П.П.С. Нямам никаква представа защо, но на мен ми показва, че съм постнал три пъти, съжалявам за което. К'во ста'а тука 'уе?!? :blink:

Профил
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com