Gipo написа:моля коментирайте я.
I've got big balls
I've got big balls
And they're such big balls
Dirty big balls
And he's got big balls,
And she's got big balls,
But we've got the biggest balls of them all!
Gipo написа:моля коментирайте я.
I've got big balls
I've got big balls
And they're such big balls
Dirty big balls
And he's got big balls,
And she's got big balls,
But we've got the biggest balls of them all!
Penny написа:ave isus e pokemon ve

Бате, никаква милост за тъпите хора. Да гният с цялата си рода в ада, дееба -.-slim_k написа:Баси смотаняците сте.
Пичага, игри и сякъв софтуер се дискутират в специализирания. Теми за препоръки на заглавия съм убеден че има множество, така че тая я заеби да си гние по архивите и не предизвиквай асоциалните ботове, дето тука се правят на властелини, щото после няма отърване.

+1slim_k написа:Баси смотаняците сте.
Пичага, игри и сякъв софтуер се дискутират в специализирания. Теми за препоръки на заглавия съм убеден че има множество, така че тая я заеби да си гние по архивите и не предизвиквай асоциалните ботове, дето тука се правят на властелини, щото после няма отърване.
Умри в лечение?d0k70ra написа:
Die In Heal
Кой изобщо си ти???Max Payne написа:Вярно, човека нито ви предизвиква с нещо, нито се прави на ултра-хипер гъзар, нито нищо.![]()
Но какво ли пиша аз, върху ми ще се изсипят 10 страници хейт. Не че ме ме бърка, де.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
d0k70ra написа: Die In Heal
Тъй кажи бре! Все си сменяте никовете, абсурд е да ви запомня. ;р Дори мислех него за теб ;ДMax Payne написа:Просто рандъм тип, когото никой не познава, и който ръси бисери навсякъде.
Известен като Altair(не сегашния) и Shadurak.
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Па за теб винаги ще си остана "Кинти".The Chameleon написа:Тъй кажи бре! Все си сменяте никовете, абсурд е да ви запомня. ;р Дори мислех него за теб ;ДMax Payne написа:Просто рандъм тип, когото никой не познава, и който ръси бисери навсякъде.
Известен като Altair(не сегашния) и Shadurak.
Penny написа:ave isus e pokemon ve
чукам, влизам, гледам заключено
Ма ще трябва и мноУ зъл дет метълски аватар.slim_k написа:Ако теста за хейтър е да напсувам цветисто некви форумни ботове мисля че ще се справя.