Undead Dude - Виж сега

:
- Conan - зверската графика, по-добрия геймплей, ПвПто позволява да млатиш всичко наред(не е като в WoW и WAR - половината сървър да са от твоя отбор). Същевременно по-лош съпорт, повече бъгове, изисква зверска машина. Невероятна игра като потенциал, която беше осрана нечовешки много от производителите в последствие. Пуснаха я незавършена, в резултат на това повечето хора избягаха... това предизвика огромни загуби, съкратиха екипа, който работи по играта... не виждам особено бъдеще в играта, колкото и да ми е неприятно да го кажа (защото никога през живота си не съм изпитвал такъв кеф от ПвПто, както в Конан). Като замисъл играта беше страхотна, имаше сийджове... които обаче така и не можаха да оправят (крашове, лаг, тотално падане на кадрите). Играта определено е много кървава, глави и крайници наистина хвърчат!
- Warhammer - предоставя възможността да левълваш както само от ПвП, така само от ПвЕ... а най-добре е да ги комбинираш. В играта има еквивалент на батълграундите в WoW. Но с тази разлика, че не е нужно да седиш в града, за да цъкнеш да влезеш. Примерно правиш някакъв ПвЕ куест, същевременно от едно бутонче до картата си цъкнал да влезеш в арена, веднага щом се съберат хора. Та влизаш на арената, млатиш се, а като свърши батълграунда си продължаваш от същото място, където си бил преди това(за това казвам, че е най-добре да се съчетават ПвП и ПвЕ). Но за разлика от WoW, WAR не е само батълграунди и арени. Open world pvp или както го наричат в WAR - RvR (realm vs realm) е на светлинни години пред това на WoW. Първо, защото то не е под формата на "отегчен 70лвл елф ганква 30лвл геройчета...", а е под формата на "много ~10лвл геройчета се млатят срещу много други ~10лвл геройчета". Като целта е завземането на някаква крепост примерно, която в последствие носи награда под формата на Renown и трейдъри, от които си купуваш по-добра екипировка. Самото притежание на някой Keep носи облаги под формата на бонуси(статистики). Също така значението на думата гилдия е може би най-сериозно в тази игра. Тук гилдията качва левъли, благодарение на които се отключват бонуси - повече експ, резисти...
Екипът на играта изслушва мненията на играчите, отсява ги добре и ги реализира. Играта е подходяща както за hardcore, така и за casual хора. Предоставя възможност да прекараш няколко часа в нон-стоп Open world pvp. Или пък ти дава възможност да влезеш за 20 минути - да направиш един-два батълграунда(сценарии), с което пак да качиш определено количество експ и да си отидеш доволен на работа

.
Аз лично бих искал да има игра, която да съчетава бруталната графика и стила на пвп на Conan със стабилността, RvR, арените и съпорта на WAR

.
Ако в Conan не се случи нещо напълно революционно до 4-6 месеца, ще избягат и малкото останали играчи. Съответно играта умира.
WAR е играта с по-добро бъдеще, защото е с по-добър съпорт и нещата просто работят.
Та най-после на въпроса ти - кое е по-добрия избор? - В момента WAR е по-добрия избор, определено. Ако решиш да я играеш, пиши ми ПМ. Ще ти кажа за принципа на сървърите, кой е най-добър в момента и т.н.