Автор |
Съобщение |
Existence
|
|
В момента играе: Medieval 2: Total War
|
|
Заглавие: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 13:53
Здравейте! За коледа ще се прави ъпгрейд на компютъра и така се стекоха обстоятелствата, че се започва с видеокартата, по която по-нататък ще се събират другите компоненти. Весели празници, а? Мисълта ми е следната - напоследък никакъв ме няма в новите технологии и ми се иска да има една дискусия какво видео смятате, че е най-удачно да си купя. Отсега ще събирам конфигурация, която да ми държи за няколко годинки напред (каквато е сегашната), затова не искам "след месец еди-какво-си ще бъде по-евтино, изчакай" - няма време за чакане, ей! И така - спирам се на NVidia, защото просто адски много ми харесват като марка, а модела - да се върти около 9800 GTX серии. Цената не е хубаво да надвишава 200 евро, най-много 250. Не подценявам и новите Radeon серии, но не знам НИЩО за тях, затова ми трябва някой по запознат. И така, какво ще ми даде най-висока производителност с новоизлезлите и излизащи за в бъдеще игри, коя би била най-съвместима и коя ще си струва цената? Нека дискусията започне... сега!
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Fading gently, Jingling through
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
Вuddy
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 14:45
Хардуерна дискусия в PC Mania...
Съветвам те да се насочиш към един друг форум съдържащ Хардуер в името си.
|
|
|
|
|
Q5Q5Q5
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 14:46
|
|
|
|
|
VALEN7INVS
|
Цар |
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 16:03
ATi Radeon HD 4870. Няма да съжаляваш.
___________________________________ QVOD·EST·SVPERIVS EST·SICVT QVOD·EST·INFERIVS
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 16:28
Вuddy написа: Хардуерна дискусия в PC Mania...
Съветвам те да се насочиш към един друг форум съдържащ Хардуер в името си. Не мерси. Там не ги познавам, може всеки боклук да се появи и да наговори куп глупости. Тук познавам хората и мога да разчитам по някакъв начин на мнението им
___________________________________ Ahhh, she looked into your jingles, And saw what laid beneath, Don't try to save yourself, The jingle is complete
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 17:10
Ами каква ти е сегашната конфигурация и какво мислиш да слагаш занапред (след видеото)? Иначе, въпреки че и аз съм фен на нвидия, за тези пари наистина най-доброто решение е това, което княза спомена :>
edit: въпреки че nvidia gtx260 core 216 е друго доста добро решение, но леко по-скъпо
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 17:13
Zarathustra написа: ATi Radeon HD 4870. Няма да съжаляваш. Аз съм с тази и съм мега доволен
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 20:06
Работата с тази 260 е много тънка. Да не стане така че да мо пробутат старата версия дето е по-малко шейдъри. И според мен 4870 е най-доброто решение. Ако не ти се дават чак 500-550 лв, то тогава си вземи 4850, която е доста по-евтина - 300-350 лв.
|
|
|
|
|
Морт
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 21:15
В HardwareBG ще ти дадат пъти по-компетентна информация. Боклуци, които говорят куп глупости няма, или се модерират преди да внесат смут и дезинформация. Можеш да видиш конкретни предложения от практически всяка карта, която може да се вземе в момента. http://hardwarebg.com/forum/forumdisplay.php?f=36Всяко поколение си има тема с мнения и впечатления.
Chris написа: Vermic написа: Тъъъъъ тъъъъ дъъъъ дъъъъъъъъъъъ дъ дъ да да да па па да па па да дъъъъъ дааааааааааааааа! Музиката от Star Wars ли е това или бъркам? Щото тя е Търъдъдъъън дъъън дъръдъдъъън а твойта версия някво различно ми звучи
|
|
|
|
|
Dumbaldor
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 16 Ное 2008 22:15
Ох. Още един който чете само заглавието на темата и последния пост. Няма да ти казвам за какво става въпрос просто виж няколко поста по-нагоре.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 10:30
Sweeney Todd написа: Ами каква ти е сегашната конфигурация и какво мислиш да слагаш занапред (след видеото)? Иначе, въпреки че и аз съм фен на нвидия, за тези пари наистина най-доброто решение е това, което княза спомена :>
edit: въпреки че nvidia gtx260 core 216 е друго доста добро решение, но леко по-скъпо Нещо скъпо и качествено ще ми бъде конфигурацията Ще я сглабям допълнително според видеокартата.
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 15:48
Интелски или АМД процесор? Щото по неписано правило интел взаимодействат по-добре с нвидия и амд с ати (неслучайно и амд и ати се сляха )
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
iddqd
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 17:15
по добре си взимай хардуер февуари месец за да поминеш коледното увеличение на цените. Всеки знае че по коледа хората купуват и затова цените се държат високи докато февруари вскичи са спряли да купуват и цените падат . Тогава ще си вземеш една 260 нвидиа и ще ти е супер яко на душата
___________________________________ Птеродактили пред него летят. И колесница им е луната червена.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 20:57
Нещата се балансират, защото доларът продължава да се вдига стремглаво нагоре.
|
|
|
|
|
Existence
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 21:46
Аз от Германия ще купувам, та там работим в Евро Предпочитам, разбира се, AMD процесори, а и като че ли ще се спра на ATI картата, какво е твоето мнение
Nothing else can jingle
|
|
|
|
|
STUBBS
|
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 21:49
Взимай Атито и един АМД Phenom X3 или X4 и си готов!
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
|
|
Заглавие: Re: Форум! Искам ескпертно мнение за видеокарта Публикувано на: 17 Ное 2008 21:55
Да, в такъв случай вземай атито и няма да имаш главоболия доооста време Щом и АМД процесор ще бъде
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|