Иди на:  
търсене   регистрация   чат   помощ   правила   влизане в сайта
Автор Съобщение

Аватар
Заглавие: Re: Петиция срещу Евгени Андреев
Публикувано на: 15 Ное 2008 13:40

да ти го начукам. бездомното куче не напада ако не е предизвикано. даже и глутница да е, като изядат по ритник първите които скочат другите се отказват. какво са ви виновни животните че са се родили ?

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Публикувано на: 15 Ное 2008 13:42

mcmlxxxvi: ако се кандидатираш за президент, ще гласувам за теб.
I_Hate_Noise: и ти не си прав.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 13:44

наистина не е прав в тоя случай, бездомните кучета нападат без причина

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 13:45

ако някой педераст го е оритал предния ден за нищо, ще напада животното, много ясно. или ако ти си разхождаш кучето на тяхна земя. или ако ги провокираш с поведението си, това са животни все пак, трябва да знаеш как да се държиш покрай тях и как да не се държиш. айде не измествайте темата в друга посока.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Публикувано на: 15 Ное 2008 14:06

I_Hate_Noise написа:
ако някой педераст го е оритал предния ден за нищо, ще напада животното, много ясно. или ако ти си разхождаш кучето на тяхна земя. или ако ги провокираш с поведението си, това са животни все пак, трябва да знаеш как да се държиш покрай тях и как да не се държиш. айде не измествайте темата в друга посока.

а.к.а State of mind
a.k.a Jamaican Herbman

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:13

http://www.youtube.com/watch?v=DXQSEGDJ_cY

На тоя, дори в чужбина знаят за изврените му "забавления"..

Профил

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:19

И аз да ти го начукам.
Техните причини не са нашите. Скачали са ми, при положение, че единствено минавах по главната пешеходна улица в родния ми град. И не всеки човек може да им тегли по ритник.
Не ме интересува, че не са виновни. Не ги ща около мен.
Като толкова искате да сте човечни към животните, не яжте месо и не гледайте домашни такива.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:20

За бездомните кучета трябва да бъдат взети мерки,но не такива!!!
А случайно някоя котка или заек да са те нападнали?

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:41

Никой не може да ме убеди, че тоя е нормален...

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:53

mcmlxxxvi написа:
И аз да ти го начукам.
Техните причини не са нашите. Скачали са ми, при положение, че единствено минавах по главната пешеходна улица в родния ми град. И не всеки човек може да им тегли по ритник.
Като толкова искате да сте човечни към животните, не яжте месо и не гледайте домашни такива.

ела ми го начукай. същото комплексарче си като героя на темата. месо не ям, и мисля че котките ми вкъщи са много по-добре от колкото по контейнерите или като жертва на някой жалък злобар.

или псевдо сатанист като Евгени, който всъщност е жалко, смачкано, комплексирано, злобно и слабо създание. много брутални изроди са като убиват животинки, ама ги е страх да минат през циганската махала да не ги набият циганите иначе.

няма да е зле щом излязат личните данни на този юнак да се разпространят и по други форуми.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 14:56

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2008 14:58

Не си забавен, темата е сериозна.

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2008 15:44

mcmlxxxvi написа:
И аз да ти го начукам.

Виж сега. Животните си приличат с хората по това, че са различни. Нали се сещаш, че различните породи са с различен манталитет. Естествено, че едно куче което живее на улицата ще е по-озлобено от някое породисто което се храни с некви готини кучешки храни. :Д Ама май това не го схващаш. Също така, КАКЪВ СИ ТИ ПО ДАВОЛИТЕ, ДА ОПРЕДЕЛЯШ ЖИВОТА НА КАКВОТО И ДА БИЛО? Боли ме кура, че мразиш улични кучета. И аз съм бил нападан, но това е съвсем друг проблем и както виждаш НИКОЙ НЕ ГО БОЛИ. Пожелавам ти да умреш нахапан от глутница бесни псета до некоя кофа.

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 16:33

човeк написа:
mcmlxxxvi написа:
И аз да ти го начукам.

Виж сега. Животните си приличат с хората по това, че са различни. Нали се сещаш, че различните породи са с различен манталитет. Естествено, че едно куче което живее на улицата ще е по-озлобено от някое породисто което се храни с некви готини кучешки храни. :Д Ама май това не го схващаш. Също така, КАКЪВ СИ ТИ ПО ДАВОЛИТЕ, ДА ОПРЕДЕЛЯШ ЖИВОТА НА КАКВОТО И ДА БИЛО? Боли ме кура, че мразиш улични кучета. И аз съм бил нападан, но това е съвсем друг проблем и както виждаш НИКОЙ НЕ ГО БОЛИ. Пожелавам ти да умреш нахапан от глутница бесни псета до некоя кофа.
По същата логика мога да кажа "боли ме кура че някакъв храни змиите си с домашни любимци" ...
Единствените смислени коментари по темата бяха на mcmlxxxvi ,а именно че темата е безсмислена и има доста по-големи проблеми свъразни със животните в България отколкото този.
Друг е въпроса че ТВ2 само си качват рейтинга чрез такива като вас на които само като им пуснат кукичката и те веднага скачат...
Вече ми писна от безсмислени спорове.

Профил

Публикувано на: 15 Ное 2008 16:53

То си е ебало майката направо. :shock: Вие да не сте му роднини на тоя Евгени случайно? Тук не става толкова въпрос за самите животни, колкото за това което ПРАВИ той, а то просто не е нормално. Не мислиш ли, че щом всички реагират по този начин, значи наистина има нещо нередно. Или дори не сте разбрали за какво е темата. По-добре повече не пишете в тая тема, като е безсмислена.

Профил

Аватар
В момента играе: в момента не играе, довечера може
Публикувано на: 15 Ное 2008 17:15

човек, мерси за пожеланието. Ще го имам предвид, следващия път, когато се видим в щабквартирата.
Няма друго решение за проблема с уличните кучета, приложимо в нашите условия, освен смърт (евтаназия) .

I_Hate_Noise, умри бе.

res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')

Профил

Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 17:17

стига си писал в темата бе, да еба майка ти, помияр. направи си тема за бездомните кучета, да те хранят там хората, няма какво да пишеш тук.

като някой 70 годишен пенсионер - комуняга мразещ живота, кучетата му пречат. смешник смачкан.

ANTI ANTIFA

Профил WWW

Аватар
В момента играе: GTA IV
Публикувано на: 15 Ное 2008 18:03

Издържах точно 4 секунди от първия клип. Дайте му адреса.

Krieg

Профил ICQ Skype

Аватар
В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
Публикувано на: 15 Ное 2008 18:13

Че му изкъртим зъбаците на тоя плужек!

These words I write keep me from total madness.

How many of you people know you're REALLY alive ?!

Профил

Цар
Аватар
Публикувано на: 15 Ное 2008 18:19

Любчо, заради такива нещастници като теб и Евгени с всеки изминал ден се убеждавам колко жалък вид сме това хората, съвсем сериозно ти говоря. Евтаназия не за бездомните кучетата, а за лекенцата с пенсионерско съзнание като тебе, 'щото кучетата може да са част от нашата биоценоза, но не са част от нашето общество. Този им начин на живот е единствено и само следствие от цялостната социална деградация, за която допринасят такива умници като тебе, 'дето само знаят на всичко да са анти.

Какво си мислиш - че мен не са ме нападали ли? Нападали са ме, но това никога не ми е пречело да си задам въпроса 'аджеба защо?'. Не ми е пречело да се замисля и не ми е пречело да ги разбирам. Не ми е пречело да си давам сметка, че и аз да бях на тяхно място, и аз това щях да правя. Хич не е толкова сложно.

Проблемът е изцяло в теб. Като не можеш да се приспособиш - емигрирай бе, да те еба.

QVOD
·EST·INFERIVS

Профил WWW
Покажи мненията от миналия:  Сортирай по  

Вие не можете да пускате нови теми
Вие не можете да отговаряте на теми
Вие не можете да променяте собственото си мнение
Вие не можете да изтривате собствените си мнения

Търсене:

Иди на:  
© 2009 PC Mania | Реклама | Контакти web by: ilyan.com