Петиция срещу Евгени Андреев
Re: Петиция срещу Евгени Андреев
Това с тюленчетата още ли го правят? А за Смолян, Тил, от тебе за пръв път чувам.
- Till.Lindemann
Добре де... само аз ли не виждам основателна причина за такъв хейт срещу психичноболен човек?
Сега се сещам примерно преди на вилата съм стрелял с пушка по врабчета, за да ги давам на котката, която ги ядеше с завиден апетит. Или пък се сещам, че редовно хранех един паяк на терасата с мравки, а с едни приятели бяхме докопали в една маза един скорпион и го сбивахме с разни претенденти (паяци, богомолки, скрипи и др.). Сега наистина това достояние е за публично порицание, защото говорим за наистина извартено нещо, ама чак пък бой до смърт и то за такова нещо, че човек обича даден вид животни и ги храни... Е дай да осъдим и да пребием бай Иван от село Хикс, че е заколил 3 млади агънца да си направи курбан, а кожите им хвърлил да храни кучето.
Единственият проблем за мен би бил ако съм съквартирант на този тип и се събудя посред нощ с гърмяща змия на челото
Тогава наистина ще го набуча с тирбушон в палеца, ще му сложа лед под мишницата и ще го задуша в захарен памук ![[Twisted Evil] :twisted:](./images/smilies/icon_twisted.gif)
П.С. Нещо работата ми дъха на яко комерс и евтина реклама... според мен не става дума за психичноболен човек, а за човек с мозъка на Галин Релефа, който желае да разпродаде змийчетата си на изгодна цена.
Сега се сещам примерно преди на вилата съм стрелял с пушка по врабчета, за да ги давам на котката, която ги ядеше с завиден апетит. Или пък се сещам, че редовно хранех един паяк на терасата с мравки, а с едни приятели бяхме докопали в една маза един скорпион и го сбивахме с разни претенденти (паяци, богомолки, скрипи и др.). Сега наистина това достояние е за публично порицание, защото говорим за наистина извартено нещо, ама чак пък бой до смърт и то за такова нещо, че човек обича даден вид животни и ги храни... Е дай да осъдим и да пребием бай Иван от село Хикс, че е заколил 3 млади агънца да си направи курбан, а кожите им хвърлил да храни кучето.
Единственият проблем за мен би бил ако съм съквартирант на този тип и се събудя посред нощ с гърмяща змия на челото
П.С. Нещо работата ми дъха на яко комерс и евтина реклама... според мен не става дума за психичноболен човек, а за човек с мозъка на Галин Релефа, който желае да разпродаде змийчетата си на изгодна цена.
az se nadqvam planeta turneto da e ludnica taq godina!
Природата си е природа и по-силният оцелява. Щеше да ми е през хуя, ако змията беше някаква дива (демек без собственик) и сама се грижеше със своето изхранване (било то със кучета, котки, зайци, мишки и т.н.).
Или големите котки, които си ловуват съвсем невинните газели. Абе енимъл планет общо взето.
Но...
Това е отвратително вече...
Или големите котки, които си ловуват съвсем невинните газели. Абе енимъл планет общо взето.
Но...
Zarathustra написа:...Kazim написа:Това са домашни любимци, дадени от собствениците им, с надеждата, че получават добър живот, а не мъчителна смърт.
Това е отвратително вече...
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Абе да оставим настрана рекламите и ционистките заговори. В случая доброто от тоя репортаж е, че който го е видял, няма да се преебе да си даде животните на тоя.
А за пребиването ( до смърт ) - би било добре, само защото е гнусно лайно и си го заслужава.
Сега се сещам за едни комплексирани боклуци от квартала. Връзваха котета и ги бесеха, после плюеха обелки от семки връз тях и ги ритаха. Бяхме 3-4 клас, а те - сигурно на 16-17. Некакви сдухани хамърфол фенчета ...
edit : Дидо , и аз това щях да пиша. Ако змията беше навън, респективно и тя щеше да е храна за някоя граблива птица.
А за пребиването ( до смърт ) - би било добре, само защото е гнусно лайно и си го заслужава.
Сега се сещам за едни комплексирани боклуци от квартала. Връзваха котета и ги бесеха, после плюеха обелки от семки връз тях и ги ритаха. Бяхме 3-4 клас, а те - сигурно на 16-17. Некакви сдухани хамърфол фенчета ...
edit : Дидо , и аз това щях да пиша. Ако змията беше навън, респективно и тя щеше да е храна за някоя граблива птица.
джумерки
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
Дарк Елхеньо не знам психично болен ли е, но е изключително тъп и заблуден. Такива работи прави не отскоро и не е само той.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
Някои хора трябва да разберат за понятието цивилизация. Жалко е, че има такива хора и е глупаво да омаловажавате случилото се. Днес котка, утре човек. Откъде знаете, че от това жалко мекотело няма да излезе сериен убиец!
Когато се изкачваш нагоре по стълбата - поздравявай! Защото когато се връщаш, ще срещнеш същите хора...
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Дам, като е жертвата е човек, особено, ако убиеца стане сериен, вече работата е сериозна. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
Така е. И всяко едно лайно, което знам, че би направило такова нещо, бих му приложил една крайно безболезнена, но единствено за мен евтаназия, стига да имам възможност.I_Hate_Noise написа:Такива работи прави не отскоро и не е само той.
Не знам доколко са сериозни тези, които изказаха намерения да му потрошат кривата глава на това недорасляче, но аз съм напълно навит, и с удоволствие ще срещна недоразвитата му физиономия с металните бомбета на кубинките си.
Всъщност, моля всеки, който знае къде мога да го срещна това педерастче, да ме уведоми. Приемам и компания.
А всеки, който реши, че ще бъде интересен изказвайки мнение как е "за" това извращение, нека знае, че с усмивка на лице ще си го навирам в разлагащото се сиво дупенце на малката му сестричка, която ако вече няма, сам ще му направя, шибайки недъгавата му майка.
Извинете цветущите изрази. Избухлив съм на тази тема.
Кире, мо'е ли да ти подпалим квартала? И тия педерастчета от СПИН нема да умрат.
a.k.a. ЧУПЕН ЧАЙНИК
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
НА ВОЙНА НА ВОЙНА!УБИЙТЕ ГИ!ВОЙНА!
ВьоьЙНА!
ВьоьЙНА!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Точно.I_Hate_Noise написа:Дарк Елхеньо не знам психично болен ли е, но е изключително тъп и заблуден. Такива работи прави не отскоро и не е само той.
Това винаги е било нещото, което най-много ме е отвращавало от него и обкръжението му.
ПП
Дарк Еухенио
Все същото жалко комплексарче.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- shub niggurat
- Обратна връзка:
Някой иска ли му адрес и телефон на тоя ? Една приятелка може да осигури инфото 
джумерки
Ми Грим беше доста сериозен в изказването си...Кире_Гръчата написа:Някой иска ли му адрес и телефон на тоя ? Една приятелка може да осигури инфото
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
-
човeк
- В момента играе: Heroin Hero
Казвайте или ме викайте (щото не знам дали ще успея да се оправя сам :/ ) Аз лично имам котка и я гледам от кажи речи такава на клипчето и да си призная, дори не можах да изгледам клипчето до край. Добре и имам капка здрав разум, та само бих му нанесъл много тежки телесни повреди. Та Кире-казвай адреса.

- shub niggurat
- Обратна връзка:
аз и твоя адрес ще намеряWintersun написа:баси смешните дето сте н/ц ...
джумерки
-
VALEN7INVS
- Цар
- Обратна връзка:
Ето. Гледайте и си правете изводите.
За да не си мислите, че всичкото е измислено от ТВ2, не заради друго.
За да не си мислите, че всичкото е измислено от ТВ2, не заради друго.
QVOD·EST·SVPERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
EST·SICVT
QVOD·EST·INFERIVS
- I_Hate_Noise
- Обратна връзка:
предният му сайт на хит.бг беше доста по-показателен за интелектуалното му равнище, но е изтрит вече. информацията в скайпа му е че е в Чехия в момента, мисля че дружките му дето са с повече акъл от него го покриват просто щото им е ясно какво ще му се случи.
Ваш путь - золото, наш путь - солнце.
ANTI ANTIFA
ANTI ANTIFA
- mcmlxxxvi
- В момента играе: в момента не играе, довечера може
Като стана дума за "домашни" животни, тълпите бездомни псета са далеч по-голям проблем от някакъв си нещастник, дето храни змии с живи животни. Ама за тях никой не организира наказателни акции.
Ако така се зееше по всички наболели въпроси, надали щяхме да сме на такъв хал.
Ако така се зееше по всички наболели въпроси, надали щяхме да сме на такъв хал.
Код за потвърждение: Избери целия код
res=$(cat f| tr ' ' '\n' |head -n 2 |tr '\n' ' ')$(cat f |tr ' ' '\n' |head -n -2 |tail -n +3 |tr -d ',.' |sort |uniq |grep -v "^and$" |tr '\n' ' ' |sed 's/ /, /g' |sed 's/, \([A-Za-z]\+\), $/ and \1./')$(cat f| tr ' ' '\n' |tail -n 2 |tr '\n' ' ')