е какво е вашето мнение по въпроса?
Fallout 3 vs WOW
Fallout 3 vs WOW
Какво става забога мисля че доиде времето на World of Warcraft отново да бъде свалена на 2 позиция може ли игра като Fallout 3 да избута така ненадминатата World of Warcraft.За играта Fallout 3 мога да кажа единствено ПЕРФЕКТНА е сяка игра си има своите бъгове или нестабилна графика но мисля че Fallout 3 е сравнително добра игра като история на играта и като Game Play след като видях гласовете за нея и реших да я пробвам.Да наистина е така има над 200 различни начина за превъртане на тази игра около 100 часа game play играта е много добра и според мен двобоят ще е много успорван само ние потребителите можем да определим какво играем този месец аз се надявам Fallout 3 да достигне 1-вата позиция но мисля че и 2-рото място ще и донесе добра слава
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Re: Fallout 3 vs WOW
Кво ми пука за класацията, всичко е в главата. 
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Майка ти да еба бе,педал!
Тва е за специализирания форум!
Да не говорим,че сравнението е неуместно,защото игрите са различен тип!
първо аз говоря за класацията второ ако може без псувниQ5Q5Q5 написа:Майка ти да ... бе,педал!
а до колкото за това че съм объркал каде да сложа темата (нов съм в форумът ще ме извините)
Е страшна е.Минеш main questa за няколко часа и после кур.За мене играта е провал,oblivion е 10 пъти по добра.Но въпрос на вкус де (преди да ме нахраните).KIDO написа:За играта Fallout 3 мога да кажа единствено ПЕРФЕКТНА
може би ако бяха я направили mmorpg щеше да бие сички рекорди но нищо не се знае на скоро разбрах че България готви игра която е решена да завладее света както направиха Blizzard но нали знаете се обещания разбрах за компанията Black See че готвила игра с подобна история на Fallout 3 но играта е MMORPG незнам до колко е достоверна тази информация и пак многото обещания но хората са казали ще доживеем и ще видим 
- Till.Lindemann
ама наистина нямат абс нищо общо
ти какво най-обичаш
мусака или Загорка?
ти какво най-обичаш
мусака или Загорка?
E защо пък си гонил само главния куест? Май и ти имаш пръст за краткия геймплей, м? Има много неща за вършене по принцип, но явно си бил на зор да спасяваш project PurityJorix написа:Е страшна е.Минеш main questa за няколко часа и после кур.За мене играта е провал,oblivion е 10 пъти по добра.Но въпрос на вкус де (преди да ме нахраните).KIDO написа:За играта Fallout 3 мога да кажа единствено ПЕРФЕКТНА
Come, my raven, it could be a lark.
Първо,кой каза че съм гонил само главния куест,2ро кво значение има аз какво съм правил?Главния куест на една 6 гигабайтова игра от 2008 година е недопустимо да е толкова кратъкFirzen написа:
E защо пък си гонил само главния куест? Май и ти имаш пръст за краткия геймплей, м? Има много неща за вършене по принцип, но явно си бил на зор да спасяваш project Purity
Racing.bg
Искам да излиза най-накрая!!!
+1
Искам да излиза най-накрая!!!
+1
[02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
[02:11:19] Алминатора: che imam leka forma
[02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
-
The Chameleon
- Eroguro Lolies FTW!
- В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
- Обратна връзка:
Jorix написа:Главния куест на една 6 гигабайтова игра от 2008 година е недопустимо да е толкова кратък
天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
както каза Firzen за да превартиш напълно играта трябва да минеш сички куестове а не като някои нооб да ходиш само по главния 
-
The Grim Reaper
- Шефа на Кенефа
- В момента играе: на троянска чушка
- Обратна връзка:
-
Vermic
- В момента играе: опаааааа
- Обратна връзка:
УоУ му е майката не го ли разбрахте бе!!!
Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
- Liberty
- В момента играе: League of Legends
- Обратна връзка:
Welcome to PC Mania forumKIDO написа:първо аз говоря за класацията второ ако може без псувниQ5Q5Q5 написа:Майка ти да ... бе,педал!
а до колкото за това че съм объркал каде да сложа темата (нов съм в форумът ще ме извините)
http://www.divinitas-crew.com
Ghost reporting!
Ghost reporting!
-
Warbringer
- В момента играе: На стражари и апаши. И покер.
The Grim Reaper написа:Fallout 3 е играта на десетилетието.
Agreed.
a.k.a. Disturbed
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!
These words I write keep me from total madness.
How many of you people know you're REALLY alive ?!