И ти да мълчиш,бе.Патката в пети клас ти е недъгава все още.InferiS написа:Ахахахах... Вермик на фешъни ли ще се обиждаме ся ? Яж ми патката
П.П.Вермик,баща ти е shemale,бе.
И ти да мълчиш,бе.Патката в пети клас ти е недъгава все още.InferiS написа:Ахахахах... Вермик на фешъни ли ще се обиждаме ся ? Яж ми патката
|
|
| 
Абе пишлегар, да бъдеш изнасилен от група сомалийци бе !!! Деба червея ти деба !DennisEverything? написа:И ти да мълчиш,бе.Патката в пети клас ти е недъгава все още.InferiS написа:Ахахахах... Вермик на фешъни ли ще се обиждаме ся ? Яж ми патката
П.П.Вермик,баща ти е shemale,бе.
Щото си малоумник.InferiS написа:Спермата на Вермик е генетично мутирала и ще му се родят мутантчета![]()
Знам, че е малоумно
|
|
| 
не говорех на тебе, ама и на тебе да ти еба майкатаInferiS написа:Тихо бе циганин
|
|
| 
DennisEverything? написа:http://www.rusenci.com/ShowUser.aspx?uid=Vermic
19 годишен,56-60кг,173 см...уу секси Вермик,секси.![]()
Типичния гийк,дето може да изпраща заплахи само по интернет.
keyboard fighter ;p
Serious Sam написа:Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
Кире_Гръчата написа:не говорех на тебе, ама и на тебе да ти еба майкатаInferiS написа:Тихо бе циганин
То и ти колкото и да се пънеш, пак ще си по-гаден от мен и пак ще си останеш същото нещастно педалче.Squiz написа:Па си по-гаден от мене.