Автор |
Съобщение |
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 15:35
World of Warcraft - Wrath of the Lich KingИзисквания : Minimum: CPU: Pentium III or Athlon equivalent CPU Speed: 800 MHz RAM: 512 MB Operating System: Windows ME/2000/XP Video Card: 32 MB 3D graphics card with Hardware Transform & Lighting (NVIDIA GeForce2+) DirectX Version: 9.0c (included) Free Disk Space: 6 GB Лин от Замунда - http://zamunda.net/details.php?id=147220&hit=1Линк от Арена - *** Ето поредната игра, която ще направи 2008год. запомняща. Вашите мнения и коментари - моля споделете
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 15:43
А ти купи ли си я?
Аз не.
|
|
|
|
|
denik
|
Дидко Бандитко |
|
В момента играе: No man's sky
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 15:49
NEVAH!
___________________________________ [02:11:17] Алминатора: mejdu drugoto sym si mislel [02:11:19] Алминатора: che imam leka forma [02:11:22] Алминатора: na auizym ponqkoga
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:35
Пари за такива работи не давам Само ако е Prison Break
___________________________________ http://best-cocktails-recipes.com - Cocktails recipes and mixed drinks http://www.vzonata.com - диета Зоната от проф. Бари Сиърс
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:36
Wolfman` написа: Пари за такива работи не давам Само ако е Prison Break Ми тогава за кво правиш тема,като дори не си и пуснал работещи пиратски сървъри?
|
|
|
|
|
Xpu$тo
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:38
Alminator. написа: Ми тогава за кво правиш тема,като дори не си и пуснал работещи пиратски сървъри? Та то няма още такива бе мой човек...
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:40
Wolfman` написа: Alminator. написа: Ми тогава за кво правиш тема,като дори не си и пуснал работещи пиратски сървъри? Та то няма още такива бе мой човек... Много добре знам това,но защо правиш тема,при положение,че ти самият не си фен на играта,не си си я купил и не си се интересувал и от пиратски сървъри.
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:41
За пиратски сървари ще почакате. Играта е излясла преди 16 часа и вие искате да има пиратски сървари.А относно играта супер е.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:42
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:42
Zuzko написа: За пиратски сървари ще почакате. Играта е излясла преди 16 часа и вие искате да има пиратски сървари.А относно играта супер е. Че ти играл ли си я?
|
|
|
|
|
BARRICADE
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 16:46
Бре то излязло. Един приятел 6а полу4и инфаркт
___________________________________ Knight will fall 2008
|
|
|
|
|
Vermic
|
|
В момента играе: опаааааа
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 17:45
Ще събера кинти и ще си го купя
___________________________________ Where The Eagles Fly I Will Soon Be There
|
|
|
|
|
Дади
|
|
В момента играе: Рефреш на PCM форума (epik high score!)
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 17:45
Star Wars: The Old Republic > All Хехехее, и аз вече ще се включвам в ММО дискусиите :Р Srsly, though, честит празник на уоуаджиите. Щом ви е кеф - забавлявайте се ;- ) Играй си играта, нали т'ва беше мотото?
___________________________________ "Properly read, the Bible is the most potent force for atheism ever conceived." — Isaac Asimov.
|
|
|
|
|
The Chameleon
|
Eroguro Lolies FTW! |
|
В момента играе: しんじまえ、でぶぶす!~
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 17:46
Vermic написа: Ще събера кинти и ще си го купя +1 И аз.
___________________________________ 天皇陛下万歳。。!
Serious Sam написа: Бих ебал японка с кеф... Но с къса подстрижка... Нито дибидюс, нито джунглясала...
Цитат: iskam nqkoq bipolqrna s koqto da ne znam dali 6te se sybudq 6toto mi duha ili mi e otrqzala huq
|
|
|
|
|
MARiNZ0
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 18:10
Да му е яко дупето на Артас. Доста хора нямат търпение да му наритат задника. P.S. btw Fallout MMO's gonna pwn 'em all!
___________________________________ You can't kill me. I'm already dead to this world.
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 20:29
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
Q5Q5Q5
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 20:34
ебаси тъпата долна помия!
|
|
|
|
|
Sidhe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 20:37
[SS] написа: Честито за играта [SS]!
___________________________________ And if you could have seen her there Boys if you had just been there The swan was in her movement and the morning in her smile All the roses in the garden they bow and ask her pardon For not one can match the beauty of the Queen of all Argyll
|
|
|
|
|
wannabe
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 20:42
[SS] написа: Та... да се похваля и аз: Деба дал си 200+++ кинта за игра ;[ колко ти завиждам...
|
|
|
|
|
[SS]
|
|
|
|
Заглавие: Re: World of Warcraft - Wrath of the Lich King Публикувано на: 13 Ное 2008 20:54
Jorix написа: [SS] написа: Та... да се похваля и аз: Деба дал си 200+++ кинта за игра ;[ колко ти завиждам... Де да беше толкова... сметките в края на лятото показваха 500, изобщо не завиждай, мъча се да я спра но не мога :/
___________________________________ I IGNORE YOU! As I close my eyes, I feel it all slipping away. I COME TOWARD YOU! We all got left behind, we let it all slip... AWAY!
|
|
|
|
|
|
Вие не можете да пускате нови теми Вие не можете да отговаряте на теми Вие не можете да променяте собственото си мнение Вие не можете да изтривате собствените си мнения
|
|